2 Temmuz 2024 Salı


15:42   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı... ABLA SELMA ATEŞ`TEN SANıKLARA SERT SÖZLER   14:09   ÖZGÜR ÖZEL, MADıMAK KATLIAMı`NıN 31. YıLıNDA SIVAS`TA   13:34   SINAN ATEŞ DAVASıNıN DURUŞMASıNDA GERGINLIK...   13:21   MADıMAK KATLIAMı`NıN 31. YıLı...   13:01   SIVAS KATLIAMı`NDA HAYATıNı KAYBEDENLER ANıLıYOR...    12:31   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASıNDA SANıKLARıN SAVUNMASı DEVAM EDIYOR   12:21   CHP`LI GÜLŞAH DENIZ ATALAR, AYDıN-MUĞLA DENIZ OOTOBÜSÜ SEFERLERINI DEĞERLENDIRDI   11:28   JUDO ÜMIT MILLI TAKıMı`NDAN AVRUPA BAŞARıSı    11:24   SIVAS KATLIAM`ıN 31`INCI YıLıNDA ANMA YÜRÜYÜŞÜ...   11:01   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı… SANıK MUSTAFA UZUNLAR: "BENI BÖYLE BIR OLAYıN IÇINE ÇEKTIĞI IÇIN DOĞUKAN ÇEP`TEN ŞIKAYETÇIYIM"   10:37   METEOROLOJI`DEN 8 IL IÇIN YAĞıŞ UYARıSı   10:28   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı... MHP`LI SANıK UFUK KÖKTÜRK: "ONLARıN IŞINE GELIYOR, MHP`YI IŞIN IÇINE KATMAK ISTIYORLAR"   10:04   LAIKLIK MECLISI: "2 TEMMUZ KATLIAMıNıN KARŞı DEVRIM SÜRECININ EN ALÇAKÇA SALDıRıLARıNDAN BIRI OLDUĞUNU UNUTMAMALıYıZ"   09:57   LPG ZAMMıNA TEPKI GÖSTEREN KADIRLILI VATANDAŞLAR: "İŞYERINE KOŞARAK Mı GIDECEĞIZ?"   09:44   İÇIŞLERI BAKANı YERLIKAYA: "SON BIR HAFTADıR YÜRÜTÜLEN OPERASYONLARDA 149 GÖÇMEN KAÇAKÇıSı, 2 BIN 563 DÜZENSIZ GÖÇMEN YAKALANDı"   09:24   ABD YÜKSEK MAHKEMESI, TRUMP`A RESMI IŞLEMLERDE DOKUNULMAZLıK SAĞLADı   09:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, `HALK KART` UYGULAMASı ILE HEM DAR GELIRLI VATANDAŞA HEM ESNAFA DESTEĞINI SÜRDÜRÜYOR   09:21   HENDEK`TEKI PATLAMANıN ÜZERINDEN 4 YıL GEÇTI… AĞABEYINI KAYBEDEN MERVENUR YıLMAZ: "O SUÇ MAHALLINDE YALNıZ OLMAK ISTEMIYORUM, ADALET ARAYıŞıNA SES OLALıM"   09:19   SINAN ATEŞ DAVASıNDA IKINCI GÜN… SANıKLAR SAVUNMALARıNı YAPMAYA DEVAM EDIYOR   09:03   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı UZGEL`DEN SURIYE AÇıKLAMASı: “ERDOĞAN VE AKP HÜKÜMETI VAR OLAN BU VAHIM TABLONUN BAŞLıCA SORUMLUSUDUR”  
 
     
   

2016 da Bin 310 çift nikah masasına oturdu..


14 Şubat Sevgililer Günü’nü daha da özel bir gün haline getirmek isteyen çiftler, Mezitli Belediyesi Evlendirme Memurluğu tercih etti. Viranşehir Mahallesi Aratos Spor Tesisleri’nin yanında hizmete açılan yeni Nikah Salonu’nda dünya evine giren 10 çifte, nikah kağıdına imza attıkla

 

Tarih : 15 Şubat 2017 Çarşamba 22:40   Okunma : 991

Mezitli Belediyesi'nin 2016 yılında Viranşehir Mahallesi'ndeki Aratos Spor Tesisleri'nin yanında hizmete açılan yeni Nikah Salonu, evlenmek isteyen çiftlere ev sahipliği yapıyor. Nikah Salonu, güleryüzlü personellerin ve nikah memuru Canan Gökalp'in yönetiminde hizmet akışını sürdürüyor. 2016 yılı içerisinde evlenmek isteyen bin 310 çift, Mezitli Belediyesi Nikah Memurluğu'na başvuruda bulundu. Evlilik yolunda adım atan çiftlere,  nikah esnasında aile cüzdanına imza attıkları kalem hediye ediliyor. Tüm nikahlarda, içerisinde erguvan tohumunun bulunduğu kalem ve evlilik cüzdanı gelin tarafına teslim ediliyor. Nikah Salonu, her yıl olduğu gibi bu yılda 14 Şubat Sevgililer Günü'nde de birçok çifte ev sahipliği yaptı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Nikah Salonu'na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek, Dilek Baydan ve Akın Korkmaz çiftinin nikahını kıydı. Tüm çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

SEVGİLİLER GÜNÜNDE BAŞKAN SÜRPRİZİ

Yeni nikah salonu, 14 Şubat'ta da hayatlarını birleştirmek isteyen çiftlerin tercihi oldu. Evlilik tarihlerinin özel bir gün olmasını ve unutulmamasını isteyen 10 çift, Mezitli Belediyesi Evlendirme Memurluğu'nu tercih etti. Başkan Tarhan da bu nikahların birine katılarak, Sevgililer Günü'nü tercih edenler arasında bulunan Dilek Baydan ve Akın Korkmaz çiftinin nikahını kıydı. Genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Tarhan, "14 Şubat Sevgililer Günü'nü daha özel bir gün haline getirmek isteyen çiftlerimizin nikahını kıydık. Dilek ve Akın çifti bu özel günde evlenmek için müracaat etti. Gençlerin tüm hayallerinin barış içerisinde terörün, işsizliğin olmadığı, herkesin yüzünün güldüğü, mutlu olduğu bir ülkede yaşamalarını diliyorum. " dedi.






Paylaş :
Etiketler :  14 şubat sevgililer günü, mezitli belediyesi, neşet tarhan, nikah.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA