10 Haziran 2024 Pazartesi


13:06   EMNIYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ`NDEN KURBAN DOLANDıRıCıLARıNA KARŞı UYARı   12:50   BENNY GANTZ İSRAIL`IN SAVAŞ KABINESI`NDEN İSTIFA ETTI...    12:42   KAYıHAN PALA`DAN SAĞLıK BAKANı KOCA`YA: "AŞı YAPTıRıLMAYARAK BULAŞıCı HASTALıKLARA KARŞı KORUMASıZ BıRAKıLAN ÇOCUKLAR IÇIN BIR EYLEM PLANı VAR MıDıR?"   11:48   UKRAYNA BARıŞ ZIRVESI 15 HAZIRAN`DA İSVIÇRE`NIN EV SAHIPLIĞINDE BAŞLıYOR...    11:44   MEZITLI BELEDIYESI LIONS SOSYAL MERKEZI AÇıLDı   11:30   TAŞ OCAĞı YAPıLMASı PLANLANAN HAMZABEYLI MAHALLESI’NDE ÇEVRE SORUNLARıNA KARŞı “YERYÜZÜ SOFRASı” KURULDU   11:19   TÜİK: NISAN AYıNDA IŞSIZLIK YÜZDE 8,5 SEVIYESINDE GERÇEKLEŞTI   10:49   TÜİK: SANAYI ÜRETIMI GERILEDI   10:22   ESKIŞEHIR`DE ONUR HAFTASı YÜRÜYÜŞÜNE POLIS MÜDAHALESI: 10 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   09:42   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`DEN ÇOCUKLARA UYGULAMALı DENIZ TEMIZLIĞI EĞITIMI   09:41   AVRUPA PARLAMENTOSU SEÇIMLERI TAMAMLANDı: MERKEZ SAĞ VE SOL KONUMUNU KORUDU, AŞıRı SAĞ GÜÇ KAZANDı, EURO DÜŞTÜ   09:19   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN SıNAVA GIREN ÖĞRENCILERE VE AILELERINE DESTEK   23:13   DIYARBAKıR`DA GERGIN YÜRÜYÜŞ...   21:42   ALI KOÇ ÜÇÜNCÜ KEZ FENERBAHÇE BAŞKANı   16:58   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN SUDA TASARRUF ÇAĞRıSı    16:57   ÖZGÜR ÖZEL`DEN VEFAT EDEN PROF. MEHTAP UYSAL IÇIN BAŞSAĞLıĞı MESAJı   14:29   ÖZGÜR ÖZEL: "KAVGA ETMEKSE EMEKLILER, EMEKÇILER, YOKSULLAR, IŞSIZLER IÇIN KAVGANıN EN BÜYÜĞÜNÜ VERECEĞIZ"   14:04   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI EKIPLERI, YKS`YE GIREN ÖĞRENCILERE SU DAĞıTTı   13:07   ÖZGÜR ÖZEL DUYURDU: BUĞDAY ÜRETICILERI IÇIN TEKIRDAĞ`DA BÜYÜK MITING DÜZENLENECEK   12:15   MERSIN`DE “YOL YAPıM VE ULAŞıM ÇALıŞTAYı” DÜZENLENDI  
 
     
   

AB’nin Gönderdiği Yangın Söndürme Uçakları Muğla’ya Geldi


Avrupa Birliği’nin (AB) orman yangınlarıyla mücadeleye destek amacıyla gönderdiği 3 uçak, Milas-Bodrum ve Dalaman havalimanlarını bugün indi. Muğla’nın beş ilçesinde devam eden yangınlarda bugün itibariyle 5 uçak ve 15 helikopterin görev yaptığı bildirildi.

 

Tarih : 3 Ağustos 2021 Salı 19:19   Okunma : 1233

Avrupa Birliği’nin (AB) orman yangınlarıyla mücadeleye destek amacıyla gönderdiği 3 uçak, Milas-Bodrum ve Dalaman havalimanlarını bugün indi. Muğla’nın beş ilçesinde devam eden yangınlarda bugün itibariyle 5 uçak ve 15 helikopterin görev yaptığı bildirildi.

Muğla’nın Bodrum, Milas, Köyceğiz, Marmaris ve Fethiye ilçelerinde devam eden orman yangınlarında bugünden itibaren toplam 5 uçak ve 15 helikopterin görev yapmaya başladığı belirtildi. Uçakların İspanya, İran, Rusya ve Hırvatistan’a ait olduğu öğrenildi.

AB’DEN TAM DESTEK MESAJI

AB’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “AB bu zor zamanda Türkiye ile tam dayanışma içindedir. Türkiye’nin talebi üzerine 3 adet Candair tipi uçakla İspanya ve Hırvatistan yangın söndürme çalışmalarına destek verecek. Geçmiş olsun Türkiye” denildi.

İSPANYOLLAR “BİZ BU DÜNYAYA KARDEŞ OLARAK GELDİK”

Türkiye'ye yangın söndürme uçakları gönderen İspanyol Hava Kuvvetleri ise “Biz bu dünyaya kardeş olarak geldik; o halde el ele, birbirimizin önünde yürüyelim” açıklaması yaptı.

MELİS ANTER






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, AVRUPA, BİRLİĞİ, YANGIN, SÖNDÜRME, UÇAKLARI, MUĞLA’YA, GELDİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA