20 Eylül 2024 Cuma


16:28   TOROSLAR’ıN PARKLARıNDA SONBAHAR HAZıRLıĞı   16:21   VELI AĞBABA: "12 BIN 500 TL`YI BILAL ERDOĞAN`A VERIN. BEŞ DAKIKA GEÇINEBILIR MI?"   16:12   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER GAZILER GÜNÜ PROGRAMıNA KATıLDı   15:59   CHP ADALET POLITIKALARı DANıŞMA KURULU, ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLıĞıNDA TOPLANDı   15:50   CHP, `TASARRUF TEDBIRLERI PAKETI`NIN IPTALI ISTEMIYLE AYM`YE DAVA AÇTı   15:21   CHP`LI ÖZÇAĞDAŞ`TAN BAKAN TEKIN`E `BIR ÖĞÜN YEMEK` TEPKISI   14:57   ÖZGÜR ÖZEL`DEN 19 EYLÜL GAZILER GÜNÜ MESAJı   14:32   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı ULAŞ YıLMAZ’DAN GAZILER GÜNÜ MESAJı   14:13   DİSK`IN "GEÇINEMIYORUZ" EYLEMI ÇAĞRıSıNA VATANDAŞTAN DESTEK   14:04   BURHANETTIN BULUT: “CHP`NIN ADAYı, TÜRKIYE`NIN ÖNÜMÜZDEKI SEÇIMLERDEKI CUMHURBAŞKANı OLACAK”   12:13   EMO: "BUGÜN ÇAĞRı CIHAZLARı ÜZERINDEN YAPıLAN BIR SALDıRıNıN, YARıN CEP TELEFONLARı ILE YAPıLMAYACAĞıNA DAIR BIR GARANTI YOKTUR"   12:12   NERMIN YıLDıRıM KARA: "OKULLARDAKI HIJYEN EKSIKLIĞI HEM SAĞLıK RISKINE YOL AÇıYOR HEM DE EĞITIMI AKSATıYOR"   12:10   GÖKHAN GÜNAYDıN, BAKAN TEKIN`E TAŞıMALı EĞITIMIN KALDıRıLMASıNı SORDU: “BU DEĞIŞIKLIK KıZ ÇOCUKLARıNıN OKULU TERK ETME VE ERKEN YAŞTA EVLILIĞE ZORLANMA EĞILIMINI DAHA DA GÜÇLENDIRMEYECEK MI?”   12:03   HATAY`DA BETON SANTRALLERINE TEPKILER SÜRÜYOR... NILGÜN KARASU: ŞEHIR PARSEL PARSEL MADENCILIĞE BıRAKıLDı VE TAŞ OCAKLARı BÖLGEMIZIN IKINCI DEPREM FELAKETI OLDU   11:54   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: “SIMIT 15 LIRA. VATANDAŞ NASıL GEÇINECEK?”   11:37   GÖKAN ZEYBEK`TEN ARNAVUTKÖY`DEKI IMAR PLANı DEĞIŞIKLIKLERINE TEPKI: "PLANLAR IPTAL EDILMELI, ÇEVRE, ŞEHIRCILIK VE İKLIM DEĞIŞIKLIĞI BAKANı ELINI İSTANBUL`UN YEŞILINDEN VE DOĞASıNDAN ÇEKMELIDIR"   11:19   YAŞLıLıK MAAŞıYLA EV KIRASıNı ÖDEYEMEYEN VATANDAŞ: "BENI SOKAĞA ATARSALAR BEN NE YAPACAĞıM HASTA HALIMLE"   11:13   CHP`LI HASAN ÖZTÜRKMEN: KıZıLAY`ıN VERDIĞI ALTıN MADALYADA ALTıN ORANı SıFıR ÇıKTı   10:56   SELÇUK`TA TOKİ KONUTLARıNDA RANT IDDIASı… CHP`LI ONBAŞıOĞLU: SELÇUK, TOKİ ELIYLE RANT MERKEZI HALINE GETIRILMEYE ÇALıŞıLıYOR   10:45   TARSUS BELEDIYESI, YOL YAPıM VE ASFALTLAMA ÇALıŞMALARıNA HıZ VERDI  
 
     
   

ALİ ÖZTUNÇ, "CUMHURBAŞKANI TUNCELİ`YE KÖPRÜ SÖZÜNÜ TUTMADI. BU KÖPRÜYÜ YAPMAK DA CHP İKTİDARINA NASİP OLACAK"


CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun memleketi Tunceli`de Keban Barajı üzerine köprü sözü verdiğini ancak yıllardır köprünün yapılmadığını anımsatarak, “Ha yaptırmayacaksanız, ki yaptırmayacaklarını da biliyoruz, inşallah CHP ve Millet İttifakı iktidara geliyor. Kısa süre içinde bu köprüyü yapmak da CHP`ye nasip olacak diye düşünüyoruz” dedi.

 

Tarih : 9 Haziran 2022 Perşembe 11:06   Okunma : 330

HABER: TAMER ARDA ERŞİN- KAMERA: ÜNAL AYDIN

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun memleketi Tunceli`de Keban Barajı üzerine köprü sözü verdiğini ancak yıllardır köprünün yapılmadığını anımsatarak, “Ha yaptırmayacaksanız, ki yaptırmayacaklarını da biliyoruz, inşallah CHP ve Millet İttifakı iktidara geliyor. Kısa süre içinde bu köprüyü yapmak da CHP`ye nasip olacak diye düşünüyoruz” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç ve beraberindeki 15 CHP milletvekili yurttaşların sorunlarını dinlemek için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun memleketi Tunceli`ye geldi.

“İKTİDAR OLDULAR, VERDİKLERİ SÖZÜ UNUTTULAR”

Pertek ilçesinde açıklama yapan CHP`li Öztunç, Akdeniz ile Karadeniz`i birleştiren Keban Barajı`nın üzerine sözü verilen köprünün halen yapılmadığına dikkat çekti. Öztunç, “Yıllardır bölge halkının talebi var. Pertek`e köprü yapılsın istiyorlar. Türkiye`de pek çok yere köprü projesi var ama en çok köprüye ihtiyacı olan Pertek`e neden köprü yapılmıyor? Sayın Cumhurbaşkanı iki defa söz verdi. Sayın Binali Yıldırım başbakanlığında söz verdi. Oy almak için köprü yapacağız dediler, oy aldılar, iktidar oldular ve verdikleri sözü unuttular. Pertek`e acilen bir köprünün yapılması gerekiyor. Buraya köprü yapıldığı ve iki yaka birleştiği zaman Elazığ ile Erzincan, Elazığ ile Karadeniz, güney ile kuzeyin birleşmesi daha güzel olacaktır. Bu Fırat ile Dicle`nin birleşmesi gibi olacaktır” diye konuştu.

“YAZ AYLARINDA SAATLERCE FERİBOT BEKLEMEK ZORUNDA KALIYORLAR”

Öztunç, köprü yapılması halinde ticaret ve turizmin de canlanacağına dikkat çekerek, “Yaz aylarında Tunceliler saatlerce feribot beklemek zorunda kalıyorlar. Oysa bir köprü yapılsa beş dakika içinde hemen geçilir ve güzergah devam eder. Erzincan- Tunceli yolu da yapılırsa dört dörtlük olur” dedi.

Öztunç, hükümetin sözünü halen tutmadığını vurgulayarak, “CHP olarak Tunceli`den çağrıda bulunuyoruz. Bir an evvel Pertek köprüsünün yapılması için ihaleye çıkın, projeyi bitirin ve buraya en kısa süre içinde köprü yaptırın. Ha yaptırmayacaksanız, ki yaptırmayacaklarını da biliyoruz, inşallah CHP ve Millet İttifakı iktidara geliyor. Kısa süre içinde bu köprüyü yapmak da CHP`ye nasip olacak diye düşünüyoruz” diye konuştu.

“GARANTİLİ GEÇİŞ PROJESİYLE YAPTIRMASINLAR”

CHP`li Öztunç, köprünün yapımı için çağrı yaparken AKP`ye yap- işlet- devret uyarısında da bulundu. Öztunç, “Köprüyü istiyoruz ama beşli çeteyi zengin etmek için köprü yapmasınlar. Vatandaşa hizmet için köprü yapsınlar. Yani köprüyü yaparken garantili geçiş projesi üzerinden köprüyü yaptırmasınlar… Bu köprüyü AK Parti rant için kullanmasın. Köprüyü devlet kendisi yapsın. Burayı para, rant kaynağı olarak görmesinler. Köprü yapılsın ama beşli çeteyi zengin etmek için yapılmasın” dedi.

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu da Keban Barajı üzerine yapılacak köprüden günde 5-6 bin aracın geçmesini beklediklerini aktararak, döviz garantisi verilerek yapılan Çanakkkale Köprüsü`nden günde 3 bin araç geçtiğini anımsattı. Şaroğlu, “Burada araç sayısı emin olun Çanakkale Köprüsü`nden daha fazla olacaktır” diye konuştu.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA