15 Şubat 2026 Pazar


01:01   TALAT DINÇER’E ÇIFTE STRATEJIK GÖREV: PARTI YÖNETIMI VE ADAY OFISINDE KRITIK ROL   18:10   2021 TÜM EMEKLILER SENDIKASı MERSIN’DEN İKTIDARA SERT MESAJ: “EMEKLILIK SOSYAL HAKTıR, SADAKA DEĞIL!”   17:18   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’ıN AÇıLıŞA KATıLDıĞı BOĞAZIÇI ÜNIVERSITESI’NDE OLAĞANÜSTÜ GÜVENLIK ÖNLEMLERI...   17:15   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: "ÜNIVERSITELERI IDEOLOJILERININ ARKA BAHÇESI OLARAK GÖRENLER, IMTIYAZLARıNı KAYBETMEK ISTEMIYOR"   17:14   CHP’DEN VERGI YASASıNA AYM BAŞVURUSU... GÖKHAN GÜNAYDıN: “ADı HARÇ AMA HARAÇ”   17:12   HALK TV’NIN “BILIRKIŞI DAVASı”… ZORLA GETIRME KARARı BULUNAN BILIRKIŞININ IFADESI DURUŞMADAN ÖNCE ALıNDı, AVUKATLAR REDDI HAKIM TALEBINDE BULUNDU   15:58   ÖZGÜR ÖZEL, ŞEHIT VE GAZI DERNEKLERI TEMSILCILERI ILE BIR ARAYA GELDI   15:57   KREMLIN: UKRAYNA-RUSYA SAVAŞıNA ILIŞKIN YENI MÜZAKERE TURU 17-18 ŞUBAT’TA CENEVRE’DE YAPıLACAK   15:55   DİSK: “İŞÇI SıNıFı, ÖRGÜTSÜZ KALDıĞıNDA SADECE IŞIMIZ, AŞıMıZ, EKMEĞIMIZ DEĞIL DEMOKRASIMIZ DE TEHDITLERE KARŞı SAVUNMASıZ KALMAKTADıR"   15:49   İLIÇ MADEN FACIASıNıN 2’NCI YıLı...ÖZGÜR ÖZEL: BU ÜLKEDE HIÇBIR EMEKÇININ ÖLÜMÜ ’KADER’ DEĞIL   01:50   KANSERLE MÜCADELE EDEN ON BINLERCE AILEYE 12 AY BOYUNCA PROTEIN DESTEĞI   16:43   AYM, BOĞAZIÇI ÜNIVERSITESI REKTÖRÜ’NÜN, PROTESTOCU ÖĞRENCILER IÇIN ALDıRDıĞı TEDBIR NEDENIYLE IHLAL KARARı VERDI   16:42   MERIÇ KAHRAMAN’DAN DÜN CEZAEVINDEN HASTANEYE KALDıRıLAN EŞI TAYFUN KAHRAMAN IÇIN ÇAĞRı: "SADECE ADALET ISTIYORUZ"   16:41   CHP’LI YANıKÖMEROĞLU: "BOĞAZ KÖPRÜLERI, TICARI BIRER VARLıK DEĞIL, ÜLKENIN CAN DAMARLARıDıR"   16:40   CEM AYDıN’DAN “AKıN GÜRLEK” DAVASı SONRASı AÇıKLAMA: “ÜLKEMIZIN GENÇLIĞINI DOĞRUDAN HEDEF ALAN, GÖZDAĞı VERMEYE ÇALıŞıLAN BIR DAVADıR”   10:57   AKMİB’DEN 423 MILYON DOLARLıK OCAK ATAĞı: DEĞER ODAKLı İHRACAT STRATEJISI VE MIAMI ÇıKARMASı   10:40   24 KILOMETRELIK YOL 90 LIRA! CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “MERSIN–TARSUS OTOYOLU’NDA ALıNAN ÜCRET SOYGUNDUR”   09:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SILIFKE’YE GELECEK YATıRıMı: ÜCRETSIZ ÇOCUK KAMPÜSÜ YOĞUN İLGI GÖRÜYOR   08:52   YUMURTALıK’TA OKUL KANTINLERINE SıKı DENETIM: BAŞKAN ALTıOK’TAN NET MESAJ — “ÇOCUKLARıMıZıN SAĞLıĞı KıRMıZı ÇIZGIMIZ”   02:17   BAŞKAN PALAMUT’TAN KıRSAL KALKıNMA HAMLESINE TAM DESTEK: “KÖYÜMÜZ ATÖLYE, ÜRETIMIN VE DAYANıŞMANıN MERKEZI OLACAK”  
 
     
   

“10 Liraya Çay Devri Bitiyor”


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersinlilerin sabırsızlıkla hizmete açılmasını beklediği sahil kafeleri ile ilgili müjdeyi verdi. Belediye şirketlerinin işleteceği kafelerin şahıslara verilmeyeceğinin altını çizen Başkan Seçer, “Orası halkın yeri. Asgari ücretle geçinen biri gidip orada 10 liraya çay içemez. O yüzden makul fiyatlar sunacağız. Vatandaş ailesiyle gitsin güzel vakit geçirsin” dedi.

 

Tarih : 30 Nisan 2019 Salı 05:57   Okunma : 5314

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından ele alınan Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Sahil Bandı Düzenleme Projesi’nde sona yaklaşılırken, burada hizmet verecek kafeler ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den sevindirici bir haber geldi. Mersinli vatandaşların en çok şikâyetçi olduğu konulardan biri olan sahil düzenlemesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Seçer, kafeleri halkın yararına olacak şekilde açarak kaliteli ve ucuz hizmet verileceğini duyurdu. Kafelerin işletmeciliğini şahıslara vermeyeceğini belirten Başkan Seçer, “Sahilde 9 kafe var biliyorsunuz. Şimdi herkes aklından ‘acaba bu kafeleri hangi adamına verecek’ diye düşünüyor. Ben bu kafeleri halka vereceğim. Adama filan kafe yok. Ben devletçiyim. Orayı şirketlerimiz üzerinden vatandaşın faydalanacağı mekânlar haline getireceğiz. Derdimiz oradan para kazanmak değil. Orası halkın yeri. Orası yapılmış ama iyi de yapılmamış onu da söyleyeyim. Böyle proje olmaz. Kabulünü kim yapmışsa soruşturma açılmasını istedim. Böyle tuvalet mi olur, böyle tesis mi olur, böyle malzeme mi kullanılır? Oraları tekrar elden geçireceğiz. 9 tane kapısı açılmamış yer. Elden geçirip, vatandaşın hizmetine açacağız. Vatandaş gitsin çayını, kahvesini içsin. Ailesiyle güzel vakit geçirsin. Vatandaşlarımıza makul fiyatlar sunacağız. Asgari ücretle geçinen insan gidip pahalı bir yerde 10 TL’ye çay içemez. Sahilleri halkın yararına açacağız. Daha birçok alanda bu tarz işletmelerimiz olacak” diye konuştu.

Şirketlere Müdahale Geliyor

Zararda olan Büyükşehir Belediye şirketleri ile ilgili birilerinin suiistimalde bulunduğunu ifade eden Başkan Seçer, “Orada da bizim anlayışımıza uygun bir yönetim olacak. Maalesef şirketlerin durumu iyi değil. Üzerinde çalışmalar devam ediyor. Kimse kimseyi kandırmasın. Bu tip yapılar siyasetçi için taraftarlarına sunulacak çok önemli imkânlardır. Ben bakıyorum,bunun üzerinden kimse faydalanmamış. Vatandaş şikâyetçi. Vatandaş yüksek bedel ödüyorum diyor ama şirket zararda. Demek ki birileri suiistimal yapmış. Şezlongu, çayı, suyu burada bedava vermemiş. Şirketin para kazanması lazım. Şirket şimdi Büyükşehir’den para istiyorlar. Biz bunları izleyelim mi? Müdahale mi edelim? Benim vicdanım izlemeye müsaade etmiyor. Bana göre doğru olanı yapacağım”  şeklinde konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  VAHAP SEÇER, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YEREL SEÇİMLER, CHP

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA