25 Eylül 2024 Çarşamba


16:24   YAŞAMıNı YITIREN SENARIST, YAPıMCı VE YÖNETMEN TOMRIS GIRITLIOĞLU IÇIN TÖREN DÜZENLENDI   15:55   KEMAL KıLıÇDAROĞLU`NDAN, EKREM İMAMOĞLU`NA DESTEK TELEFONU    15:20   İMAMOĞLU`NDAN “İSTANBUL`DA AHMAK DAVASı TOPLANTıSı” AÇıKLAMASı   15:05   POLIS MEMURU YıLMAZ`ıN ŞEHIT EDILMESI... MURAT BAKAN: "ÇÖZÜMÜNÜN SADECE İÇIŞLERI BAKANLıĞı`NıN SORUMLULUĞUNA BıRAKıLMASı DOĞRU VE YETERLI DEĞIL"   14:54   CHP KURMAYLARı, İMAMOĞLU HAKKıNDAKI DAVAYLA ILGILI TOPLANDı   14:46   ÖZGÜR ÖZEL`DEN “AHMAK DAVASı” AÇıKLAMASı   14:15   YENIŞEHIR BELEDIYE SPORLU GENÇ YETENEK YUSUF, SILIFKE BELEDIYE SPOR`A TRANSFER OLDU   14:09   ÖZGÜR ÖZEL: “SURIYE ILE KURULAN HER DIPLOMATIK ADıM TÜRKIYE`DEKI SıĞıNMACı SORUNUNU ÇÖZMEYE KATKı SAĞLAYACAĞı IÇIN ÇOK DOĞRU ADıMDıR``   13:32   MOTO KURYE SAMET ÖZGÜL`ÜN KARDEŞI BERNA ÖZGÜL: "SABıKALı INSANLAR ARAMıZDA DOLANDıKÇA BIZ NE SAMET ÖZGÜL`Ü NE DE ŞEYDA YıLMAZ`ı KORUYABILIRIZ"   13:06   CHP`LI BÜLBÜL`DEN EKREM İMAMOĞLU`NA DESTEK   13:01   YANKı BAĞCıOĞLU: ``TÜRKIYE`NIN EGEMENLIK HAKLARıNA AÇıK BIR SALDıRıDıR VE KESINLIKLE HOŞ GÖRÜLEMEZ``   12:07   PAZAR 4 NOLU MOTORLU TAŞıYıCıLAR KOOPERATIFI`NDE YOLSUZLUK IDDIALARıYLA ILGILI DURUŞMA GÖRÜLDÜ   11:46   CHP`DEN 30 EYLÜL`DE SAĞLıK ÇALıŞTAYı   11:20   ORHAN SARıBAL, TAMER KARADAĞLı`NıN “ÇALıŞMAYACAKSANıZ ISTIFA EDIN" SÖZLERINE TEPKI GÖSTERDI   11:12   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı BULUT: “ASıL SORUMLULAR CEZA ALMAZKEN KADIR AYDAR`A SIYASI YASAK GETIRILMESI, IŞIN NE KADAR SIYASI OLDUĞUNU GÖZLER ÖNÜNE SERIYOR”   09:48   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN TÜRKIYE’DE BIR ILK    16:37   LÜBNAN`A HAVA SALDıRıLARı... İSRAIL`IN SALDıRıSıNDA HAYATıN KAYBEDENLERIN SAYıSı 182`YE, YARALANANLAR SAYıSı ISE 727`YE ÇıKTı   16:05   TICARET BAKANLıĞı: "`UKRAYNA`NıN, ÜLKEMIZDEN SATıN ALDıĞı İHA VE SİHA`LARıN ÖDEMELERINI BUĞDAY OLARAK YAPTıĞı` IDDIASı TAMAMEN YALAN"   15:57   CHP, İMAMOĞLU`NUN DAVASı IÇIN IHTIMALLERI DEĞERLENDIRECEK   13:25   CHP`LI BAKıRLıOĞLU: "ŞEHIR HASTANELERI ILE SAĞLıK SISTEMI ÇAĞ ATLAYACAĞıNA, MÜTEAHHITLER VE YANDAŞLAR ÇAĞ ATLıYOR"  
 
     
   

ÇBK CEO’su Ünlü: ’Kadının Gücü, EUROCUP’ı Mersin’e Getirecek’


MERSİN’i gelecek sezon ’şampiyonluk’ parolası ile EuroCup’ta temsil edecek olan Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü’nde CEO Ender Ünlü, "Tecrübeli oyuncuların yer aldığı iyi bir takım oluşturduk. Kadının gücü EuroCup’ı Mersin’e getirecek" dedi.

 

Tarih : 3 Haziran 2021 Perşembe 19:34   Okunma : 599

MERSİN'i gelecek sezon 'şampiyonluk' parolası ile EuroCup'ta temsil edecek olan Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü'nde CEO Ender Ünlü, "Tecrübeli oyuncuların yer aldığı iyi bir takım oluşturduk. Kadının gücü EuroCup'ı Mersin'e getirecek" dedi.

Ünlü ile İdari Menajer Erkan Dinçay, daha önce ÇBK tesislerini ziyaret ederek basketbolcularla bir araya gelen Mersin-Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas ve Organize Sanayi Bölgesi (TÜİOSB) ve Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Çukurova Yönetim Kurulu Başkanı Gül Akyürek Balta'ya iade-i ziyarette bulundu.

Kadınların hayatın her alanında aktif rol almaları gerektiğini vurgulayan Akyürek Balta, "Ülkelerin gelişim düzeyleri, kadınların sosyal ve iş yaşantısındaki yeri ile ölçülür. Türk kadınları olarak, var olduğumuz sektörlerde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Verdiğimiz emeklerin karşılığını da elde ettiğimiz başarılarla alıyoruz. Bugün iş dünyasındaki yüzbinlerce kadının başarısına şahit olmamız, mutluluk verici" diye konuştu.

'İNANCIMIZ TAM'

Türk kadınının sportif alanda da önemli başarılara imza attığına dikkat çeken Akyürek Balta, "Jimnastikten atletizme, tenisten güreşe kadar birçok branşta şampiyonluk yaşayan kadınlarımızı kutlarım. Kentimiz de kısa sürede yakaladığı başarı ile isminden söz ettiren bir kulübe sahip. Geçtiğimiz yıllarda ligde play-off finali oynayan, Avrupa'da art arda maçlar kazanan Çukurova Basketbol, gelecek sezon EuroCup'ın en büyük şampiyonluk adayı. Kadınlarımızın kupayı Mersin'e getireceğine olan inancımız tam" ifadelerini kullandı.

'İYİ BİR TAKIM OLUŞTURDUK'

ÇBK CEO'su Ünlü ise kent ve bölge insanına karşı büyük bir sorumluluk duyduklarının altını çizerek, şunları kaydetti:

"Tecrübeli oyuncuların yer aldığı iyi bir takım oluşturduk. İddialı oyuncu kadromuz ve teknik ekibimiz var. Sezonun ilk hava atışından son maçın son saniyesine kadar yılmadan, yorulmadan mücadele edeceğiz. Kulüp olarak tek amacımız EuroCup'ı Mersin'e, bölgemize ve ülkemize hediye etmek. Bunu başaracak gücümüz var. Kadının gücü EuroCup'ı Mersin'e getirecek. Şampiyonluğu hep birlikte kutlayacağız."

Ziyaretin son bölümünde Akyürek Balta'ya kendi isminin yazılı olduğu forma hediye edildi.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, ÇBK, CEO, ÜNLÜ, KADININ GÜCÜ, EUROCUP, MERSİN, TÜİOSB, TÜGİAD, ÇUKUROVA, YÖNETİM, KURULU, BAŞKANI, GÜL AKYÜREK BALTA

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA