20 Nisan 2025 Pazar


13:23   BÜLENT ARıNÇ`TAN EKREM İMAMOĞLU`NUN TUTUKLANMASıNA ELEŞTIRI: "SIYASI TUTUKLULUK HIÇ OLMAMALı"   12:48   İNGILTERE`NIN ESKI AVRUPA BAKANı MACSHANE`DEN IKTIDARDAKI İŞÇI PARTISI`NE "İMAMOĞLU SESSIZLIĞI" ELEŞTIRISI   12:45   MHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı FETI YıLDıZ`DAN YENI ANAYASA ÇAĞRıSı: “DAHA FAZLA ERTELENEMEZ”   12:25   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER: "MEZITLI`DE BIRLIK, BERABERLIK, DAYANıŞMA VAR"   12:21   TRT, SOSYAL MEDYA PAYLAŞıMıNı GEREKÇE GÖSTEREREK BIR UZMANıN IŞINE SON VERDI   11:49   IĞDıR`DA KURUYEMIŞ SATAN ESNAF: "YAŞANAN DON OLAYLARı NEDENIYLE 450 LIRAYA SATTıĞıMıZ KAYıSıYı ŞU AN 800 LIRAYA ALAMıYORUZ"   11:41   CHP MALATYA`DA ÇIFTÇILERLE BULUŞTU… ÇIFTÇILER DEVLETTEN ACIL DESTEK BEKLIYOR   11:24   MERSIN`DE MERCEK KURSIYERLERI, 23 NISAN DOLAYıSıYLA ÇOCUKLARA KıYAFET DIKTI   11:22   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, CNR LOJISTIK VE TAŞıMACıLıK FUARı`Nı ZIYARET ETTI   11:13   TBMM`NIN AÇıLıŞıNıN 105`INCI YıL DÖNÜMÜ DOLAYıSıYLA KUTLAMALAR YAPıLACAK   11:11   VAHAP SEÇER: BIZ HALKTAN VE HUKUKTAN YANAYıZ   11:10   DEM PARTI: YENIDEN DOĞUŞUN VE UMUDUN SEMBOLÜ OLAN PASKALYA BAYRAMı KUTLU OLSUN   11:08   ABD YÜKSEK MAHKEMESI GÖZALTıNDAKI VENEZUELALıLARıN SıNıR DıŞı EDILMESINI DURDURDU   10:18   GÜRER`DEN NIĞDE`DEKI ZIRAI DONA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "YıLLıK 614 BIN TON ELMA ÜRETILEN NIĞDE`DE, BU YıL 500 BIN TONA YAKıN KAYıP YAŞANACAK"   09:17   RTÜK BAŞKANı ŞAHIN: “TRT`YI SIYASI HESAPLARA ALET ETMEYE YÖNELIK SORUMSUZ BEYANLARı KıNıYORUZ”   01:44   ÖZGÜR ÖZEL, SOSYAL MEDYA HESAPLARıNDAKI KAPAK FOTOĞRAFıNı TRAKTÖR KONVOYUYLA YOZGAT MITINGINE GELDIĞI BIR KARE ILE DEĞIŞTIRDI   01:30   TRABZONSPOR ADANA DEMIRSPOR`U 1-0 MAĞLUP ETTI   01:30   TRABZONSPOR ADANA DEMIRSPOR`U 1-0 MAĞLUP ETTI   21:32   GÖZTEPE, BEŞIKTAŞ ILE 1-1 BERABERE KALDı   21:30   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK`TEN İSTANBULLULARA `IMZA` ÇAĞRıSı: "VERECEKLERI IMZA CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZA, EKREM İMAMOĞLU`NA ÖZGÜRLÜK IMZASı OLACAK."  
 
     
   

ÇANAKKALE`DE TEPKİLERİN ARDINDAN FERİBOT SEFERLERİNE KISMİ DÜZENLEME YAPILDI


Çanakkale`de 1915 Köprüsü`nün açılmasıyla boğaz hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ firması sefer sayılarını azaltmıştı. Firma, gelen tepkiler üzerine bugün yaptığı açıklama ile ek feribot seferlerinin yapılacağını duyurdu.

 

Tarih : 22 Mart 2022 Salı 12:30   Okunma : 651

Çanakkale`de 1915 Köprüsü`nün açılmasıyla boğaz hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ firması sefer sayılarını azaltmıştı. Firma, gelen tepkiler üzerine bugün yaptığı açıklama ile ek feribot seferlerinin yapılacağını duyurdu.

Geçen hafta 18 Mart`ta 1915 Çanakkale Köprüsü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın katılımı ile açılmasının ardından boğaz hattında ulaşımı sağlayan Çanakkale İl Özel İdaresi`ne bağlı GESTAŞ A.Ş., Eceabat - Çanakkale ve Kilitbahir - Çanakkale hatlarındaki seferlerini azalttı. GESTAŞ A.Ş. internet sitesinden yaptığı sefer duyurusunda Eceabat - Çanakkale hattındaki saat başı olan seferlerin 2 saate, Kilitbahir - Çanakkale hattındaki 45 dakikada bir olan seferlerin 2 saate çıkarıldığı, ayrıca gece yapılan seferlerin kaldırıldığı görülmüştü.

TEPKİLER ÜZERİNE GERİ ADIM ATILDI

Deniz ulaşım firması, kamuoyundan gelen yoğun tepkiler üzerine açıklama yaparak ek gece seferlerin konulduğunu açıkladı. Duyuruda feribot seferlerin halen yeterli olmadığı görüldü. Firmadan yapılan açıklama şöyle:

"Çanakkale-Eceabat Hattı`nda yolcu talepleri göz önünde bulundurularak tarifeye Çanakkale`den saat 01.00, Eceabat`tan saat 02.00 seferleri eklenmiştir. Kilitbahir-Çanakkale Hattı`nda, Kilitbahir`den saat 09.15 seferi 09.00, Kilitbahir`den saat 16.30 seferi 17.15, Eceabat`tan saat 18.00 seferi 17.45 olarak güncellenmiştir. Gelibolu-Lapseki hattındaki sefer saatlerinde de güncelleme söz konusudur."

CHP`Lİ CEYLAN: "KÖPRÜDEN GEÇİŞE ZORLAMA GİBİ BİR ALGI YARATMAKTA"

Düzenlemeye ilişkin hafta sonunda ANKA`ya açıklamalarda bulunan CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, duruma tepki göstererek şunları söylemişti:

"Bu düzenleme özellikle Eceabat`ta yaşayan vatandaşlarımız için kesinlikle bir mağduriyet oluşturacaktır. Trafiği de azaltması düşünülüyor köprünün ama bu karşı geçişle çoğaltıcı bir etken de sağlayacaktır. Ayrıca bu yapılan düzenleme kamuoyunda, vatandaşları köprüden geçişe zorlama gibi bir algı yaratmakta. GESTAŞ, devletin kurumu. Devlet yetkilileri bu işe bir çözüm bulmalı. En azından yayalar için, köprünün açılması ile beraber trafiğin köprüye yönlendirilmesi isteniyorsa, seferler konulmalıdır ve ulaşım aksamamalıdır. Vatandaşlarımız mağdur edilmemelidir." 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA