2 Mayıs 2024 Perşembe


12:43   CHP MİLLETVEKİLİ KIŞ’TAN YENİ İLİÇ’LERE SEBEP OLACAK MADEN KANUNU’NA TEPKİ   12:43   ANKARA`DA YAĞMUR ALTINDA 1 MAYIS...    12:36   TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ: “TİP TAKSİM`E YÜRÜME KARARLILIĞINI SÜRDÜRÜYOR”   12:32   ÖZGÜR ÖZEL: “MÜCADELEMİZ İŞÇİLERİN BAYRAM GİBİ 1 MAYISLARI YAŞADIKLARI GÜNLER İÇİN”   10:58   ÖZGÜR ÖZEL SARAÇHANE`DE...    10:10   İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI İMAMOĞLU 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI KUTLADI   10:04   TAKSİM`E ÇIKMAYA ÇALIŞAN BİR GRUBA POLİS MÜDAHALE ETTİ, 30 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI   09:56   MERSİNLİ KADINLAR, `KADIN VE BİSİKLET` TEMALI SANAT ÇALIŞMASINDA BULUŞTU   09:51   MERSİN BÜYÜKŞEHİR KARİYER MERKEZİ`NİN YENİ NESİL MENTORLUK PROGRAMININ KONUSU ‘LOJİSTİK SEKTÖRÜ` OLDU   01:41   RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANAN CUMHURBAŞKANI KARARIYLA TL MEVDUATA UYGULANAN STOPAJ ORANLARI DEĞİŞTİ   01:38   CHP`Lİ YAVUZYILMAZ, İLİÇ`TE BAŞKA BİR MADEN ŞİRKETİNİN DE LİÇ YIĞDIĞINI AÇIKLADI   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   21:48   ÖZGÜR ÖZEL, FİLİSTİN ÖĞRENCİLER BİRLİĞİ TEMSİLCİLERİYLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   21:36   GÜLCAN KIŞ: "ULUSAL ÇIKARLARIMIZA UYGUN, YERLİ VE GERÇEKÇİ BİR ENERJİ POLİTİKASINA İHTİYACIMIZ VAR"   21:36   AHMET SERKAN TUNCER’DEN 1 MAYIS MESAJI   21:08   GAZETECİLER, 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE PROPAGANDAYA KARŞI HAKİKATİ KONUŞACAK   20:33   ERDOĞAN`DAN 1 MAYIS AÇIKLAMASI: "MÜSAADE EDİLENLER DIŞINDA BİR ALANDA MİTİNG DÜZENLEMEK İYİ NİYETLİ DEĞİLDİR"   20:10   CHP`Lİ ADIGÜZEL`DEN AKP`YE SAĞLIK SİSTEMİ ELEŞTİRİSİ: "HÜKÜMET, BİRİKEN SORUNLARI SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÜKLEMEKTEDİR"   20:10   BAŞKAN BOLTAÇ’TAN ’1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’ MESAJI  
 
     
   

Feyzioğlu, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Işık’la görüştü


Feyzioğlu, Kütahya Barosu’nun hizmet binası ihtiyacını çözmek için Belediye Başkanı Prof. Dr. Işık’la görüştü

 

Tarih : 21 Ekim 2021 Perşembe 14:42   Okunma : 246

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Kütahya Barosu Başkanı Av. Ahmet Atam ve adli yargı temsilcilerini ziyaret etti, meslektaşlarıyla görüştü. Feyzioğlu, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık tarafından da kabul edildi. Feyzioğlu’nun, Işık ile baronun hizmet binası ihtiyacını çözmek için görüştüğü öğrenildi.



Feyzioğlu, beraberindeki TBB Genel Sekreteri Av. Sabiha Tekin ile Kütahya’ya geldi. Kütahya girişinde Baro Başkanı Av. Ahmet Atam tarafından karşılanan Feyzioğlu, daha sonra adliyeye geçti.
Feyzioğlu, baro başkanı Atam ile birlikte Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Uzun ile Adalet Komisyonu Başkanı Savaş Tek’i ziyaret etti.
Feyzioğlu, Uzun ve Tek’e, Yaşar Çallı’nın Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişini resmettiği plaket takdim etti.
Feyzioğlu, Kütahya Barosu’nu da ziyaret etti ve meslektaşlarıyla bir araya gelerek, mesleğin sorunları konusunda bilgi alışverişinde bulundu, avukatlık mesleğine kazandırılacak yeni gelişmeler hakkında bilgilendirme yaptı. Meslek içi eğitime ilişkin planlamalar yapıldı.



Baro hizmet binası için Belediye Başkanı’nı ziyaret etti

Feyzioğlu, Kütahya Belediyesi’ne de gitti. Feyzioğlu, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık tarafından kabul edildi. Feyzioğlu’nun, Işık ile baronun hizmet binası ihtiyacını çözmek için görüştüğü öğrenildi. Feyzioğlu daha sonra Kütahya’dan ayrıldı.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TÜRKİYE, BAROLAR, BİRLİĞİ, KÜTAHYA, BAROSU, FEYZİOĞLU

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA