4 Mayıs 2024 Cumartesi


15:08   YENİ MÜFREDATA TEPKİLER SÜRÜYOR   15:02   1 MAYIS`TA ARKADAŞLARI GÖZALTINA ALINAN ``FİLİSTİN İÇİN BİN GENÇ`` EYLEMCİLERİ: ``FİLİSTİN MÜCADELESİ YARGILANAMAZ``   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   12:56   İÇİŞLERİ BAKANLIĞI: ``YERLİKAYA DA DAHIL BAKAN YARDIMCILARININ KORUMA ARAÇ VE KORUMA POLİS SAYISI AZALTILMIŞTIR``   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:32   ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ`NİN AKP`DEN CHP`YE GEÇMESİYLE ÇOCUK PARKI AKARYAKIT İSTASYONU OLMAKTAN KURTULDU   11:47   MSB: FIRAT KALKANI VE BARIŞ PINARI BÖLGELERİNDE 7 PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ   11:40   CHP`Lİ ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ: “MENENJİT VAKALARI ARTIYOR, VERİLER GİZLENİYOR. BAKANLIK, ÜCRETSİZ AŞI YAPSIN”   10:46   EĞİTİM-SEN SİNOP ŞUBE BAŞKANI UZUN YENİ MÜFREDATI ELEŞTİRD   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   09:31   EKREM İMAMOĞLU AVRUPA SOSYALİST PARTİSİ ÖZEL OTURUMUNDA KONUŞTU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI   15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ`DEN CHP`YE ZİYARET...    15:32   ERDOĞAN`DAN, ÖZGÜR ÖZEL İLE GÖRÜŞMESİNE İLİŞKİN İLK DEĞERLENDİRME   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   15:18   MİLLETVEKİLLİĞİ DÜŞÜRÜLEN CAN ATALAY`IN TBMM`DEKİ ODASINA İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ERHAN USTA YERLEŞTİ   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”  
 
     
   

TRABZONSPOR BAŞKANI ERTUĞRUL DOĞAN: "HAKEMLERLE ALAKALI KONULARIN BİR AN ÖNCE ÇÖZÜMLENMESİ GEREKİYOR"


Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, yeni yılda hakemlerle ve ekonomik olarak problemlerin çözümlenmesi gerektiğini belirterek "Ocak ayının içerisinde özellikle hemen başında bence ekonomiyle beraber Türk futbolundaki önemli problem olan hakemlerle alakalı konuların bir an önce çözümlenmesi gerekiyor" dedi.

 

Tarih : 24 Aralık 2023 Pazar 11:44   Okunma : 214

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, yeni yılda hakemlerle ve ekonomik olarak problemlerin çözümlenmesi gerektiğini belirterek "Ocak ayının içerisinde özellikle hemen başında bence ekonomiyle beraber Türk futbolundaki önemli problem olan hakemlerle alakalı konuların bir an önce çözümlenmesi gerekiyor" dedi.

Bugün basın toplantısı düzenleyen Trabzonspor Başkanı Doğan, dün akşam Irak`ın Kuzeyi`nde yürütülen operasyonda şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı diledi.

"OCAK AYININ BAŞINDA BUNLARI ÇÖZÜMLEMİŞ BİR ŞEKİLDE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ"

"Üzücü bir gün, 6 askerimiz şehit oldu. Ailelerimizin hepsinin başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Dün de Kulüpler Birliği vardı. Değerli Gençlik ve Spor bakanımız da katıldı, Kulüpler Birliği başkanımız, federasyon başkanımız ve kulüp başkanlarımızla beraber, öncelikle yeni yılda mevcut yılda oluşan problemlerin ortaya çıkmamasına daha olumlu ve pozitif ortamda sezonun devamının gelmesini konuştuk. İnşallah bunu hep gerçekleştirebileceğiz. Tabii belli başlı sorunların da acil olarak çözülmesi gerektiği konusunda hem kulüpler hem de federasyon başkanımız da hemfikir. Ocak ayının içerisinde özellikle hemen başında bence ekonomiyle beraber Türk futbolundaki önemli problem olan hakemlerle alakalı konuların bir an önce çözümlenmesi gerekiyor. İnşallah ocak ayının başında bunları çözümlenmiş bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.

"ÇOK CİDDİ SIKINTILAR ÇOK ÖNEMLİ, MALİYETLER VAR"

İkinci önemli konu tabii ekonomi; burada federasyonumuzun ve yönetim kurulunun çok önemli çalışmaları var dün de bahsettik orada özellikle sponsorluklar konusunda özellikle naklen yayın ilahesi konusunda umarım Federasyon Başkanı ve ekibi bu konuda önemli girişimler yaparak önemli sonuçlar elde edecek çünkü Türk futbolunda daha önce de bahsettiğim gibi artık konu çıkılmaz noktaya gelmiştir tüm kulüpler açısından. Çok ciddi sıkıntılar ve çok önemli maliyetler var kulüplerin katlanamadığı bunun dışında naklen yayında gelinen nokta ortada. İddia gelirlerinde gelinen nokta ortada bunların hepsinin umarım düzeleceği yeni bir yıl yaşayacağız."

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA