5 Temmuz 2024 Cuma


15:58   AYŞE ATEŞ: "BU OLAYı ‘FETÖ YAPTı’ DIYEREK KAPATMAK ISTIYORLAR"   15:32   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, ANKARA`DA ŞAŞMAZ ESNAFıNı ZIYARET ETTI   15:23   TOROSLAR BELEDIYESI SOSYAL TESISLERINI YENILIYOR   15:11   CHP`LI BAKıRLıOĞLU: "MEMURA VERILEN BU ZAM ADETA BU INSANLARLA ALAY ETMEKTIR"   15:03   ÖZGÜR ÖZEL, ERZINCAN BAŞBAĞLAR`DA...   14:55   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASıNDA ARA KARAR AÇıKLANDı   14:08   GÜLCAN KıŞ: “1 MILYON ÖĞRETMENIN SESINI DUYUN”   14:03   UEFA DISIPLIN KURULU, MERIH DEMIRAL`ı 2 KARŞıLAŞMADAN MEN ETTI   13:55   “TARSUS’TA GÜÇ KADıNDA” ÇALıŞTAYı GERÇEKLEŞTIRILDI   13:47   CHP`LI VEKILLER, BOĞAZIÇI ÜNIVERSITESI`NE SOKULMAK İSTENMEDI...   13:16   MERVE KıR, CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANLıĞı İÇIN ADAY OLDUĞUNU AÇıKLADı   13:11   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN OSMAN GÖKÇEK`E: "SEN KIRLISIN, SEN HARAMLA BÜYÜMÜŞSÜN"   13:09   ALI KOÇ ``ŞÜPHELI`` SıFATıYLA İFADE VERDI   12:53   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN ŞEHIT ACAR`ıN AILESINE TAZIYE TELEFONU   12:10   PAHALıLıKTAN YAKıNAN PAZARCı ESNAFı, CHP`LI BÜLBÜL`E DERT YANDı   11:30   MURAT EMIR: "ÇOCUKLARıN ÖNÜNÜ KESIYORSUNUZ"   10:54   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı... DAVANıN 5`INCI GÜN DURUŞMASıNDA TANıKLARıN DINLENMESI TAMAMLANDı   10:37   İRAN`DA CUMHURBAŞKANLıĞı SEÇIMLERININ IKINCI TURU IÇIN OY VERME BAŞLADı   10:19   CHP`LI BAŞEVIRGEN: "BANKNOTLARıMıZıN TOPLAM DEĞER OLAN 385 LIRAYLA YARıM KILO KıYMA BILE ALıNMıYOR"   10:13   İNGILTERE`DE GENEL SEÇIMLER İŞÇI PARTISI`NIN BÜYÜK ZAFERIYLE SONUÇLANDı  
 
     
   

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ UÇAKCI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI


Suriye`nin İdlib kentinde düzenlenen roket saldırısında ağır yaralanan ve bir süredir tedavi gördüğü GATA`da şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ramazan Uçakcı, Sungurlu`da binlerce kişinin katılımı ile son yolculuğuna uğurlandı.

 

Tarih : 10 Eylül 2022 Cumartesi 19:18   Okunma : 191

ERKAN KARACA

Suriye`nin İdlib kentinde düzenlenen roket saldırısında ağır yaralanan ve bir süredir tedavi gördüğü GATA`da şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ramazan Uçakcı, Sungurlu`da binlerce kişinin katılımı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Suriye`nin İdlib kentinde düzenlenen roket saldırısında ağır yaralanan ve bir süredir tedavi gördüğü GATA`da şehit olan Şehit Piyade Uzman Çavuş Ramazan Uçakcı hayatını kaybetti. Ankara`dan askeri helikopterle getirilen Şehit Piyade Uzman Çavuş Ramazan Uçakçı için Sungurlu Atatürk Meydanı`nda tören düzenlendi.

HELALLİK ALINIP DUALAR EDİLDİ

Sunguroğlu Mahallesi`ndeki baba evine getirilen şehit için çok sayıda vatandaşın da katılımı ile dualar edilip helallik alındı. Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı tören amacıyla Atatürk Meydanına götürülmek istendiği sırada annesi Fatma Büyüm ve kardeşleri Ayşe ve Öztürk Uçakcı, şehidin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Çorum İl Müftüsü Muharrem Biçer tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından dualar edildi. Top arabasına konulan şehidin naaşı buradan askeri bando eşliğinde köyü Sarıkaya`ya defnedilmek üzere uğurlandı.

Sungurlu`da yapılan törene şehidin ailesi ile birlikte Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı, Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Çorum Milletvekilleri Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Çorum Garnizon Komutanı Albay Murat Serdar Emeksiz, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, askeri erkân, Sungurlu Kaymakamı Fatih Görmüş, Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, ak Parti İl başkanı Yusuf Ahlatcı, CHP İl Başkan Mehmet Tahtasız, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Belediye Başkan Vekili Bahri Sezen, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Terörü lanetleyen sloganların atıldığı cenaze töreninde şehidin cenazesi vasiyeti üzerine Sarıkaya Köyü`ne götürülerek köy mezarlığına defnedildi.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA