20 Eylül 2024 Cuma


16:37   FERNAS MADEN IŞÇILERININ DIRENIŞI DEVAM EDIYOR...   16:17   TOROSLAR BELEDIYESI OKUL KANTINLERINI DENETLEDI   15:55   DİSK, `GELIRDE, VERGIDE, ÜLKEDE ADALET` TALEBIYLE BÖLGESEL MITINGIN IKINCISINI İZMIR`DE YAPTı...   15:24   EĞITIM-SEN MERSIN ŞUBESI: "OKULLARıMıZıN EN TEMEL IHTIYACı OLAN TEMIZLIK VE HIJYEN KONUSU DAHI TASARRUF TEDBIRLERIYLE KıSıTLANıYOR"   15:01   UŞAK`TA 2008`DE `DEPREME DAYANıKSıZ` DENILEN OKUL, YENI DÖNEMIN BAŞLAMASıNA IKI GÜN KALA BOŞALTıLDı...   14:30   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, MUĞLA`DA TAZIYE ZIYARETINDE BULUNDU   13:16   CHP, TAŞıMALı EĞITIM YÖNETMELIĞINE KARŞı DAVA AÇTı...   13:12   MURAT BAKAN`DAN VALILER KARARNAMESINE TEPKI   11:44   CHP`LI ŞEREF ARPACı`DAN OKULLARDA `BAĞıŞ` ADı ALTıNDA KAYıT ÜCRETI ALıNMASıYLA ILGILI ARAŞTıRMA ÖNERGESI   11:24   DEPREMDE 63 KIŞININ ÖLDÜĞÜ TUTAR YAPıSı SITESI DAVASıNDA YENI GELIŞME: İNŞAAT MÜHENDISI CÜNEYT AKKAYA`YA TUTUKLAMA KARARı   11:18   AKP`LI ŞAVŞAT BELEDIYESI`NIN 31 IŞÇININ SÖZLEŞMESINI YENILEMEMESINE YÖNELIK TEPKILER SÜRÜYOR... UĞUR BAYRAKTUTAN: "EKMEĞINI EVE GÖTÜREN IŞÇIYLE UĞRAŞıLıR Mı?"   11:11   GÜLCAN KıŞ:`` İŞGÜCÜ UYUM PROGRAMı, OKULLARDA CIDDI BIR HIJYEN KRIZINE YOL AÇACAK``   11:10   YENIŞEHIR BELEDIYESI`NDEN BISIKLETLI YAŞAMA DESTEK    11:05   NARIN GÜRAN CINAYETI... NARIN`IN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ KÖYDEKI ÇOCUKLARıN PSIKOLOJIK DURUMUNA ILIŞKIN ÖN RAPOR HAZıRLANDı   10:56   VOLKAN DEMIR: "İSRAIL`E TICARETI ENGELLEMEK YERINE FIRMALARıN FARKLı YÖNTEMLER KULLANMASıNı GÖRMEZDEN GELDILER"   10:54   GÖKHAN GÜNAYDıN, AKP KILIS GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı MUSA KARA`NıN KILIS VALILIĞI`NE ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLARAK ATANMASıNı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   10:54   BURSA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı BOZBEY: “ATA`MıZıN KADıNLAR IÇIN ORTAYA KOYDUĞU VIZYONU DAHA ILERIYE TAŞıMAK, HEPIMIZIN ORTAK SORUMLULUĞUDUR”   10:27   AK PARTILI MÜTEAHHIT MEHMET ÖZKAN`ıN TAHLIYE EDILDIĞI DAVADA YENI BILIRKIŞI RAPORU: ``YıKıM DEPREMIN BÜYÜKLÜĞÜYLE AÇıKLANAMAZ``   10:12   VAN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ZEYDAN: "DSİ`NIN BU IHMALI, BU DUYARSıZLıĞı KABUL EDILEMEZ"   10:02   DEPREMDE 56 KIŞIYE MEZAR OLAN NILÜFER APARTMANı DAVASıNDA HATAY VALILIĞI`NIN KAMU GÖREVLILERINE SORUŞTURMA IZNI VERILMEMESINE ILIŞKIN KARARıNA ITIRAZ EDILDI  
 
     
   

CHP Gençlik Kolları’nın 16. Olağan Kurultayı Yapılıyor. Divan Başkanı Adıgüzel, ’CHP, Her Zaman Emeğin Karşılığının Olduğu Partidir


CHP Gençlik Kolları’nın 16. Olağan Kurultayı yapılıyor. Mevcut Merkez Yönetim Kurulu’nda Genel Sekreter olarak görev yapan Gençosman Killik’in tek aday olarak girdiği Kurultay’da, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, "Ben Gençlik Kolları üyesiyken milletvekili olabilme şansını yakaladım. CHP böyle bir partidir. Emeğin her zaman karşılığının olduğu bir partidir" dedi.

 

Tarih : 7 Kasım 2021 Pazar 17:53   Okunma : 599

CHP Gençlik Kolları'nın 16. Olağan Kurultayı yapılıyor. Mevcut Merkez Yönetim Kurulu'nda Genel Sekreter olarak görev yapan Gençosman Killik'in tek aday olarak girdiği Kurultay'da, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, "Ben Gençlik Kolları üyesiyken milletvekili olabilme şansını yakaladım. CHP böyle bir partidir. Emeğin her zaman karşılığının olduğu bir partidir" dedi.

CHP Gençlik Kolları'nın 16. Olağan Kurultayı Ankara'da, Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde yapılıyor. Kurultay Divan Başkanlığı'na seçilen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel şu açıklamayı yaptı:

"MÜCADELEMİZDE YİTİRDİKLERİMİZ VAR"

"16. Olağan Gençlik Kurultayı’mıza hoş geldiniz. 2 Ağustos 1961’de Ankara Gölbaşı’nda nasıl bir heyecanla meşale yanmışsa bugün bu salonda da o heyecanla, o coşkuyla bir aradayız. Mücadelemizde yitirdiklerimiz var, aramızda olamayanlar var. 1980 öncesinde aramızdan ayrılan, katledilen tek gençlik kolları başkanı, CHP Gençlik Kolları Başkanı Yüksel Mazmanoğlu’dur. Ersin Çıldır, Abdullah Cömert, 10 Ekim Katliamı’nda kaybettiğimiz Malatyalı yoldaşlarımız, pandemi sürecinde kaybettiklerimiz ve hepimizin içini yakan Turgay Adak. Hepsini saygıyla, özlemle anıyorum, ruhları şad olsun.

"CHP'Lİ GENÇLER, TÜGVA GENÇLERİNE BENZEMEZ"

CHP’li gençler, TÜGVA gençlerine benzemez. CHP’li gençler, köklerini kurtuluş mücadelemizden alırlar. Biz bugün burada genel geçer bir kongre yapmıyoruz. Biz, bugün burada yeni bir süreç başlatıyoruz. İkinci yüzyılın şafağında sorumluluk hepimizin omuzlarında. Biz bu sorumluluğumuzu, tarihimizin bize verdiği mirastan alıyoruz. Sizler 80 puanla, 90 puanla atanamazken TÜGVA’lı gençler, KPSS’ye bile girmeden istedikleri koltuklara oturuyorlar. Çiftçi gençler, işçi gençler emeklerinin karşılığını alamıyor. Bu adaletsizliğe hep birlikte son vereceğiz. İkinci yüzyıla adım adım ilerlerken bu gençlerin derdine derman olacak tek parti CHP’dir. Bu ülkede yaşayan gençler, her şeyin en iyisine layık.

Ben konuşmamı sonlandırırken, bugüne kadar emeklerinden dolayı Gençlik Kolları Genel Başkanı’mız Emre Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Ve yeni seçilecek arkadaşlara da süreçte başarılar diliyorum. Ayrıca rahmetli Samsun Gençlik Kolları Başkanı’mız Furkan Demir’i de saygıyla anıyorum. Ruhu şad olsun."

Adıgüzel'in ardından kürsüye gelen CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz ise şunları söyledi:

"GENEL BAŞKAN'IMIZLA GEZİ'Yİ YAŞAMAKTAN, ADALET YÜRÜYÜŞÜ'NDE 420 KM YÜRÜMEKTEN ONUR DUYUYORUM"

"Biz bu koltukları; Suphi Baykamlardan, Bülent Ecevitlerden, Süleyman Gençlerden miras aldık. Ben işçi bir babanın oğlu olarak bu koltuğa geldim, şimdi ise işçi emeklisi bir babanın oğlu olarak bu koltuktan ayrılıyorum. Ne mutlu ki hepimize görevi, bayrağımızı yine içimizden, yani örgütümüzde yetişen MYK’mızda olan, benim de genel sekreterliğimi yapan Gençosman Killik kardeşimize teslim ediyoruz. 2013’ten beri gençlik örgütlerinin genel merkezinde olan bir arkadaşınızım. Ve buradan çok şey öğrenerek ayrılıyorum. Umuyorum ki arkamda, bu 70 yıllık mirasa iyi şeyler bırakabilmişimdir. Genel Başkan’ımızla Gezi’yi yaşamaktan, Adalet Yürüyüşü’nde 420 kilometre yol yürümekten, darbelere birlikte karşı çıkmaktan, kararlarına sıkı sıkıya sarılıp yerel seçim zaferi yaşamaktan onur ve gurur duyuyorum."

“BU ASLINDA CHP’NİN MUHALEFETTEKİ SON KURULTAYI”

Öte yandan Onursal Adıgüzel ANKA Haber Ajansı'nın sorusu üzerine de şöyle konuştu:

"Gençlik kollarımız 16. kurultayını yapıyor. CHP Gençlik Kolları’nın çok köklü bir tarihi vardır. Türkiye tarihinde bundan 60 yıl önce 2 Ağustos 1961’de ilk kurultayını yapmıştır. Yine Ankara’da Gölbaşı Sineması’nda yapmıştır. Bugün aynı coşkuyla, aynı heyecanla kongrelerini yapmaya devam ediyor. Bu aslında CHP’nin muhalefetteki son kurultayı. Bu kurultay bizi iktidara taşıyan kurultay olacak. Binlerce genç bugün salonumuzu doldurmuş. Bu salonda kazanan CHP olacak. Bu salonda mağlup olmayacak, kimse küskün ayrılmayacak. Bu salondan CHP’yi iktidara taşıyan kadrolar çıkacak ve onlar mücadele ruhlarını güçlendirerek, kardeşliklerini güçlendirerek devam edecekler. Kongreler bizim için düğündür, bayramdır. Bugün de büyük bir coşkuyla CHP Gençlik Kolları’nın yeni genel başkanını seçiyor olacağız.

"BEN GENÇLİK KOLLARI ÜYESİYKEN MİLLETVEKİLİ OLABİLME ŞANSINI YAKALADIM"

CHP’de hiçbir emek karşılıksız kalmaz. Ben Gençlik Kolları üyesiyken milletvekili olabilme şansını yakaladım. CHP böyle bir partidir. Emeğin her zaman karşılığının olduğu bir parti. Gençlere kapılarını açan, gençlere kalbini açan bir parti. Genel Başkan’ımız çok büyük bir şans. Türkiye’de gençlerin sorunlarını çözmeye aday. Şimdi de gençlere, ‘Sizin hayalleriniz, benim hedeflerim’ diyor. Bu doğrultuda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu CHP’nin muhalefetteki son kurultayıdır, iktidara yürüyüş kurultayıdır. Bizler de bugün bunu tüm Türkiye’ye duyuracağız."

Haber: CEM HAYAT – Kamera: FATİH NAZIM EFE






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, CHP, GENÇLİK, KOLLARI, 16.OLAĞAN, KURULTAYI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA