5 Şubat 2025 Çarşamba


15:34   ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: “YÜZ BINLERCE INSANıMıZ HALA KONTEYNER KENTLERDE YAŞAMAKTADıR. TEMIZ SU, ORTAK DUVALAT VE DUŞ ALANLARı YETERSIZ"   15:06   TOROSLAR’DA TARıMıN GELECEĞI KONUŞULDU   14:56   ABDURRAHMAN TUTDERE: "BU KENTIN SORUNLARı VAR. REIS DUYAR, KOLTUĞUMUZDAN OLURUZ DIYE PANIK YAPANLARA SÖYLÜYORUM; TÜM SORUNLARıMıZA ÇÖZÜM ISTIYORUZ"   14:35   CHP`LI GÜRSEL EROL BAŞKANLıĞıNDAKI HEYET, CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL`E HAZıRLADıĞı RAPORU SUNDU   14:17   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL, ADıYAMAN BELEDIYESI`NI ZIYARET ETTI   12:57   TARSUS’TA HALK SAĞLıĞıNı TEHDIT EDEN BIN 500 KILOGRAM PEYNIR ELE GEÇIRILDI   12:52   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “DEPREMIN ÜZERINDEN İKI YıL GEÇTI, SÖZLER TUTULMADı, DEPREMZEDELER HÂLÂ MAĞDUR!”   12:15   6 ŞUBAT DEPREMLERININ 2`NCI YıLı... CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ADEM: “CINAYETLE YARGıLANAN MÜTEAHHIDI KURAYLA EV SAHIBI YAPTıLAR”   11:56   6 ŞUBAT DEPREMLERI… CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN`DAN TUNÇ`A: “DEPREM SORUŞTURMALARDAN KAÇıNA ‘KOVUŞTURMAYA YER YOKTUR` KARARı VERILMIŞTIR?"   11:52   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL ADıYAMAN`DA... ÖZEL: DEPREMIN ÖNCESINDE, SıRASıNDA VE SONRASıNDA SıNıFTA KALMıŞ BIR IKTIDARLA KARŞı KARŞıYAYıZ   11:14   ABD MEDYASı: “CIA, TRUMP TARAFıNDAN BAŞTAN OLUŞTURULMAK ISTENIYOR”   11:11   CHP`DE GÜNDEM CUMHURBAŞKANı ADAYı ÖN SEÇIMI... ÖZEL, YAVAŞ ILE GÖRÜŞTÜ. PARTI KULISLERINDE ÜÇLÜ GÖRÜŞME BEKLENIYOR   09:59   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, GENÇLERE DESTEK OLMAYı SÜRDÜRÜYOR   09:56   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT: "ORTAK AKıL ILKESIYLE ÇALıŞMALARıMıZı ŞEKILLENDIRMEYE DEVAM EDIYORUZ"   09:31   MERSIN SU VE KANALIZASYON İDARESI`NE, AB DELEGASYONU, FRANSıZ KALKıNMA AJANSı VE İLBANK TEMSILCILERINDEN ZIYARET   09:21   MERSIN SINEMA OFISI, “SINEMA SÖYLEŞILERI”NIN ILKINDE YÖNETMEN TAYFUN PIRSELIMOĞLU`NU KONUK ETTI   02:19   BOLU İL ÖZEL İDARESI GENEL SEKRETERI VE GENEL SEKRETER YARDıMCıSı GÖZALTıNA ALıNDı   01:39    HAKIM VE SAVCı ADAYLARıNıN ATAMA KARARNAMESI RESMI GAZETE`DE   16:27   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “ERKEN SEÇIMIN ADAYı ERKEN BELIRLENIR. ERKENDEN YOLA ÇıKACAĞıZ”   16:12   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "BÜTÜN ÖRGÜTÜMÜZÜ ALTıN KıYMA VE ÇAY SIMIT HESABıNı KAPı KAPı ANLATMAYA DAVET EDIYORUM"  
 
     
   

CHP’li Özcan’dan Başbakan Binali Yıldırım’a ’15 milyon mektup’ sorusu..?


CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Ali Özcan, genç seçmenlere gönderileceği söyleyen 15 milyon mektubun kağıt, baskı, işçilik vs masraflarını sordu ve bu masrafın "hangi kurum" tarafından karşılanacağını öğrenmek istedi.

 

Tarih : 16 Şubat 2017 Perşembe 21:51   Okunma : 1120

CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Ali Özcan, genç seçmenlere gönderileceği söyleyen 15 milyon mektubun kağıt, baskı, işçilik vs masraflarını sordu ve bu masrafın "hangi kurum" tarafından karşılanacağını öğrenmek istedi.

CHP'li Özcan, Başbakan Binali Yıldırım’ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na verdiği yazılı soru önergesinde, Başbakan’ın 18-30 yaş arası yaklaşık 15 milyon genç seçmene mektup yollamaya karar verdiğini hatırlatarak, "15 milyon kişiye yollanacak mektubun posta giderleri ile kağıt, baskı ve işçilik masrafları kaç TL’dir kim ya da hangi kurum tarafından karşılanacaktır?” diye sordu.

Konuyla ilgili bir de açıklama yapan Özcan, propaganda faaliyetleri için milletin vergilerinin kullanılmasının alışkanlık haline geldiğini belirterek “Aslında bu 15 milyon mektup yapılan açılışlar, mitingler yanında devede kulak kalır. Ancak yine de bu soruma cevap verileceğini ümit ediyorum” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  chp, parti meclisi, istanbul milletvekili ali özcan, başbakan.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA