1 Temmuz 2024 Pazartesi


09:55   MARMARIS BELEDIYE BAŞKANı ÜNLÜ: “ORMANLARA GÖZÜMÜZ GIBI BAKMALıYıZ”   01:36   RESMI GAZETE`DE CUMHURBAŞKANı KARARı`NA ILIŞKIN DÜZELTME YAYıMLANDı   01:23   2024 AVRUPA FUTBOL ŞAMPIYONASı`NDA İSPANYA VE İNGILTERE ÇEYREK FINALE YÜKSELDI   01:02   KAYSERI VALILIĞI`NDEN ÇOCUK ISTISMARı AÇıKLAMASı: “BIR KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı”   23:46   BURSA NILÜFER`DE ÇıKAN ORMAN YANGıNı KONTROL ALTıNA ALıNDı   23:33   AYŞE ATEŞ: “YARıN IKI KıZıMıN PARKTA, BAHÇEDE ARKADAŞLARıYLA OYUN OYNAMA, INSAN GIBI YAŞAMA HAKKıNı GERI ALMAK IÇIN VERECEĞIM HUKUK MÜCADELESININ ILK GÜNÜ”   22:36   LARA TURIZM BÖLGESINDEKI ORMAN YANGıNı KONTROL ALTıNA ALıNDı   22:19   ÖZGÜR ÖZEL, KOCAELI`NIN EN YAŞLı CHP ÜYESI ŞABAN ÖZKANLı`Yı EVINDE ZIYARET ETTI   21:12   MARMARIS`TEKI YANGıN SÖNDÜRÜLDÜ   20:22   ÖZGÜR ÖZEL: “EY RECEP TAYYIP ERDOĞAN, EY DEVLET BAHÇELI, EY CUMHUR İTTIFAKı. GEBZE`YI DUY. YA GEÇIM, YA SEÇIM”   19:28   KıLıÇDAROĞLU`NDAN SINAN OĞAN`A SERT YANıT: "SANA BıRAK ÜÇ BAKANLıK VE CUMHURBAŞKANLıĞı YARDıMCıLıĞı VERMEYI, BOYATMAK IÇIN AYAKKABıLARıMı BILE VERMEM"   19:27   98. GAZI KOŞUSU`NU DRAGON FLAME, JOKEY AKıN SÖZEN ILE KAZANDı   18:46   TÜRK TABIPLERI BIRLIĞI SEÇIMINI SOL ITTIFAK KAZANDı   18:17   TORBALı`DAKI PATLAMA... İZMIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı TUGAY AÇıKLAMA YAPTı   18:11   MARMARIS`TE ORMAN YANGıNı   17:58   CHP`NIN “GEÇINEMIYORUZ” MITINGI...   17:40   İZMIR TORBALı`DAKI PATLAMAYLA ILGILI ADLI SORUŞTURMA BAŞLATıLDı...    16:54   İZMIR TORBALı`DA PATLAMA...    16:39   "YAŞAM İÇIN YASA İNISIYATIFI" ÜYELERI ANKARA`DA EYLEM YAPTı...    15:52   CHP`LI ERHAN ADEM`DEN ORMAN YANGıNLARı İÇIN MILLI BIRLIK ÇAĞRıSı  
 
     
   

’Hayır’ kampanyası yapan CHP’li gençlere Gözaltı..


Forum AVM de Hayır Kampanyasında pankart açıp İzmir Marşı okuyan Mersin CHP Gençlik kollarından gençlere polisten gözaltı…

 

Tarih : 20 Şubat 2017 Pazartesi 11:21   Okunma : 1552

CHP Gençlik Kolları il Başkanı İ.Ethem Güzel,örgütlerden sorumlu  başkan yardımcısı Fırat Yıldız,Yenişehir ilçe Gençlik Kolları Başkanı Didar Şimşek,Başkan Yardımcısı Taylan Özgür Göçenler,Polen Ardıç ,Forum AVM’de Referandumda Hayır Kampanyasında Pankart asıp,izmir marşını okudukları gerekçesiyle gözaltına alındılar.

 CHP'li Gençlerin eylemleri önce Form AVM özel güvenlik mensupları tarafından  engellenmek istendi. Daha sonra olay yerine gelen Polis, CHP Gençlik Kollarından gençleri gözaltına aldı. Gözaltılar nedeniyle CHP il Başkanı Abdullah Özyiğit ve Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı,Serdal Kuyucuoğlu gençleri polis merkezinde yalnız bırakmadılar.

CHP’li  Gençler Akşam  ifadeleri alındıktan sonra topluca serbest bırakıldılar. Gözaltılarla ilgili Gençlik Kolları İl  Başkanı İ. Ethem Güzel  şu açıklamayı yaptı: İlve İlçe Gençlik Kolları  olarak Forum Avm'de pankart açtık ve gururla İzmir Marşını söyledik. Fakat; Forum Avm güvenlik görevlileri tarafından Yaka paça engellendik. Arkasından polisler tarafından göz altına alınarak Güvenlik Şubeye götürüldük.

Başkan Güzel,Evet diyenlerin her türlü platformda istedikleri gibi konuştukları,Biz hayır diyen hayırlı gençler ise gözaltında,karakollarda,güvenlik şubesinde,susmayacağız,sinmeyecegiz,korkmuyoruz her defasında daha yüksek sesle hayır demeye devam edeceğiz dedi..






Paylaş :
Etiketler :  chp gençlik kolları, hayır, referandum, izmir marşı.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA