10 Haziran 2024 Pazartesi


15:07   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ İLK NIKAHıNı KıYDı    15:05   AYŞE ATEŞ, ÖZGÜR ÖZEL İLE BIR ARAYA GELDI   14:27   CHP`LI MURAT BAKAN, İÇIŞLERI BAKANı YERLIKAYA İLE GÖRÜŞTÜ   14:13   CHP`LI DEMIR: “EMEKLI YıLı ILAN EDILEN 2024`TE EMEKLILER İŞKUR KUYRUĞUNDA”   13:54   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT`TEN GEÇICI HAYVAN BAKıMEVI VE REHABILITASYON MERKEZI`NDE İNCELEME   13:49   H.K.G. DAVASıNDA SAVCıLıK BOZMA İLAMıNA UYULMASı YÖNÜNDE MÜTALAA VERDI   13:06   EMNIYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ`NDEN KURBAN DOLANDıRıCıLARıNA KARŞı UYARı   12:50   BENNY GANTZ İSRAIL`IN SAVAŞ KABINESI`NDEN İSTIFA ETTI...    12:42   KAYıHAN PALA`DAN SAĞLıK BAKANı KOCA`YA: "AŞı YAPTıRıLMAYARAK BULAŞıCı HASTALıKLARA KARŞı KORUMASıZ BıRAKıLAN ÇOCUKLAR IÇIN BIR EYLEM PLANı VAR MıDıR?"   11:48   UKRAYNA BARıŞ ZIRVESI 15 HAZIRAN`DA İSVIÇRE`NIN EV SAHIPLIĞINDE BAŞLıYOR...    11:44   MEZITLI BELEDIYESI LIONS SOSYAL MERKEZI AÇıLDı   11:30   TAŞ OCAĞı YAPıLMASı PLANLANAN HAMZABEYLI MAHALLESI’NDE ÇEVRE SORUNLARıNA KARŞı “YERYÜZÜ SOFRASı” KURULDU   11:19   TÜİK: NISAN AYıNDA IŞSIZLIK YÜZDE 8,5 SEVIYESINDE GERÇEKLEŞTI   10:49   TÜİK: SANAYI ÜRETIMI GERILEDI   10:22   ESKIŞEHIR`DE ONUR HAFTASı YÜRÜYÜŞÜNE POLIS MÜDAHALESI: 10 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   09:42   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`DEN ÇOCUKLARA UYGULAMALı DENIZ TEMIZLIĞI EĞITIMI   09:41   AVRUPA PARLAMENTOSU SEÇIMLERI TAMAMLANDı: MERKEZ SAĞ VE SOL KONUMUNU KORUDU, AŞıRı SAĞ GÜÇ KAZANDı, EURO DÜŞTÜ   09:19   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN SıNAVA GIREN ÖĞRENCILERE VE AILELERINE DESTEK   23:13   DIYARBAKıR`DA GERGIN YÜRÜYÜŞ...   21:42   ALI KOÇ ÜÇÜNCÜ KEZ FENERBAHÇE BAŞKANı  
 
     
   

Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nden MTOSB’ye ziyaret


Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetim Kurulu Üyeleri, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Başkanı Sabri Tekli ile bir araya geldi.

 

Tarih : 3 Aralık 2021 Cuma 21:37   Okunma : 973

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetim Kurulu Üyeleri, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Başkanı Sabri Tekli ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen ziyarette MGC Başkanı Kaya Tepe ve yönetim kurulu üyeleri MTOSB'nin çalışmaları hakkında Başkan Tekli'den bilgi aldı. Toplantıya MTOSB Başkanı Sabri Tekli, MTOSB Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Haddat, MGC Başkanı Kaya Tepe, MGC Yönetim Kurulu Üyeleri ve MTOSB Bölge Müdürü Halil Yılmaz katıldı.

Model Fabrika ve Yenilik Merkezi'ni de ziyaret eden MGC Yönetimi burada da merkezin çalışma sistemi hakkında bilgi aldı.

‘Mersin’in yeni sanayi alanlarına ihtiyacı var’

Ziyaret sırasında konuşan MTOSB Başkanı Sabri Tekli, ‘Mersin’in yeni sanayi alanlarına ihtiyacı var. Ülkemizin üretime, ihracata ihtiyacı var. 3. Bölge’de tüm çalışmalarımızı tamamladık. Sanayicilerimiz içerisinde üretime başlayanlar oldu. 2022 Yılında tüm fabrikalarımız tam kapasite ile çalışmaya başlayacak.  4. Bölge’nin bürokratik çalışmalarını da tamamladık. En kısa sürede tahsislerini gerçekleştirerek, 5. Bölgenin yapım aşamasına geçeceğiz. Mersin’e yeni sanayi alanları, yeni istihdam sahaları kazandırabilmek için yönetim kurulumuz ve bölge müdürlüğümüz ile birlikte ara vermeden çalışıyoruz. 3. Bölgemizde faaliyete geçecek bir fabrikamızda 4 bin kişinin çalışması öngörülüyor. Bunlar Mersin için büyük kazanç’ dedi

Gerçekleştirilen toplantı sonrasında Başkan Tekli tarafından MGC yönetimine Atatürk tablosu hediye edildi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA