18 Nisan 2024 Perşembe


11:33   UZMAN ERBAŞLARIN SÖZLEŞMESİNİN FESHİ...ANAYASA MAHKEMESİ, TAKSİRLİ SUÇLARDA SÖZLEŞMENİN FESHİNİ ÖNGÖREN YASA HÜKMÜNÜ İPTAL ETTİ   11:23   HAKKINDA 10 YIL 5 AY HAPİS CEZASI BULUNAN FEHMİ ORAL MEŞE HAVALİMANINDA YAKALANDI   11:21   DENİZ YÜCEL: "DÜNYANIN MÜLTECİ KAMPI, ÇÖP KONTEYNERİ OLDUĞUMUZ YETMEDİ, ŞİMDİ DE ÖLÜM ÜLKESİ OLDUK"   11:19   METEOROLOJİ, 13 İLDE KUVVETLİ RÜZGAR VE KISA SÜRELİ FIRTINA UYARISI YAPTI   11:06   MERSİN ÜNİVERSİTESİ HEYETİNDEN MTOSB’YE ZİYARET   11:05   GAMZE TAŞÇIER`DEN 1 MAYIS ÇAĞRISI: "TAKSİM MEYDANI BAŞTA OLMAK ÜZERE MEYDANLARDA OLACAĞIZ"   11:04   CHP TBMM GRUP MÜDÜRÜ LEVENT BAYRAKTAR HAYATINI KAYBETTİ   11:03   TÜİK: ŞUBAT AYINDA TAVUK YUMURTASI ÜRETİMİ YÜZDE 5,7 AZALARAK 1,73 MİLYAR ADET OLDU   11:01   ÖZGÜR ÖZEL: "GRUP MÜDÜRÜMÜZ, ÇALIŞMA ARKADAŞIMIZ LEVENT BAYRAKTAR`A ALLAH`TAN RAHMET, AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM"   10:49   ÖZGÜR KARABAT, KONUT SATIŞLARINDAKİ ARTIŞA DİKKAT ÇEKTİ: “KISMİ FİYAT DÜŞÜŞLERİNİ FIRSAT BİLENLER BU KOŞULLARDA SERVETLERİNE SERVET KATMAYA DEVAM EDİYOR”   10:46   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, TARSUS-MERSİN ARASINDA SEFER SAYISINI ARTIRDI   10:19   EMEKLİLERDEN VEDAT IŞIKHAN`A: BİZ BUNUN CEVABINI SANDIKTA VERDİK. OLMAZSA BİR DAHAKİ SANDIKTA TAMAMEN VERİRİZ   10:18   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN EVDE SAĞLIK VE BAKIM HİZMETLERİ TOROSLARIN ETEKLERİNE KADAR ULAŞIYOR   01:24   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   01:18   ÖZGÜR ÖZEL STRAZBURG`TA AKPM BAŞKANI ROUSSOPOULOS VE ESKİ YUNANİSTAN BAŞBAKANI ÇİPRAS İLE GÖRÜŞTÜ.   22:57   TURİST REHBERLERİ VE SEYAHAT ACENTELERİNE İLİŞKİN KANUN TEKLİFİ, TBMM GENEL KURULU`NDA KABUL EDİLDİ   19:23   CHP`NİN "15 TEMMUZ`DA DAĞITILAN SİLAHLAR VE SONRASINDA OLUŞAN MAFYA DÜZENİ ARAŞTIRILSIN" ÖNERİSİ AKP VE MHP OYLARIYLA REDDEDİLDİ   19:09   CHP, 20-21 NİSAN`DA "YEREL YÖNETİMLER ÇALIŞTAYI" DÜZENLEYECEK   17:19   KOBANİ DAVASI’NDA TUTUKLU SANIKLARIN TUTUKLULUĞUNUN DEVAMINA KARAR VERİLDİ   16:37   CHP`Lİ BAŞARIR: "ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİNE İLİŞKİN BANA ULAŞAN BİR TAKVİM YOK. İKİ GENEL BAŞKANIN KENDİ BELİRLEYECEĞİ BİR TAKVİM OLACAK"  
 
     
   

Dünya Markaları Giderik’le Mersin’de Buluşacak


Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK) 2019 yılında gerçekleştirdiği etkinlikler, gündemde yer alan çalışmalar ve gelecek dönem faaliyet planlamasını gerçekleştirmek amacıyla üyelerin yoğun katılımıyla toplandı.

 

Tarih : 31 Mayıs 2019 Cuma 08:55   Okunma : 775

Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serkan ÖZADA, "  firmaların kurumsallaşma, markalaşma ve dijitalleşme süreçleriyle rekabet dünyasında ayakta kalabilmesinin ancak doğru insan kaynakları yönetimiyle gerçekleşebilecektir. Yanlış personel seçiminin işverene maddi maliyetinin yanında eğitim ve zaman maliyeti olduğu unutulmamalıdır. Bugün insan kaynakları alanında yetenekli iş görenleri firmalara çekmek kadar, çalışan bağlılığı (sadakat) da firmaların çözmesi gereken en önemli olgular haline gelmiştir. Kurumlar insan kaynağının geliştirilebilir ve kapasitesinin arttırılabilir olması sebebiyle bu kaynağı maliyet unsuru değil yatırım unsuru olarak görmeleri gerekmektedir. Artan rekabette insan yapı taşı niteliğinde. İş gören seçimine önem vermeyen firmaların gelecekte var olmasının mümkün olmadığını” belirtti.

         Başkan ÖZADA, derneğin gerçekleştirdiği başarılı çalışmaların ana fikrinde de insan kaynağı olduğunu belirtirken, 2019 yılında kurumsal işbirliklerini ulusal düzeye taşıdıklarını, Tarsus Üniversitesi ile öğrencilerin iş hayatına uyumu konusunda işbirliğine gittiklerini, yine üyelerin ve firmaların kişisel ve kurumsal kapasitelerini geliştirecek eğitimler düzenlediklerini belirtirken bu tarihten sonra Girişimci İnsan Kaynakları Derneğinin bütün çalışmalarının odağında Türkiye'nin en büyük zirvelerinden biri olan "9. İnsan Yönetimi ve Dijital Dönüşüm Zirvesi" olduğunu ifade etti.

Bu zirveyle Mersin'in marka değerine büyük katkı sunacaklarını, birçok dünya markası ve profesyonel yöneticiyi Mersin'de ağırlayacaklarını söyleyen ÖZADA dernek çalışmalarına katkı sunan üyelere plaketlerini takdim ederken, Türkiye'nin en büyük sivil toplum hareketlerinden biri olma yolunda emin adımlarla yürüdüklerini belirtti.






Paylaş :
Etiketler :  GİDERİK, 9.İNSAN, YÖNETİMİ, VE, DİJİTAL, YÖNETİMİ, İNSAN, KAYNAKLARI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA