29 Nisan 2024 Pazartesi


16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:41   EMEKLİLER 1 MAYIS`TA MEYDANLARDA OLACAK   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   13:15   MUĞLA İKİZKÖY`DE 3 GÜNDÜR SULAR KESİK, KÖYLÜLER TERMİK SANTRALE TEPKİ GÖSTERDİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI  
 
     
   

CHP`Lİ ESKİ YARBAŞI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KAYNAR: "BELEDİYEDE CHP`YE OY VEREN ARKADAŞLARIMIZIN MAAŞLARI ÖDENMEDİ"


31 Mart yerel seçimlerinde CHP`den AKP`ye geçen Osmaniye`nin Düziçi ilçesi Yarbaşı Belediyesi`nde bazı işçilerin maaşının CHP`ye oy verdikleri gerekçesiyle ödenmediğini ileri süren eski Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar, "Belediye personellerimizin içerisinden 3 kişinin maaşları hiç yatmamıştır arkadaşlar. Bunlar `gerçek belediyecilik` diyorlardı, evet gerçek belediyecilik buysa arkadaşlar, emekçinin alın terini ödememekse biz bunu burada protesto etmek için toplandık" dedi.

 

Tarih : 15 Nisan 2024 Pazartesi 15:09   Okunma : 23

BURHAN DEMİRCİOĞLU

31 Mart yerel seçimlerinde CHP`den AKP`ye geçen Osmaniye`nin Düziçi ilçesi Yarbaşı Belediyesi`nde bazı işçilerin maaşının CHP`ye oy verdikleri gerekçesiyle ödenmediğini ileri süren eski Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar, "Belediye personellerimizin içerisinden 3 kişinin maaşları hiç yatmamıştır arkadaşlar. Bunlar `gerçek belediyecilik` diyorlardı, evet gerçek belediyecilik buysa arkadaşlar, emekçinin alın terini ödememekse biz bunu burada protesto etmek için toplandık" dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde Osmaniye`nin Düziçi ilçesine bağlı Yarbaşı Belediyesi, CHP`den AKP`ye geçti. Eski Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar, partisinin Belde Başkanlığı önünde yaptığı açıklamada; CHP`ye oy verdiği gerekçesiyle bazı belediye çalışanlarının maaşlarının ödenmediğini ileri sürerek, şunları söyledi:

"Bugün edindiğimiz bilgiye göre belediye personellerimizin içerisinden 3 kişinin maaşları hiç yatmamıştır arkadaşlar. Bunlar `gerçek belediyecilik` diyorlardı, evet gerçek belediyecilik buysa arkadaşlar,emekçinin alın terini ödememekse biz bunu burada protesto etmek için toplandık. Şu anda arkadaşlarımızın maaşları yatmadı, yani bir gruplaşma var. Cumhuriyet Halk Partisi`ne oy veren arkadaşlarımızın maaşları ilk günde ödenmedi. Bugün ayın 15`inde arkadaşlarımız evinin giderlerini karşılamak için markete gittiklerinde bir baktılar ki maaşları ödenmemiş. Bu insanların suçu, bu emekçilerin suçu Mustafa Kaynar`a, Cumhuriyet Halk Partisi`ne oy vermek mi? Bu gibi olayları biz protesto ediyoruz, emekçinin maaşının alın teri soğumadan verilmesi gerekiyordu ve şimdiki başkanı da bu konuda hem eleştiriyoruz hem de kınıyoruz arkadaşlar. Emeklerinizi alacaksınız, bunu gerekirse Meclis`e kadar da taşıyacağız."

"MAAŞIM YOK"

Belediye işçisi Fikret Mart, "25 yıldır personelim, kadrolu personelim. Sabah hesabıma baktım maaşım yok, CHP `ye oy verdim diye. Şu anda olsa Mustafa Kaynar`ın aynı şekilde arkasındayım, aynı şekilde partiliyim" dedi. Bir başka işçi Kenan Köksal ise "CHP`ye oy verdiğim için, Mustafa Kaynar`ın arkasında durduğum için bu maaşımın kesinti olması... Yine söylediğimiz gibi arkadaşımızın söylediği gibi bugün Mustafa başkan aday olsun yine arkasındayım" şeklinde konuştu.

Bir partili vatandaş da " Bu belediye kuruldu kurulalı daha böyle bir işçi maaşı kesilmemiş. Başkan gelmiş, başkan birisinin maaşını kesmemiş daha. 25 seneden beri maaş kesilmemiş" dedi.

 


 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA