21 Nisan 2025 Pazartesi


18:53   DEM PARTI`DEN AÇıKLAMA: "SıRRı SÜREYYA ÖNDER`IN SAĞLıK DURUMU STABIL"   18:10   CHP`NIN İSTANBUL`DA YAPMAK ISTEDIĞI `FILISTIN` YÜRÜYÜŞÜ ENGELLENDI AK PARTI`NIN İZMIR YÜRÜYÜŞÜNE IZIN VERILDI   17:49   CHP`LI ÖZÇAĞDAŞ`TAN CHP`NIN FILISTIN YÜRÜYÜŞÜNÜN ENGELLENMESINE TEPKI: "BU TUTUM, IKTIDARıN IKIYÜZLÜLÜĞÜNÜN VE ADALETSIZLIK ANLAYıŞıNıN AÇıK GÖSTERGESIDIR"   16:37   CHP`LI NAZLıAKA, IKTIDARA SESLENDI: "SIZ ÇOCUKLARıN DÜNYAYA NASıL GELECEĞINI DÜŞÜNMEK YERINE DOĞANLARıN GELECEĞINI DÜŞÜNÜN"   16:34   RAMS BAŞAKŞEHIR, GAZIANTEP FK`YI 2-1 MAĞLUP ETTI   16:33   AĞAÇLARıNı DON VURAN ÇAĞLARCA KÖYÜ ÇIFTÇILERI: "BURANıN ACILEN AFET BÖLGESI ILAN EDILMESI LAZıM"   16:08   SIYASET BILIMCI SEZIN ÖNEY, CHP`NIN YOZGAT MITINGINI DEĞERLENDIRDI: "BURADA CIDDI BIR KıRıLMA YAŞANıYOR"   15:51   YOZGAT`TA YAPTıĞı KONUŞMA ILE GÜNDEM OLAN ÇIFTÇI ABDULLAH CEYHAN: "HALKTAN BÜYÜK KIMSE YOK, KORKMAYıN"   15:45   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, HRISTIYAN VATANDAŞLARıN PASKALYA BAYRAMı`Nı KUTLADı   15:35   RUSYA VE UKRAYNA, BIRBIRLERINI BIR GÜNLÜK PASKALYA ATEŞKESINI BOZMAKLA SUÇLADı   15:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, TÜRK YıLDıZLARı EKIBINI AĞıRLADı   15:17   AHMET VEHBI BAKıRLıOĞLU: İKTIDARıN YURTTAŞA REVA GÖRDÜĞÜ GÜNLÜK 20,7 TL   15:06   CHP`LI ÖZGÜR ÇELIK: "İKTIDARıN PARALı TROLLERI, BIZIM FILISTIN VE GAZZE HALKıYLA DAYANıŞMAMıZı SORGULAYAMAZLAR"   13:23   BÜLENT ARıNÇ`TAN EKREM İMAMOĞLU`NUN TUTUKLANMASıNA ELEŞTIRI: "SIYASI TUTUKLULUK HIÇ OLMAMALı"   12:48   İNGILTERE`NIN ESKI AVRUPA BAKANı MACSHANE`DEN IKTIDARDAKI İŞÇI PARTISI`NE "İMAMOĞLU SESSIZLIĞI" ELEŞTIRISI   12:45   MHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı FETI YıLDıZ`DAN YENI ANAYASA ÇAĞRıSı: “DAHA FAZLA ERTELENEMEZ”   12:25   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER: "MEZITLI`DE BIRLIK, BERABERLIK, DAYANıŞMA VAR"   12:21   TRT, SOSYAL MEDYA PAYLAŞıMıNı GEREKÇE GÖSTEREREK BIR UZMANıN IŞINE SON VERDI   11:49   IĞDıR`DA KURUYEMIŞ SATAN ESNAF: "YAŞANAN DON OLAYLARı NEDENIYLE 450 LIRAYA SATTıĞıMıZ KAYıSıYı ŞU AN 800 LIRAYA ALAMıYORUZ"   11:41   CHP MALATYA`DA ÇIFTÇILERLE BULUŞTU… ÇIFTÇILER DEVLETTEN ACIL DESTEK BEKLIYOR  
 
     
   

İŞ İNSANLARINDAN MEZİTLİ BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPIMI DEVAM EDEN OTİZM KÖYÜNE 100 BİN TL MADDİ DESTEK


Mezitli Belediyesi tarafından 2022 yılının Mayıs ayında inşaatına başlanılan Otizm Köyü projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projeye destek olan hayırsever sayısı her geçen gün artarken, iş insanları projeye 100 bin TL destek sağladı.

 

Tarih : 22 Eylül 2022 Perşembe 16:12   Okunma : 328

Mezitli Belediyesi tarafından 2022 yılının Mayıs ayında inşaatına başlanılan Otizm Köyü projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projeye destek olan hayırsever sayısı her geçen gün artarken, iş insanları projeye 100 bin TL destek sağladı.

Mezitli Belediyesi tarafından Mersin`de yaşayan otizmli bireyler için hayata geçirilen Otizm Köyü`nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kısa sürede tamamlanması planlanan Otizm Köyü`ne hayırsever iş insanları da destek oluyor.

Projeye maddi destek sağlayan iş insanlarının isimleri Otizm Köyü`nde bulunan atölye ve ünitelerde hayat bulacak.

Hayırsever iş insanları projeye 100 bin TL destek sağlarken; Mehmet Yücesoy`un ismi, ‘Resim ve Sanat Atölyesi`nde; Hasan Hüseyin İpek`in ismi ise ‘Duyu Bütünleme Ünitesi`nde yer alacak. Hayırseverler arasında bulunan Müslüm İpkıran ise Başkan Tarhan ile birlikte Otizm Köyü`nü ziyaret ederek projeyi yerinde inceledi. Yeni Mahalle`de bulunan eski Mezitli Stadyumunun yanında yer alan projeyi gezen Belediye Başkanı Neşet Tahan ve iş insanı İpkıran, mimar Selinay İlk`ten proje hakkında bilgi aldı. İş insanı İpkıran, böylesi anlamlı projeye destek olmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek, Başkan Tarhan`a teşekkürlerini iletti.

“İŞ İNSANLARININ DAHA DUYARLI OLMALARI GEREKİYOR”

Otizm Köyü`nün 6 bin 200 metrekare yüzölçümüne sahip olduğunu dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Bu yılın başında başlattığımız projemizin sonuna doğru geldik. Birkaç söylemimde Otizm Köyü projemize destek çağrısında bulunmuştum. Şehrimizde bulunan iş insanları bu çağrımıza kayıtsız kalmayarak, projemize destek oldular. Böylesi önemli bir projeye destek olmaları bizi oldukça memnun etti. Bugün de hayırsever iş insanı Müslüm İpkıran projemize 100 bin TL maddi destek sağladı ve Otizm Köyü`nü yerinde inceleme fırsatı bulduk. Müslüm İpkıran gibi diğer hayırsever iş insanları Mehmet Yücesoy ve Hasan Hüseyin İpek`te 100 bin TL bağışta bulundu. Desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, diğer iş insanlarının da bu tür konulara daha duyarlı olmaları gerektiğini belirtmek istiyorum” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA