20 Nisan 2025 Pazar


13:23   BÜLENT ARıNÇ`TAN EKREM İMAMOĞLU`NUN TUTUKLANMASıNA ELEŞTIRI: "SIYASI TUTUKLULUK HIÇ OLMAMALı"   12:48   İNGILTERE`NIN ESKI AVRUPA BAKANı MACSHANE`DEN IKTIDARDAKI İŞÇI PARTISI`NE "İMAMOĞLU SESSIZLIĞI" ELEŞTIRISI   12:45   MHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı FETI YıLDıZ`DAN YENI ANAYASA ÇAĞRıSı: “DAHA FAZLA ERTELENEMEZ”   12:25   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER: "MEZITLI`DE BIRLIK, BERABERLIK, DAYANıŞMA VAR"   12:21   TRT, SOSYAL MEDYA PAYLAŞıMıNı GEREKÇE GÖSTEREREK BIR UZMANıN IŞINE SON VERDI   11:49   IĞDıR`DA KURUYEMIŞ SATAN ESNAF: "YAŞANAN DON OLAYLARı NEDENIYLE 450 LIRAYA SATTıĞıMıZ KAYıSıYı ŞU AN 800 LIRAYA ALAMıYORUZ"   11:41   CHP MALATYA`DA ÇIFTÇILERLE BULUŞTU… ÇIFTÇILER DEVLETTEN ACIL DESTEK BEKLIYOR   11:24   MERSIN`DE MERCEK KURSIYERLERI, 23 NISAN DOLAYıSıYLA ÇOCUKLARA KıYAFET DIKTI   11:22   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, CNR LOJISTIK VE TAŞıMACıLıK FUARı`Nı ZIYARET ETTI   11:13   TBMM`NIN AÇıLıŞıNıN 105`INCI YıL DÖNÜMÜ DOLAYıSıYLA KUTLAMALAR YAPıLACAK   11:11   VAHAP SEÇER: BIZ HALKTAN VE HUKUKTAN YANAYıZ   11:10   DEM PARTI: YENIDEN DOĞUŞUN VE UMUDUN SEMBOLÜ OLAN PASKALYA BAYRAMı KUTLU OLSUN   11:08   ABD YÜKSEK MAHKEMESI GÖZALTıNDAKI VENEZUELALıLARıN SıNıR DıŞı EDILMESINI DURDURDU   10:18   GÜRER`DEN NIĞDE`DEKI ZIRAI DONA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "YıLLıK 614 BIN TON ELMA ÜRETILEN NIĞDE`DE, BU YıL 500 BIN TONA YAKıN KAYıP YAŞANACAK"   09:17   RTÜK BAŞKANı ŞAHIN: “TRT`YI SIYASI HESAPLARA ALET ETMEYE YÖNELIK SORUMSUZ BEYANLARı KıNıYORUZ”   01:44   ÖZGÜR ÖZEL, SOSYAL MEDYA HESAPLARıNDAKI KAPAK FOTOĞRAFıNı TRAKTÖR KONVOYUYLA YOZGAT MITINGINE GELDIĞI BIR KARE ILE DEĞIŞTIRDI   01:30   TRABZONSPOR ADANA DEMIRSPOR`U 1-0 MAĞLUP ETTI   01:30   TRABZONSPOR ADANA DEMIRSPOR`U 1-0 MAĞLUP ETTI   21:32   GÖZTEPE, BEŞIKTAŞ ILE 1-1 BERABERE KALDı   21:30   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK`TEN İSTANBULLULARA `IMZA` ÇAĞRıSı: "VERECEKLERI IMZA CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZA, EKREM İMAMOĞLU`NA ÖZGÜRLÜK IMZASı OLACAK."  
 
     
   

YAZ SICAKLARI MEZİTLİ`DE EĞLENCEYE DÖNÜŞÜYOR


Mezitli Belediyesi tarafından hayata geçirilen Su Parkı, Aile Plajları ve Yazlık Sinema, sadece Mezitli halkını değil, ilçe dışından gelen binlerce vatandaşı da ağırlıyor.

 

Tarih : 13 Ağustos 2022 Cumartesi 09:38   Okunma : 407

Mezitli Belediyesi tarafından hayata geçirilen Su Parkı, Aile Plajları ve Yazlık Sinema, sadece Mezitli halkını değil, ilçe dışından gelen binlerce vatandaşı da ağırlıyor.

Su Parkı, Pazartesi hariç haftanın altı günü 10.00 ile 18.00 saatleri arasında açık oluyor. Baştan aşağıya tamamen yenilenen ve toplamda 3 bin 500 metreküp kapasiteye sahip olan su parkında, bir adet 50 santimetre derinliğinde 07 yaş gurubu çocuk havuzu, üç bölümden oluşan kademeli derinliğe sahip yetişkin havuz ile 8 adet su kaydırağı bulunuyor. Duş yerleri, bayan ve erkek giyim kabinleri, emanet dolapları ve tuvaletler, belediye personeli kontrolünde kullanılıyor. Su Parkı`na gelenler Su Kafe`nin yiyecek ve içecek menüsünden de yaralanabiliyorlar.

SERİN YAZ AKŞAMLARI İÇİN YAZLIK SİNEMA KEYFİ

Mersinliler`e nostalji yaşatan Yazlık Sinema da en çok ilgi gören alanların başında geliyor. Ünlü sanat eleştirmeni Atilla Dorsay başkanlığındaki bir jüri tarafından yapılan değerlendirmede, Türkiye`nin en güzel 10 sineması arasında gösterilen Mezitli Belediyesi Yazlık Sineması, ücretsiz olarak tüm Mersinlileri vizyon filmleri ile buluşturuyor.  İzleyicilerin gazoz ve patlamış mısır nostaljisini de yaşadıkları yazlık sinema, Eylül ayına kadar hizmet vermeye devam edecek.

TEMİZ, DÜZENLİ VE GÜVENLİ AİLE PLAJLARI

Milli Emlak Müdürlüğü`nden altı farklı notayı kiralayarak özel düzenlemeyle aile plajı haline getiren Mezitli Belediyesi, vatandaşların plajları daha rahat kullanabilmesi adına tedbirler aldı. Aileleriyle birlikte rahat denize girmek isteyen vatandaşlar için Mezitli Belediyesi tarafından Soli Pompeiopolis Parkı başta olmak üzere farklı sahillerde Aile Plajları oluşturuldu. Aile Plajları`na gelenler, şezlong ve şemsiyelerin yanı sıra duş kabinleri ve giyinme odalarından da yararlanabiliyor, büfelerden alışveriş yapabiliyor.

“BOĞUCU YAZ SICAKLARININ EĞLENCELİ BİR SERİNLİĞE DÖNÜŞMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Mezitli`de yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yaz sıcaklarından bunalan vatandaşlara serinlik ve eğlenceyi bir arada sunmak için çalıştıklarını söyledi. Su Parkı, Yazlık Sinema ve Aile Plajlarına sadece Mezitli`den değil diğer il ve ilçelerden yoğun şekilde ilgi olduğunu belirten Başkan Tarhan, “Mezitlimiz çok özel ve güzel bir ilçe. Mezitli`de vatandaşlarımız her şeyin en güzeline layıktır. Bu amaçla boğucu yaz sıcaklarının eğlenceli bir serinliğe dönüşmesi için çalışıyoruz. Çalışmaların sadece Mezitli`den değil diğer il ve ilçelerden de yoğun şekilde ilgi görüyor. Temizlik ve düzene çalışma arkadaşlarımızın da nezaketi çalışmalarımızın daha büyük ilgi görmesine yol açıyor. Halkımıza yaz sıcaklarında hem eğlence hem de serinlik sunabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 





Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA