18 Ekim 2024 Cuma


12:04   SIVAS`TA DEPREM... BAKAN ALI YERLIKAYA: "İLK BELIRLEMELERE GÖRE HERHANGI BIR OLUMSUZ DURUM BULUNMAMAKTADıR"   11:51   SIVAS`TA 4,7 VE 4,1 BÜYÜKLÜĞÜNDE IKI DEPREM   10:56   GÜRSEL EROL: ELAZıĞ BIR AN ÖNCE DEPREMLERE HAZıR BIR KENT HALINE DÖNÜŞTÜRÜLMELI   23:04   GÜLCAN KıŞ`TAN TÜKETICI HAKLARıNA ILIŞKIN KANUN TEKLIFINE TEPKI   15:31   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN MEHMET ŞIMŞEK`E "KREDI KARTı KATıLıM PAYı" TEPKISI   15:28   KURTULUŞ PARKı, FERNAS IŞÇILERINE KAPATıLDı...   15:16   SEVDA ERDAN KıLıÇ: "2024 YıLıNıN ILK 9 AYıNDA 35 ÇOCUK AILE KATLIAMLARı SONUCU KATLEDILDI. ŞIDDET SARMALı ÇOCUKLARı DA YUTMAYA BAŞLADı"   13:56   ÖZGÜR ÖZEL, DOĞU TURUNDAN ÖNCE SELAHATTIN DEMIRTAŞ`ı ZIYARET EDECEK   12:51   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: KREDI KARTıYLA GEÇINMEYE MUHTAÇ INSANLARıN CEBINE EL ATMAYıN   12:20   KAYıHAN PALA`DAN FERNAS IŞÇILERINE DESTEK   12:16   MUHSIN YAZıCıOĞLU DAVASı 14 ŞUBAT`A ERTELENDI...   12:07   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: TÜRKIYE`DE TARıM YANıYOR, ÇIFTÇI ENTÜBE DURUMDA   11:07   MALATYA`NıN KALE ILÇESINDE 5.9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   11:06   İBB MECLISI CHP GRUP BAŞKANVEKILI SAKALAR: "HANGI YASAL DÜZENLEMEYI YAPMıŞ YA DA YAPACAK OLURSA OLSUN KADıNLARıMıZ AK PARTI IKTIDARıNDA KORUMASıZDıR"   10:28   ROJIN, AĞıTLARLA TOPRAĞA VERILDI   10:18   KADıN CINAYETLERINE ILIŞKIN AÇıKLAMALARı TEPKILERE NEDEN OLAN AK PARTILI LATIF AYDEMIR PARTISINDEN ISTIFA ETTI   10:11   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN IŞ BIRLIĞINDE "MERSIN HACKATHON`U" DÜZENLENDI   10:09   196 AYDıN VE AKADEMISYENDEN FERNAS IŞÇILERINE DESTEK: "SIYASETIN SAMIMIYETININ SıNANACAĞı YER, TAM DA BUGÜN FERNAS IŞÇILERININ YASAL VE ANAYASAL TALEPLERIDIR"   09:45   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER`DEN DMD HASTASı DENIZ ALI SOYDAN`A DESTEK   09:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "BIZ ÜLKEMIZI KADıNLARLA KALKıNDıRACAĞıZ"  
 
     
   

Başkan Mustafa Turgut, Akran eğitiminde gençlerle buluştu..


Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu tarafından düzenlenen ’Gençlik Akran Eğitimi’ programı kapsamında gençlerle bir araya gelen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, siyasi deneyimleriyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

 

Tarih : 9 Ocak 2018 Salı 07:57   Okunma : 718

CHP Parti Okulu bünyesinde düzenlenen Gençlik Akran Eğitimi programı 6-7 Ocak 2018 tarihlerinde Silifke Göksu Otel’de gerçekleştirildi. Eğitime çok sayıda gençler ve eğitimciler katıldı.

Akran Eğitimi ve Sosyal Demokrat İdeoloji Eğitimi programlarının “Deneyim Konuşuyor” başlıklı toplantısında gençlerle buluşan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, bu eğitimlerin siyasi katkısının yanında yoldaşlık kültürünün de gelişmesine önemli bir katkı sunacağını ifade etti.

‘SİZİN GİBİ PIRIL PIRIL GENÇLERLE BİR ARAYA GELMEKTEN BÜYÜK MUTLULUK DUYDUM’

Temiz, dürüst ve katılımcı siyaset için gençlere mesajlar veren Başkan Turgut,” Biz siyasete başladığımız dönemde gerçek doğruları ilke kabul ederek yola çıktık. İşçinin köylünün ve gençlerin ihtiyaçları için mücadele ettik. İdealist bir gençlik hareketiyle hareket ettik. Bu yolda katılımcılığı esas alarak bir yoldaşlık kavramı oluşturduk. Gerek mesleğimde gerekse sosyal hayatımda disiplin ve dürüstlükten asla taviz vermedim. Belediye Başkanı olarak bu görevi en iyi şekilde yapmaya gayret gösteriyorum. Bugün bütün bu bilgi ve birikimlerin, deneyimlerin diğer eğitimci arkadaşlarla birlikte pırıl pırıl siz değerli gençlere aktarılmasından son derece memnuniyet duydum. Bu birlik ve beraberlik olduğu sürece sizlerle ilerlemekten gurur duyuyoruz. Siyasette temel değerlerden bir tanesi karşılıklı güven ortamıdır. Karşılıklı güven ortamının olduğu bir siyasi hayatta başarının geleceğine inanıyoruz. Önemli olan siyaset değil, önemli olan güven ve samimiyet içinde bir birlikteliktir. Bunlar olursa hepimizin savunduğu değerler daha üst noktaya çıkacaktır” diye konuştu.

‘EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

CHP Gençlik Kolları Silifke Başkanı Gülşah Yıldırım Genç ise, “ Sosyal Demokrat İdeolojisi; Örgütlenme ve Dayanışma Anlayışı; Evrensel İnsan Hakları; Dünya ve Türkiye’deki Güncel Konular; Sosyal Demokrat Pencereden Çalışma Hayatı, Emek ve Sendikalar; Basın Özgürlüğü; Kadın-Erkek Eşitliği; Dünyada İz Bırakan Devrimler ve Atatürk’ü Anlamak gibi zengin içerikli konuların işlendiği atölye çalışmaları ve eğitimlere katılan tüm arkadaşlarına teşekkür ederek, emeği geçen herkesi tebrik etti. Başkan Genç, ‘Bir olursak ve beraber olursak üstesinden gelemeyeceğiz hiçbir zorluk olamaz. Bu eğitimler bizleri siyasette daha bilgili ve donanımla hale getirdi. Gençlerimiz ve bu değerleri savunan arkadaşlarımızın hepsi ülkeyi aydınlatan birer meşale olmaya devam edecektir.” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  chp, parti okulu, ali öztürk, silifke elediyesi, mustafa turgut.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA