15 Haziran 2024 Cumartesi


17:02   TARSUS’TA KARNE HEYECANı: BAŞKAN BOLTAÇ ÖĞRENCILERLE BULUŞTU   17:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   16:57   TOROSLAR, KURBAN BAYRAMı’NA HAZıR   16:55   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   16:03   ÖZGÜR ÖZEL ``BUĞDAY MITINGI`` İÇIN HAYRABOLU`DA   15:47   MEZITLI BELEDIYESI`NDEN SAHILLERDE ÜCRETSIZ ŞEZLONG VE ŞEMSIYE HIZMETI   15:22   MÜFREDAT`ı GERI ÇEKIN PLATFORMU, YENI MÜFREDATıN İPTALI İSTEMIYLE DANıŞTAY`DA DAVA AÇTı   14:32   ÖZGÜR ÖZEL: "BIZIM 22 YıLLıK ENKAZı KALDıRMAK IÇIN HIÇ SORUMLULUĞUMUZ OLMAYAN BIR YÜKÜN ALTıNA GIRMEK GIBI BIR NIYETIMIZ YOK``   14:27   MEZITLI BELEDIYESI SU PARKı, 2024 YAZ SEZONUNU AÇıYOR   14:04   SILIFKE BELEDIYESPOR, TENIS BAHAR TURNUVASı DÜZENLEDI   13:14   UMUT AKDOĞAN`DAN KıYAFETLERI NEDENIYLE ÖĞRENCILERI MEZUNIYET TÖRENINE ALMAYAN OKUL YÖNETIMINE TEPKI   13:04   AYŞE ATEŞ`TEN, TUNÇ VE YERLIKAYA`YA AÇıK MEKTUP   12:33   GEBZE`DEKI MEZUNIYET TÖRENI... MILLI EĞITIM BAKANı TEKIN AÇıKLAMA YAPTı   12:33   GEBZE`DEKI MEZUNIYET TÖRENI... MILLI EĞITIM BAKANı TEKIN AÇıKLAMA YAPTı   10:16   MERSIN`DE “DENIZ KAPLUMBAĞALARıNıN UYDU ILE İZLENMESI PROJESI” HAYATA GEÇIRILDI    10:12   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: "EMEKLI MAAŞıYLA BıRAKıN KURBANı, SEBZE VE MEYVE BILE ALıNAMıYOR"   09:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, `AFET VE İMAR ÇALıŞTAYı` DÜZENLEDI   15:37   TOROSLAR’DA YAYLA YOLLARı BAKıMDAN GEÇIYOR   15:36   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı ULAŞ YıLMAZ’DAN BAYRAM MESAJı   15:35   TARSUSLU KURSIYERLER YAPTıKLARı ESERLERI SERGILEDI, BÜYÜK BEĞENI TOPLADı  
 
     
   

Eskişehirliler Randevusuz Aşı Kuyruğunda


Eskişehir’de Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kurulan randevusuz aşı standına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

Tarih : 27 Temmuz 2021 Salı 04:32   Okunma : 3703

Eskişehir'de Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kurulan randevusuz aşı standına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bayram sonrasında randevusuz aşı olmak için Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü önünde kurulan standa başvuran vatandaşlara Pfizer Biontech aşısı yapıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, “İl Sağlık Müdürlüğü önünde, otobüs terminalinde, garda, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde, bir alışveriş merkezinde ve Eskişehir Ticaret Borsası'nda mobil ekiplerimiz tarafından aşılama hizmetlerimiz devam ediyor. Aile sağlığı merkezlerimizde de aşılama hizmetlerimiz sürüyor. Bu hizmetlere vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor” açıklamasını yaptı.

ÖZGE ZAİM

 






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, ESKİŞEHİR, RANDEVUSUZ, AŞI, KUYRUĞU

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA