İstanbul Büyükşehir Belediyesi`ne yönelik operasyonda ikinci dalga... İSKİ Genel Müdürü ve İBB Genel Sekreter Yardımcısı gözaltına alındı


Tarih : 26 Nisan 2025 Cumartesi 08:01

İstanbul Büyükşehir Belediyesi`ne yönelik operasyonlar kapsamında 53 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Polis, sabaha karşı İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa ve İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay`ın da aralarında olduğu kişilerin evlerinde arama başlattı.

(İSTANBUL) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi`ne yönelik operasyonlar kapsamında 53 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Polis, sabaha karşı İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa ve İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay`ın da aralarında olduğu kişilerin evlerinde arama başlattı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla polis ekipleri İstanbul`da pek çok eve baskın düzenledi. İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa ve İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay ile birlikte operasyonda gözaltı kararı verilen kişi sayısının 53 olduğu öğrenildi. Gözaltı kararı çıkarılanlar arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun özel kalem müdürü Kadriye Kasapoğlu`nun da bulunduğu belirtiliyor.

(SÜRECEK)


Okunma : 193

Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..!
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!