23 Haziran 2024 Pazar


16:59   DIYARBAKıR VALILIĞI`NDEN "YANGıN BÖLGESINDE VALIYE ‘YALAN SÖYLÜYORSUNUZ` DIYEN GENÇ DARBEDILDI" IDDIALARıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA   16:15   DIYARBAKıR VE MARDIN ARASıNDA ÇıKAN YANGıNDA ÖLÜ SAYıSı 15`E YÜKSELDI   15:24   AKP SEÇIMI KAYBEDINCE YOL VAADINI UNUTTU...    14:13   MUĞLALı VATANDAŞLARDAN YENI VERGI PAKETINE TEPKI   13:04   DIYARBAKıR-MARDIN ARASıNDAKI YANGıN... MARDIN TABIP ODASı`NıN ÖN RAPORU AÇıKLANDı   13:03   KEMAL KıLıÇDAROĞLU`NDAN DIYARBAKıR-MARDIN YANGıYLA İLGILI AÇıKLAMA   12:06   TBMM, BAYRAM TATILININ ARDıNDAN MESAIYE BAŞLıYOR...   10:59   TÜRKER ATEŞ: KONUT KIRALARı SON IKI YıLDA DÖRT KAT ARTTı   10:44   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı KARATEPE, YARıN BAKAN ŞIMŞEK İLE BIR ARAYA GELECEK   10:14   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, SILIFKELI YURTTAŞLARLA BULUŞTU   09:43   ÇIFTÇI ÖMER FETHI GÜRER`E DERT YANDı   17:32   SEZGIN TANRıKULU, DIYARBAKıR`DAKI YANGıN BÖLGESINDE   15:03   CHP KAYSERI İL BAŞKANı FEYZULLAH KESKIN, SAĞDUYU ÇAĞRıSı YAPTı   13:41   ÖZGÜR ÖZEL, MALATYA YAZıHAN`DA...   13:27   BAKAN ŞIMŞEK: "MOTOKURYE FAALIYETLERIYLE BAHŞIŞ GELIRLERININ VERGILENDIRILMESINI KOLAYLAŞTıRıYORUZ"   13:21   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: "HALKı ADETA BIR KıSKACA ALAN AKP IKTIDARı, BESLENME, BARıNMA VE ULAŞıM DıŞıNDA INSANıMıZıN INSANCA BIR YAŞAM SÜRMESINE IZIN VERMIYOR"   13:08   TÜRKIYE GAZETECILER CEMIYETI, DÖRT GAZETECININ HEDEF GÖSTERILMESINI KıNADı   13:06   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL: "30 HAZIRAN`DA KOCAELI`DE `GEÇINEMIYORUZ MITINGI` DÜZENLEYECEĞIZ"   12:09   MANISALı KARPUZ ÜRETICISI: "BU IŞTEN PARA KAZANAMıYORUZ"   11:41   KAZDAĞı DOĞAL VE KÜLTÜREL VARLıKLARı KORUMA DERNEĞI`NDEN YANGıN AÇıKLAMASı: "ÇOK ÜZGÜN VE ÖFKELIYIZ"  
 
     
   

PORTAKAL ÇİÇEĞİ KARNAVALI`NDA BUMBLEBEE ROBOTU, SEYHAN BELEDİYE BAŞKANI AKAY İLE ÇİFTETELLİ OYNADI


Adana`da bu yıl 10`uncusu düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı, renkli görüntülere sahne oldu. Seyhan Belediyesi`nin karnaval için getirttiği ‘Transformers` film serisinin ‘Bumblebee` robotuna vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve vatandaşlar, Bumblebee robotuyla çiftetelli oynadı.

 

Tarih : 28 Mart 2022 Pazartesi 13:40   Okunma : 358

Adana`da bu yıl 10`uncusu düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı, renkli görüntülere sahne oldu. Seyhan Belediyesi`nin karnaval için getirttiği ‘Transformers` film serisinin ‘Bumblebee` robotuna vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve vatandaşlar, Bumblebee robotuyla çiftetelli oynadı.

Türkiye`nin ilk ve tek sokak karnavalı olarak nitelendirilen ve bu yıl 10`uncusu düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı`nda, Seyhan Belediyesi de bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Merkez Park, Atatürk Parkı ve Büyük Saat`teki karnaval alanlarında Kadın Dayanışma Merkezi, Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi (SEYMER) ve Teknoloji ve İnovasyon Merkezi (SEYTİM) stantları yer aldı.

“BİLGE 01” ZİYARETÇİLERE TANITILDI

Seyhan Belediyesi`nin SEYTİM`de üretilen, gücü boyutlarından büyük bilgisayarı “Bilge 01” de tanıtılırken, SEYTİM`in 3D yazıcı, kodlama atölyesinde üretilen oyuncak araba ve diğer faaliyetleri de uygulamalı olarak karnaval ziyaretçilere anlatıldı.

BUMBLEBEE VE BAŞKAN AKAY`DAN ÇİFTETELLİ

Belediye`nin karnaval için getirttiği bilim kurgu film serisi Transformers`ın Bumblebee robotu karnavalda ilgi odağı oldu. Bumblebee`yi karşılarında gören karnaval ziyaretçileri fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. SEYTİM standı önünde Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay`la karşılıklı çiftetelli de oynayan Bumblebee robotu, sergilediği dans performansıyla karnavala renk kattı.

EL SANATLARI ATÖLYELERİNDE ETKİNLİK

Kadın emeğinin değerini ortaya çıkaran Kadın Dayanışma Merkezi ve SEYMER stantlarında düzenlenen el sanatları atölyeleri de ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay Ahşap oymacılığı, seramik boyama ve kil atölyelerine katıldı.

Stantlarda, ziyaretçilere portakal çiçeği temalı ürünler armağan edildi.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA