26 Haziran 2024 Çarşamba


16:49   TARSUS SU PARKı YOĞUN İLGIYLE YAZ SEZONUNU AÇTı   15:58   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`I ZIYARET ETTI    15:29   BAKAN IŞıKHAN`ıN "ASGARI ÜCRETE ZAM YOK" AÇıKLAMASıNA VATANDAŞTAN TEPKI   15:22   TBMM`DE MILLETVEKILLERI ŞANLıURFA`DA YAŞANAN ELEKTRIK KESINTILERINI PROTESTO ETTI   14:51   MERSIN’IN EŞSIZ DAĞ MANZARALARıNDA ATLETIZM KEYFI   14:17   CHP, MADEN KANUNU`NUN 8 MADDESININ İPTALI VE YÜRÜRLÜĞÜNÜN DURDURULMASı İSTEMIYLE AYM`YE BAŞVURDU   14:16   SÜLEYMAN BÜLBÜL, AYDıN LISESI BINASıYLA İLGILI SORU ÖNERGESINE BAKAN TEKIN`IN VERDIĞI YANıTı ELEŞTIRDI   13:57   ÖZGÜR ÖZEL: “KıBRıS`ıN HAKLı DAVASıNı TAKIP ETMEYE, EN BARıŞÇıL ÇÖZÜM IÇIN MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞIZ”   13:51   VELI AĞBABA: "TÜRKIYE EĞER TEKRAR KALKıNACAKSA BU KARA PARAYı, KARA PARA AKLAYANLARı VE BU KARA PARAYLA ILIŞKILI OLANLARı MUTLAKA SORGULAMAMıZ LAZıM"   13:45   CHP’LI GÜLCAN KıŞ ULAŞTıRMA BAKANı’NA SESLENDI   13:41   MERSIN İNTERNET GAZETECILERI CEMIYETI, TARSUS BELEDIYE BAŞKANı ALI BOLTAÇ’ı ZIYARET ETTI   13:39   CHP’LI KıŞ TICARET BAKANı’NA SESLENDI: “KURBAN BAYRAMı FıRSATÇıLARıNA GEÇIT VERMEYIN”   13:38   ÖZGÜR ÖZEL: “MUHALEFETI BELLI BIR ŞEKLE SOKMAK IÇIN NORMALLEŞME TANıMı YAPMAK, OLSA OLSA ITTIFAK ORTAĞıNıN GÖNLÜNÜ YAPMAYA YÖNELIK KURULMUŞ BIR CÜMLEDIR”   13:35   TOROSLAR’DA PARK VE YEŞIL ALANLARA YAZ BAKıMı   12:25   İYİ PARTI GENEL BAŞKANı DERVIŞOĞLU, KORAY AYDıN`ıN İSTIFA EDECEĞI İDDIASıNA YANıT VERDI   10:31   AKOM`DAN ORMAN YANGıNı UYARıSı: RISK YÜKSEK   09:57   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER, KADıN ÜRETICILERLE BULUŞTU   09:34   UKRAYNA VE MOLDOVA`NıN AB`YE ÜYELIK MÜZAKERELERI BAŞLADı   23:10   SEZGIN TANRıKULU: MARDIN VE DIYARBAKıR`DAKI YANGıNLARıN SIYASI SORUMLULUĞU ELEKTRIK DAĞıTıM HIZMETINI ÖZELLEŞTIREN AKP`DEDIR   22:50   ÖZGÜR ÖZEL, 10 EKIM DERNEĞI`NDE KONUŞTU: “GÜN GELECEK KATILLER VE KATILLERI KORUYANLAR TEKER TEKER HESAP VERECEKLER. O GÜNÜ YAŞAYACAĞıMıZA ANT OLSUN”  
 
     
   

Tunç Soyer’den Aşı Çağrısı: ’Aşı Ol, Mavi İzmir’de Özgür Ol’


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 3. doz aşısını oldu. Başkan Soyer, İzmirlilere, “Hepinizi aşı olmaya ve koruyucu önlemleri sürdürmeye davet ediyorum. Gelin aşımızı olalım, güzel ülkemizi masmaviye boyayalım. Birbirimizi ve geleceğimizi korumak için ‘Tedbirli ol, aşı ol, Mavi İzmir’de özgür ol’ diyoruz” dedi.

 

Tarih : 10 Ağustos 2021 Salı 11:53   Okunma : 1444

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 3. doz aşısını oldu. Başkan Soyer, İzmirlilere, “Hepinizi aşı olmaya ve koruyucu önlemleri sürdürmeye davet ediyorum. Gelin aşımızı olalım, güzel ülkemizi masmaviye boyayalım. Birbirimizi ve geleceğimizi korumak için ‘Tedbirli ol, aşı ol, Mavi İzmir’de özgür ol’ diyoruz” dedi.

Tunç Soyer, dün İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Eşrefpaşa Hastanesi’nde üçüncü aşısını oldu. Aşı olduktan sonra bir açıklama yapan Soyer, şöyle konuştu:

“Covid-19 küresel salgını, yaklaşık 1,5 yıldır hem dünyada hem de ülkemizde yıkıcı etkisini sürdürüyor. Bu süre içerisinde pek çok kişi yaşamını yitirdi, hastalandı, insanımız maddi ve manevi kayıplar yaşadı. Kamu ve özel sektör tüm yönleriyle küresel salgından etkilendi, toplum olarak verdiğimiz kayıplar zorlayıcı oldu. Hepimiz hasta olma, bir yakınını kaybetme, kendi yaşamını kaybetme korkusunun yanı sıra karantina ve kısıtlamaların getirdiği pek çok fiziksel ve psikososyal değişiklerle baş etmeye, değişimlere alışmaya çalıştık. Yaşadığımız tüm kayıplar ve sıkıntılar nedeniyle derin bir üzüntü içindeyim. Ancak diğer taraftan pes etmedik. Umutla, el ele en zor günlerde bile dayanışma ve sabır içinde bu süreçle mücadele ettik. Tüm bu çabalarımız için hepimizi yürekten kutluyorum. Ancak artık bu salgına hep birlikte bir son verelim. Bilimsel tüm veriler, aşılanmanın koruyuculuğunu ve önemini gösteriyor. Ben bugün 3. doz aşımı oldum. Hepinizi aşı olmaya ve koruyucu önlemleri sürdürmeye davet ediyorum. Gelin aşımızı olalım, güzel ülkemizi masmaviye boyayalım” dedi.

MAVİ İZMİR KAMPANYASI

Başkan Soyer, 14 Haziran’da “Aşı Ol, Mavi İzmir İçin Umut Ol, Koruyucu Önlemlerini Sürdür” sloganıyla Mavi İzmir kampanyası başlattıklarını hatırlatarak, şunları söyledi:

“Toplum Sağlığı Dairesi Başkanlığımız öncülüğünde gerek yüz yüze doğrudan eğitimlerle gerekse uzaktan eğitim modellerimizle yurttaşlarımızın Covid-19 ve aşı hakkında aklına takılan soruların yanıtlarını doğru ve güvenilir adreslerden alması için kılavuzluk ettik. Türkiye’deki vaka oranını 100 binde olarak gösteren risk haritasında İzmir’i 10’un altına düşürerek maviye boyamayı, bu konuda da öncü olmayı hedefliyoruz. Düşük riskli şehirler arasına girelim ki önlenebilir can kayıpları son bulsun. Esnafımız kepenk kapatmasın. Çalışanlarımız sağlıkla işlerini sürdürebilsin. Çocuklarımız okullarında eğitim alsın. Karantina ve kısıtlama uygulamalarına gerek olmasın. İhtiyacı olan vatandaşlarımız hizmetlere rahatça ve sorun yaşamadan ulaşabilsin. Birbirimizi ve geleceğimizi korumak için ‘Tedbirli ol, aşı ol, Mavi İzmir’de özgür ol’ diyoruz.”

Mavi İzmir projesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Toplum Sağlığı Dairesi Başkanlığı’na ait sosyal medya hesaplarından (ibbtoplumsaglik) takip edilebilir.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, İZMİR, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYE, BAŞKANI, TUNÇ, SOYER, AŞI ÇAĞRISI, AŞI OL, MAVİ, İZMİRDE, ÖZGÜR OL

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA