18 Ekim 2024 Cuma


12:04   SIVAS`TA DEPREM... BAKAN ALI YERLIKAYA: "İLK BELIRLEMELERE GÖRE HERHANGI BIR OLUMSUZ DURUM BULUNMAMAKTADıR"   11:51   SIVAS`TA 4,7 VE 4,1 BÜYÜKLÜĞÜNDE IKI DEPREM   10:56   GÜRSEL EROL: ELAZıĞ BIR AN ÖNCE DEPREMLERE HAZıR BIR KENT HALINE DÖNÜŞTÜRÜLMELI   23:04   GÜLCAN KıŞ`TAN TÜKETICI HAKLARıNA ILIŞKIN KANUN TEKLIFINE TEPKI   15:31   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN MEHMET ŞIMŞEK`E "KREDI KARTı KATıLıM PAYı" TEPKISI   15:28   KURTULUŞ PARKı, FERNAS IŞÇILERINE KAPATıLDı...   15:16   SEVDA ERDAN KıLıÇ: "2024 YıLıNıN ILK 9 AYıNDA 35 ÇOCUK AILE KATLIAMLARı SONUCU KATLEDILDI. ŞIDDET SARMALı ÇOCUKLARı DA YUTMAYA BAŞLADı"   13:56   ÖZGÜR ÖZEL, DOĞU TURUNDAN ÖNCE SELAHATTIN DEMIRTAŞ`ı ZIYARET EDECEK   12:51   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: KREDI KARTıYLA GEÇINMEYE MUHTAÇ INSANLARıN CEBINE EL ATMAYıN   12:20   KAYıHAN PALA`DAN FERNAS IŞÇILERINE DESTEK   12:16   MUHSIN YAZıCıOĞLU DAVASı 14 ŞUBAT`A ERTELENDI...   12:07   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: TÜRKIYE`DE TARıM YANıYOR, ÇIFTÇI ENTÜBE DURUMDA   11:07   MALATYA`NıN KALE ILÇESINDE 5.9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   11:06   İBB MECLISI CHP GRUP BAŞKANVEKILI SAKALAR: "HANGI YASAL DÜZENLEMEYI YAPMıŞ YA DA YAPACAK OLURSA OLSUN KADıNLARıMıZ AK PARTI IKTIDARıNDA KORUMASıZDıR"   10:28   ROJIN, AĞıTLARLA TOPRAĞA VERILDI   10:18   KADıN CINAYETLERINE ILIŞKIN AÇıKLAMALARı TEPKILERE NEDEN OLAN AK PARTILI LATIF AYDEMIR PARTISINDEN ISTIFA ETTI   10:11   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN IŞ BIRLIĞINDE "MERSIN HACKATHON`U" DÜZENLENDI   10:09   196 AYDıN VE AKADEMISYENDEN FERNAS IŞÇILERINE DESTEK: "SIYASETIN SAMIMIYETININ SıNANACAĞı YER, TAM DA BUGÜN FERNAS IŞÇILERININ YASAL VE ANAYASAL TALEPLERIDIR"   09:45   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER`DEN DMD HASTASı DENIZ ALI SOYDAN`A DESTEK   09:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "BIZ ÜLKEMIZI KADıNLARLA KALKıNDıRACAĞıZ"  
 
     
   

CHP İl Başkan adayı Aktay ; En kısa sürede yeni il binasına taşınacağız..


CHP “Mersin il başkanlığını hakkıyla yapacak birinin, gözü başka makamlarda olmamalıdır” diyerek il başkanlığı dışında hiçbir göreve talip olmadığını ifade eden Aktay, modern bir il binası sözü de verdi.

 

Tarih : 3 Ocak 2018 Çarşamba 22:15   Okunma : 654

CHP  “Mersin il başkanlığını hakkıyla yapacak birinin, gözü başka makamlarda olmamalıdır” diyerek il başkanlığı  dışında hiçbir göreve talip olmadığını ifade eden  Aktay, modern bir il binası sözü de verdi.

CHP Mersin İl Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Avukat Adil Aktay, “Karakterim itibariyle, mesleğim itibariyle, hayatta ulaştığım nokta itibariyle, siyasete yaklaşım tarzım itibariyle, Mersin'de CHP'nin tam bir aile gibi, gerçek bir takım gibi olmasını sağlayacak en doğru isimlerden biri olduğuma kesinlikle inanıyorum. Bu nedenle il başkanlığına adayım.” dedi. Aktay, “Mersin il başkanlığını hakkıyla yapacak birinin, gözü başka makamlarda olmamalıdır”  diyerek İl Başkanlığı dışında hiçbir göreve talip olmadığını ifade etti.

CHP  il binası önünde  adaylık açıklaması yapan Av.Adil Aktay'ın yaptığı basın toplantısına birçok il ve ilçe yöneticisi katıldı. Toplantıya  İl Başkanı Abdullah Özyiğit’i temsilen il başkan vekili  Hakkı Işık'ta katıldı.

Özyiğit’in mesajını ileten Hakkı Işık Mersin’lilerin 3 Ocak Mersin’in kurtuluş gününü kutladı. Işık “ Bu topraklar kolay kazanılmadı. Her karış toprağında aziz şehitlerimizin kanları ve kahraman gazilerimizin ayak izleri vardır. Bu milletin evladı olarak üzerinde yaşadığımız toprakları bize vatan yapan ve vatanımızın nedeni olan aziz şehitlerimize, kahraman gazilerimize gönül borcumuzu devletimizi ve vatanımızı koruyarak cumhuriyeti çağdaş medeniyetler seviyesine taşıyarak ödeyebiliriz. Ulu önder Atatürk’ün ifade ettiği gibi tarihini bilmeyen milletin coğrafyasını başkaları çizer. Bizde bu düşüncelerden yola çıkarak gençliğimize tarih bilincini aşılamaya çalışıyoruz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin ve Mersinimizin 3 Ocak zafer gününü kutluyorum. 12 Ocak 2018’de yapılacak olağan il kongremizde başkan adaylığını açıklayan Adil Aktay’a başarılar diliyorum” dedi.

Ardından Kürsüye  CHP Mersin İl Başkan Adaylığını açıklayan Avukat Adil Aktay çıktı. Sözlerine diğer adaylara başarılar dileyerek başlayan Aktay ilk hedeflerinin yeni bir parti binası olduğunu söyledi. Aktay “En kısa sürede CHP’nin heybetine, derinliğine, büyüklüğüne yakışır bir il binasına taşınacağız. Gelecek kongre de aday olan arkadaşlar eğer yağmur, kar, boran olursa en 2-3 bin kişilik salonda bu konuşmalarını yapabilecekler. İlk hedefimiz bu. Çünkü parti binası, partimizin aynasıdır. Yeni il binamız, eğitim kurumu, bilim platformu, sosyalleşme kurumu, danışma ve dayanışma yeri olacak. Partinin çalışmalarının planlandığı, sevk ve idare edildiği bir yer olacak” dedi.

Önceliklerinin Mersin’de sonra ülkede iktidar olmak olduğunu belirten Aktay “Amacımız Mustafa Kemal’in, Kuvayi Milliye’nin ruhunu bu kentte, ilçemizde, mahallerimizde ve evlerimizde diriltmek. 12 Ocak’tan sonra Mersin il başkanı olarak amacımız kentte iktidar olmak daha sonra ülkede iktidar olmak için katkı sağlamak. Kongreden sonra kim seçilirse seçilsin ve tabi ki iddialıyız. İl başkanlığımızda, il başkanı sadece protokol il başkanı olmayacak. Elbette ki sayın genel başkanımızın ilde ki temsilcisidir ama il başkanı sadece il binasında oturmayacak. İl başkanı sokakta, iş yerlerinde, fabrikalarda olacak. İl başkanı, tüm ilde ki çalışmaları organize edecek” dedi.

Mühim olan parti kimliğini olduğunu ve en üste çıkarmak istediklerini belirten Aktay “Genel başkanımız 25 günde 700 bin adım attı, ortak bir dert için. Bizler de üye olarak mahallemizde, sokağımızda, iş yerimizde seçime kadar 700 bin adım atacağız. CHP’nin başarması ve Türkiye’nin kazanması için bizler tüm çalışmalarımızı CHP örgütü adına yapacağız. Örgüt kimliğini öne çıkaracağız. O bizim birleştirici kimliğimizdir. 12 Ocak’tan sonra aday adaylığı çalışması yapmak isteyen arkadaşları da örgüt çalışmasına dahil ederek, parti kimliğini en üste çıkaracağız. Hepimizin yakınırız, 10 tane aday adayı yarışır, seçim zamanı gelir, biri aday olur diğer 9’u ne yapar? İşte bunun ilacı bu çalışma. Mühim olan partinin başarması, Türkiye’nin kazanmasıdır. Aday adayı olmak isteyen arkadaşlara buyurun gücünüzü örgütün gücüne katın diyeceğiz. Ayrılmalar, yarılamalar oluyor. CHP Mersin İl Örgütü bundan sonra buna müsaade etmeyecek” ifadelerini kullandı.






Paylaş :
Etiketler :  chp, mersin, adil aktay, kılıçdaroğlu, kongre.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA