13 Ocak 2026 Salı


16:50   ROJIN KABAIŞ’IN ÖLÜMÜ... BABA NIZAMETTIN KABAIŞ, ADALET BAKANı YıLMAZ TUNÇ ILE GÖRÜŞECEĞINI SÖYLEDI   16:47   MURAT ÇALıK YARıN AMELIYAT OLACAK... ÇALıK HASTANE CAMıNDAN DESTEKÇILERINE EL SALLADı   16:45   DEVA PARTISI GENEL BAŞKANı BABACAN: "YÜKSEK ENFLASYON DÖNEMINDE MAAŞLARA 3 AYDA BIR GÜNCELLEME GELMELI"   16:36   CHP’NIN EMEKLILER IÇIN "MECLIS’I TERK ETMEME" EYLEMI SÜRÜYOR... ALI MAHIR BAŞARıR: "İNSANLARıN AKLıYLA OYNAMAYıN, DAHA FAZLA VICDANSıZLıK YAPMAYıN"   13:45   İRAN’A YÖNELIK ASKERI MÜDAHALE IDDIASı… İRAM ARAŞTıRMACıSı ORAL TOĞA: “ASKERI MÜDAHALE IHTIMALI DÜŞÜK DEĞIL, IDDIADAN DAHA FAZLA AMA KESIN OLACAK DEMEK IÇIN DE ERKEN”   13:44   CHP’NIN EMEKLILER IÇIN "MECLIS’I TERK ETMEME" EYLEMI SÜRÜYOR... ENSAR AYTEKIN: “EMEKLIYI AYAĞA KALDıRMAK CHP IKTIDARıNDA BIZIM GÖREVIMIZ OLACAK”   13:42   PıNAR BULUNMAZ’ıN ŞÜPHELI ÖLÜMÜ... ABI ERDAL SEVIM’DEN ÇAĞRı: "PıNAR’ıN ADALETININ ARTıK SAĞLANMASıNı ISTIYORUZ"   13:40   ABD BAŞKANı TRUMP: “İRAN, MÜZAKERE ETMEK ISTIYOR, BIR TOPLANTı AYARLANıYOR; ANCAK YAŞANANLAR NEDENIYLE GÖRÜŞMEDEN ÖNCE HAREKETE GEÇMEMIZ GEREKEBILIR"   13:36   EKREM İMAMOĞLU: "CUMHURBAŞKANLıĞı ADAYLıĞıM KESIN BIÇIMDE DEVAM ETMEKTEDIR"   11:15   “CHP’DEN 2026 SEÇIM HAMLESI: ADALET, DEMOKRASI VE GÜVENLIK İÇIN YOL HARITASı”   10:30   “MERSIN’DE SPOR DOLU BIR YıL: ULUSLARARASı ORGANIZASYONLARDAN REKORLARA”   10:02   4 GOLLÜ ZAFER! AKDENIZ BELEDIYE SPOR LIDERLIĞINI PEKIŞTIRDI   09:59   “BAŞKAN ALTıOK: DAHA TEMIZ, DAHA SAĞLıKLı YUMURTALıK”   22:56    “ÖZGÜR ÖZEL’DEN KÖKSAL AILESINE DESTEK: ‘GEÇMIŞ OLSUN’ ZIYARETI”   17:30   “DENIZLI MEYDANı ‘İSTIFA’ SESLERIYLE YANKıLANDı: ÖZEL’DEN TÜRKIYE’YE YÖNETIM MESAJı”   15:57   12 PARTI’DEN HALEP ÇıKıŞı: “SAVAŞ SUÇLARı DURDURULSUN, HALKLARıN BARıŞı KAZANSıN”   10:15   “VERGI VE SGK BORCU OLAN ESNAF SISTEM DıŞıNA İTILIYOR”   10:07    “BEYAZ BASTONLA BIR ADıM: MERSIN’DE EMPATI DENEYIMI”   22:46   MERSIN GAZETECILER CEMIYETI’NDEN 10 OCAK MESAJı: “GAZETECILIK KAMU ADıNA SORUMLULUK GEREKTIRIR”   19:35   “ÜLKE TARıMSıZ, TARıM MÜHENDISSIZ OLMAZ: 180 YıLLıK EĞITIM GELENEĞI ALARM VERIYOR”  
 
     
   

Koronavirüs Nedeniyle 196 Kişi Daha Yaşamını Yitirdi


Sağlık Bakanlığı’nın 10 Ekim’e ilişkin koronavirüs verilerine göre; son 24 saat içerisinde yapılan 344 bin 280 testten 28 bin 370’i pozitif çıktı. Virüs nedeniyle 196 kişi daha yaşamını yitirdi. İyileşen hasta sayısı 25 bin 772 olarak açıklandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Aşının sonucunu hastalığın hafif geçirilmesinde görüyoruz. Vaka sayısı? Aşı artıyor ama tedbir azaldı!” dedi.

 

Tarih : 10 Ekim 2021 Pazar 23:37   Okunma : 5966

Sağlık Bakanlığı’nın 10 Ekim’e ilişkin koronavirüs verilerine göre; son 24 saat içerisinde yapılan 344 bin 280 testten 28 bin 370’i pozitif çıktı. Virüs nedeniyle 196 kişi daha yaşamını yitirdi. İyileşen hasta sayısı 25 bin 772 olarak açıklandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Aşının sonucunu hastalığın hafif geçirilmesinde görüyoruz. Vaka sayısı? Aşı artıyor ama tedbir azaldı!” dedi.

Sağlık Bakanlığı'nın paylaştığı haritada, 2. doz aşılamada hedef nüfusun yüzde 75 ve üzerinin aşılandığı iller mavi renkle gösteriliyor. Sağlık Bakanlığı'nın koronavirüs verilerine ilişkin yayınladığı tabloda yer alan bilgilere göre; 2. doz aşılamada yüzde 80.1 aşılama oranıyla Kırklareli birinci sırada yer alıyor. ‘Mavi iller’ listesinde Kırklareli'ni Muğla, Ordu, Çanakkale, Amasya, Eskişehir, Edirne, Osmaniye, Balıkesir, Burdur, Isparta, Uşak, Ankara ve Kastamonu izliyor. Yüzde 48.7 aşılama oranı ile Şanlıurfa ise son sırada bulunuyor.

2.doz aşılamada üç büyük ilde ise birinci sırada yüzde 77.8 ile İzmir, ikinci sırada yüzde 75.5 ile Ankara ve üçüncü sırada yüzde 69.6 ile İstanbul yer alıyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka tablosunu sosyal medya hesabından şu notla paylaştı:

“Aşıya rağmen vaka sayıları neden yüksek?” Bugünkü sayıya bakalım: 28.370. Covid-19 sebebiyle hastaneye yatanların sayısı ise 1.283. Henüz toplum bağışıklığı aşamasında değiliz. Aşının sonucunu hastalığın hafif geçirilmesinde görüyoruz. Vaka sayısı? Aşı artıyor ama tedbir azaldı!






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, SAĞLIK BAKANLIĞI, FAHRETTİN KOCA

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA