8 Şubat 2026 Pazar


17:34   ÜMIT ÖZDAĞ: "ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK ISTEYENLER ÖNCE ŞEHIT KÜÇÜK’ÜN ANNE VE BABASıNA, ’BIZ SENIN EVLADıNı KATLEDEN TERÖRISTLERIN ELEBAŞıNı SERBEST BıRAKACAĞıZ’ DESINLER"   17:32   HAYATıNı KAYDEDEN POLIS MEMURU KESKIN IÇIN TÜVTÜRK ÖNÜNDE AÇıKLAMA: "’ÖLÜRSE ŞEHIT, VURURSA SUÇLU’ DÜZENI SON BULMALıDıR"   17:31   CHP’NIN YENI PARTI PROGRAMı BALıKESIR’DE TANıTıLDı: HAZıR OLUN, BIR DEVRIN SONUNA GELIYORUZ   15:48   ESKIŞEHIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÜNLÜCE: "MIHALGAZI BELEDIYE BAŞKANı ZEYNEP GÜNEŞ AKGÜN’ÜN YANıNDAYıZ"   15:44   GÖLBAŞı, KALECIK VE BEYPAZARı BELEDIYE BAŞKANLARı, CHP’DEN ISTIFA EDECEKLERI IDDIALARıNı YALANLADı   13:40   TUNCER BAKıRHAN, BAHÇELI’YI ARAYıP ÖZÜR DILEDIĞI IDDIALARıNı REDDETTI   12:38   CHP’LI KEÇIÖREN BELEDIYE BAŞKANı MESUT ÖZARSLAN’ıN, AK PARTI’YE GEÇMESI BEKLENIYOR   11:36   İYİ PARTI, MEHMET EMIN KORKMAZ’ı TEDBIRLI OLARAK KESIN IHRAÇ TALEBIYLE DISIPLIN KURULUNA SEVK ETTI   09:11   MHP’LI UYSAL: BU HAREKET SıRADAN BIR PARTI DEĞIL, BIR DAVADıR   19:38    SEL SAHASıNDAN BAKANLıKLARA: DR. LEVENT UYSAL’DAN MERSIN İÇIN YOĞUN MESAI   13:45    ÖZDAĞ’DAN HATAY ÇıKıŞı: “ANAHTAR VAR, YUVA YOK… HATAY ÇAMUR DERYASıNA TERK EDILDI”   13:38   TÜRKIYE’DE KAYıP ÇOCUK GERÇEĞI MECLIS GÜNDEMINDE: TANRıKULU’NDAN ÇARPıCı SORULAR   11:42   İKI MEŞALELI TARIHI AÇıLıŞ: MILANO-CORTINA 2026 KıŞ OLIMPIYATLARı BAŞLADı   10:22   6 ŞUBAT’ıN ARDıNDAN MERSIN’DE İYILEŞME BULUŞMASı: “UNUTMADAN DEVAM ETMEK”   20:10   ÜÇ YıL GEÇTI, ACı DINMEDI: TOROSLAR’DA DEPREM DEĞIL İHMAL KONUŞULDU   20:04   TARSUS’TA 6 ŞUBAT’ıN ACıSı UNUTULMADı: KAYBEDILEN CANLAR DUALARLA VE HELVA İKRAMıYLA ANıLDı   19:51   16 YAŞıNDAKI HIRANUR İÇIN ADALET ÇıĞLıĞı: “CEZASıZLıK BITENE KADAR BURADAYıZ”   19:34   BAROLAR HATAY’DA SESSIZ ÇıĞLıK OLDU: 6 ŞUBAT’ıN 3. YıLıNDA ADALET İÇIN ORTAK YAS   18:24   MEP’TEN GÜVENLIK VE YATıRıM VURGUSU: “HUZURLU MERSIN, GÜÇLÜ EKONOMI”   16:30   ÖZGÜR ÖZEL’DEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’A: DEPREM KONUTLARıNDAN ’FAIZ ALMAYACAĞıZ’ DE AĞıZ DOLUSU TEŞEKKÜR EDECEĞIM  
 
     
   

Mersinli milli atletlerin hedefi Tokyo Olimpiyatları


Mersin’de 2 hafta önce kampa giren milli atletler, çalışmalarını günde çift idman yaparak sürdürüyor.

 

Tarih : 13 Ocak 2021 Çarşamba 12:44   Okunma : 942

Mersin'de 2 hafta önce kampa giren milli atletler, çalışmalarını günde çift idman yaparak sürdürüyor. Olimpik kadroda yer alan 6 sporcunun yer aldığı kampta sporcular, antrenmanlarıyla göz dolduruyor. 31 Ocak'a kadar çalışmalarını sürdürecek olan atletlerin hedefi, Tokyo Olimpiyatları.

Atletizm milli takım kampı devam ediyor. Mersin'de 6 sporcu kampa girerken, sporcular antrenmanlarını Nevin Yanıt Atletizm Kompleksi'nde yapıyor. Günde çift idman yapan sporcular, hedefini Tokyo Olimpiyatları olarak belirledi.

Halil Oğuz: "Olimpiyat kotasını nasıl alırız hazırlığı içindeyiz"

Atletizm Mersin İl Temsilcisi Halil Oğuz, olimpik kadronun Mersin'deki kampının pandemi sürecinde de yapıldığını söyledi. Şu andaki kampın da 1 Ocak'ta başladığını kaydeden Oğuz, "31 Ocak'a kadar sürecek. Zaten kampa giren sporcularımızın hepsi baraja yakınlar. Şu an günde çift idman yaparak çalışmalarına devam ediyorlar. Kampımızda şu ana kadar hiçbir sıkıntı yok. Bu aralar hep salon yarışmaları var. Sporcuların performansları aslında orada ölçülüyor. Kışın bizim hazırlık dönemimiz olduğu için salon yarışmaları yapılıyor. Haziran ayına kadar biz kotayı nasıl yukarıya çekebiliriz, nasıl kotayı alırız onun hazırlığı içindeyiz" dedi.

Halil Oğuz: "Olimpiyatlarda final yarıştırabilirsek en büyük hedefimiz bu olacaktır"

Önlerinde Tokyo Olimpiyatları olduğunu vurgulayan Oğuz, "Biz Mersin olarak olimpiyatlara ne kadar sporcu gönderebilirsek o kadar iyi. Şu an 3-4 sporcumuz olimpiyat kotasına çok yakınlar. Bu sporcuların 2 veya 3'ü gidebilir. Eğer bu sporcularımız gidemezse çok üzülürüz. Alt yapımızda çalışmalarını sürdürüyor. Biz pandemi sürecinde de sosyal mesafeye dikkat ederek antrenmanlarımızı yaptık. Bazı iller kestiler ama yetkililerin desteğiyle biz burada antrenmanlarımızı kesmedik. Öncelikle her sporcunun her yöneticinin gönlünde madalya yatar. Eğer biz olimpiyatlarda final yarıştırabilirsek bizim en büyük hedefimiz o olacaktır. Biliyorsunuz daha önce bunu yapan Mersinli sporcular var" şeklinde konuştu.

Emin Öncel: "Olimpiyatlarda final yarışmak istiyoruz"

Cirit atmada milli sporcu Emin Öncel ise yaklaşık 11 senedir bu sporu yaptığını söyledi. Okulları arası yapılan spor müsabakalarıyla bu spora başladığını kaydeden Öncel, "Bugüne kadar çok şampiyonluk ve madalya kazandım. Tabi cirit atma çok popüler bir spor değil. İlk önce cirit atma denince at üstünden yapılan spor geliyor. Tabi yavaş yavaş biz bu işi yaparak popüleştirmeye devam edeceğiz. Elimizden geldiği kadar anlatıyorum. Kamp sürecimiz normal geçiyor. Hedeflerimiz tabi olimpiyatlar. Öncelikle olimpiyatlarda final yarışmak istiyoruz. Daha sonraki hedefimizde olimpiyat madalyası kazanmak" diye konuştu.

Büşra Yıldırım: "Olimpiyatlara gitmek istiyorum"

Milli sporcu Büşra Yıldırım da Milli Takımda 4x400'de yer aldığını söyledi. Spora 2008 yılında başladığını, 2010 yılında da Milli Takıma girdiğini vurgulayan Yıldırım, "İlk okulda bu spora başladım. Sürekli hareketliydim. Beden eğitimi öğretmeni de bu durumu fark etti. Ailemle konuşarak, bu spora başlattı. Bugüne kadar çok başarı elde ettim. Bu sene benim için 2 önemli yarışma var. Biri İstanbul Oyunları ve Tokyo Olimpiyatları. 2 yarışmada başarı elde etmek istiyoruz. Kampımız çok iyi geçiyor. Günde çift antrenman yapıyoruz. İlk olimpik seçme yarışı Nisan ayında. Ona odaklanmış durumdayız. Tabi hedefim bu sene olimpiyat barajını geçip, olimpiyatlara gitmek istiyorum. Büyük hedefimde bir sonraki olimpiyatlara gidip, madalya kazanmaktır. Hedeflerim doğrultusunda da ilerliyorum" ifadelerini kullandı.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİNLİ, MİLLİ, ATLETLERİN, HEDEFİ, TOKYO, OLİMPİYATLARI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA