19 Nisan 2025 Cumartesi


14:46   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... İMAMOĞLU`NUN MESAJı: ``YOZGAT, ŞU YA DA BU PARTININ DEĞIL, CUMHURIYET`IN, DEMOKRASININ, MILLI EGEMENLIĞIN KALESIDIR"   14:43   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... ÇIFTÇILER ÖZGÜR ÖZEL`I YOZGAT`ıN GIRIŞINDE TRAKTÖRLERIYLE KARŞıLADı   14:26   CHP`NIN `‘MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI… ÇIFTÇILER: ``BEN ADALET IÇIN BURADAYıM. KENDIM, ÇOCUKLARıM, GELECEKTEKI NESILLER IÇIN BEN BURADAYıM``   14:26   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... "EKREM İMAMOĞLU`NUN BIR AN ÖNCE SILIVRI ZINDANıNDAN ÇıKARıLMASıNı ISTIYORUZ"   14:15   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... ÇIFTÇI ERSOY: CUMHURIYET`I KURTARMAYA GELDIK   13:59   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ERHAN ADEM: "YÜREĞI, CESARETI OLAN BU MILLETIN ÖNÜNE ERKEN SEÇIM SANDıĞıNı MUTLAKA GETIRMELI"   13:55   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... MURAT EMIR: "BUGÜN BURADAN TÜM TÜRKIYE`YE BIR UMUT SAÇACAĞıZ"   13:32   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN KORUMASıNDAKI ANNE KEDI ALACA`NıN YAVRULARı IÇIN SAHIPLENDIRME SÜRECI BAŞLADı   12:58   NIĞDE`DE ÜRÜNLERI ZIRAI DONDAN ZARAR GÖREN LAHANA ÜRETICISI: "61 YAŞıNDAYıM BÖYLE ZIRAI DON GÖRMEDIM"   12:49   SUAT ÖZÇAĞDAŞ: "YOZGAT`TA YURTTAŞLARıMıZ, ÇIFTÇILERIMIZ, ESNAFıMıZ, IŞÇILERIMIZ IKTIDARA VERDIKLERI DESTEĞIN KARŞıLıĞıNı BULAMADıLAR"   12:06   DOKTOR MEHMET ÖZ, ABD`DE FEDERAL SAĞLıK HIZMETLERI DIREKTÖRLÜĞÜ GÖREVINE BAŞLAMAK ÜZERE YEMIN ETTI   10:44   TESK GENEL BAŞKANı BENDEVI PALANDÖKEN: "KIRA STOPAJıNıN TAMAMEN KALDıRıLMASı GEREKIYOR"   10:41   CHP`LI TAŞCıER: “4,4 MILYON ÇOCUK ETE HASRET, 2 MILYON ÇOCUK MEYVE TÜKETEMIYOR, 1,8 MILYON ÇOCUK YENI KıYAFET ALAMıYOR”   10:04   İYİ PARTI LIDERI DERVIŞOĞLU: "BEN CUNTA TANıMLAMASıNı EKSIK VE YETERSIZ BULURUM"   09:54   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, DENIZ KIRLILIĞIYLE MÜCADELE KONUSUNDA ÇALıŞMALARıNı SÜRDÜRÜYOR   09:39   CHP`LI AŞKıN GENÇ`IN DINLEDIĞI ŞEHIT YAKıNı: “KAMUDA 28 YıL ÇALıŞTıM, 22 BIN LIRA EMEKLI AYLıĞı ALıYORUM… BIR EV KIRASı 15 BIN TL, NASıL YAŞAYACAĞıZ?”   09:28   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı BAKAN: BIR INAT UĞRUNA TÜRKIYE`NIN 50 MILYAR DOLARıNı YAKTıLAR AMA ÇIFTÇININ ZARARı IÇIN ARAYAN SORAN YOK   23:58   ABD`NIN ŞAM BÜYÜKELÇILIĞINDEN SURIYE`YE SEYAHAT UYARıSı   23:29   CHP`LI YAVUZYıLMAZ: AK PARTI DÖNEMINDE İBB`DE, `CUMHURBAŞKANLıĞı AILE FERTLERI`NE KEYFI ARAÇ TAHSISLERI YAPıLDıĞıNı TESPIT ETTIK   22:50   İMAMOĞLU`NUN AVUKATı MEHMET PEHLIVAN: İMAMOĞLU`NUN DIPLOMASı HAKKıNDA RAPOR HAZıRLAYAN YÖK ÜYELERI HAKKıMDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU  
 
     
   

HONAZ BELEDİYESİ`NİN İFTAR SOFRASI KOCABAŞ MAHALLESİ`NDE KURULDU


Denizli`nin Honaz Belediyesi tarafından ramazan ayı dolayısı ile düzenlenen mahalle iftarlarının ikincisi, Kocabaş Mahallesi`nde verildi.

 

Tarih : 17 Nisan 2022 Pazar 13:53   Okunma : 360

Denizli`nin Honaz Belediyesi tarafından ramazan ayı dolayısı ile düzenlenen mahalle iftarlarının ikincisi, Kocabaş Mahallesi`nde verildi.

Kocabaş Belediye Hizmet Binası önünde düzenlenen iftar programına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Honaz Kaymakamı Hamit Genç, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, CHP Honaz İlçe Başkanı Mustafa Çelik, İYİ Parti Honaz İlçe Başkanı Osman Çaybaşı, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve Kocabaş Mahallesi sakinleri katıldı.

Binlerce kişinin oruç açtığı iftar programında Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, masaları tek tek gezerek mahalle sakinleriyle sohbet etti.

“RAMAZAN AYININ O BİRLEŞTİRİCİ RUHUNU MAHALLELERİMİZDE YAŞATMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Mahalle iftarları ile Ramazan ayının ruhunu hep birlikte yaşadıklarını belirten Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, “Geçen hafta Honaz`da birincisini düzenlediğimiz mahalle iftarlarımızın ikincisinde siz değerli Kocabaşlı hemşehrilerimiz ile bir arada olmak çalışma arkadaşlarım ve benim için büyük bir mutluluk ve onur verici. Ramazan ayının ülkemize sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirsin. Ramazan ayında mahalle iftarlarımız sizlerle birlikte devam ediyor. Bu dostluğu, Ramazan ayının o birleştirici ruhunu mahallelerimizde yaşatmaya çalışıyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, önümüzdeki hafta Kaklık`ta düzenleyeceğimiz etkinliğimizde de bir arada olmayı diliyorum. Oruçlarınız kabul olsun” dedi.                                 

“GÜZEL ÜLKEMİZDE BARIŞ İÇERİSİNDE YAŞAMAYI, AY YILDIZLI BAYRAĞIN ALTINDA OMUZ OMUZA OLMAYI ÖZLEMİŞİZ”

Covid-19 tedbirleri nedeniyle iki yıldır iftar sofralarında bir araya gelemediklerini belirten CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, “Uzun bir aradan sonra böyle güzel bir organizasyonda sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bizler bu beraberliği, bu dayanışmayı, birlikte olmayı, yan yana durmayı, bu güzel ülkemizde barış içerisinde yaşamayı, ay yıldızlı bayrağın altında omuz omuza olmayı özlemişiz. Bu birliktelik bundan sonra da hep sürsün. Ramazan ayının bütün Kocabaşlı, Honazlı hemşehrilerime hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu güzel ortamın hazırlanmasında emeği olan, sizlerle bizi bir araya getiren Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek`e de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Davete katılan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı`da kürsüden vatandaşları selamladı. İftar yemeğinin ardından başlayan ramazan eğlencelerinde de Semazen gösterileri, Karagöz Hacivat gölge oyunu, tasavvuf musikisi, aşuk ile maşuk ve kukla gösterileri özellikle çocuklar tarafından büyük ilgi ile izlendi. Kocabaşlı vatandaşlar, büyük beğeni ile izledikleri eğlenceler için Kepenek`e teşekkür etti.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA