Ekrem İmamoğlu: "Sizin beton kanalınızı da lüks konut sevdanızı da rant projelerinizi de İstanbul`a yeni ihanetlerinizi de bu millet engelleyecek"


Tarih : 22 Nisan 2025 Salı 12:36

Silivri`de tutuklu bulunan CHP`nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, "Kanal İstanbul" projesi kapsamında, İstanbul`un önemli su kaynaklarından biri Sazlıdere Barajı`nı boşaltmak ve bölgeyi imara açmak istediklerini belirterek, "Sizin beton kanalınızı da lüks konut sevdanızı da rant projelerinizi de İstanbul`a yeni ihanetlerinizi de bu millet engelleyecek. Yağma yok, İstanbul`un milyonlarca muhafızı var" açıklamasını yaptı.

CHP`nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından, "Kanal İstanbul" projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. İmamoğlu`nun paylaşımı şöyle:

"Milletime sesleniyorum; bu, İstanbul`a yeni bir ihanet girişimidir. Bizi hapse atıp İstanbul`un önemli su kaynaklarından biri olan Sazlıdere Barajı`nı boşaltmak ve bölgeyi imara açmak istediler. Avrupa Yakası`ndaki 4 ilçeyi susuz bırakmak istiyorlar, kurulu barajı yıkmak istiyorlar. Sizin beton kanalınızı da lüks konut sevdanızı da rant projelerinizi de İstanbul`a yeni ihanetlerinizi de bu millet engelleyecek. Yağma yok, İstanbul`un milyonlarca muhafızı var. İftiralarla, kumpaslarla, masa başında kurguladığınız ayak oyunlarıyla zindanlara kapatırsınız ama asla İstanbulumuz`u savunmamıza gölge düşüremezsiniz."


Okunma : 489

Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..!
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!