Özkan, Türkiye’nin imkânlarını adaletle dağıtmaya devam edeceğiz.


Tarih : 8 Aralık 2017 Cuma 10:54

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan Taşeron İşçiler hakkında yapılan düzenleme konusunda TBMM Genel Kurulunda söz alarak, konu hakkında konuştu.

TBMM Genel Kurulunda konuşan Mersin Milletvekili Hacı Özkan şunları ifade etti.  "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 900 bin çalışanımızı ilgilendiren bir müjdeyi açıkladı. AK Parti Hükümetleri olarak, daha en başından itibaren, tüm çalışanlarımızın hem ücretlerini hem de çalışma şartlarını iyileştirmenin mücadelesi içinde olduk. Kamuda Taşeron işçi olarak adlandırılan, alt işveren işçisi olarak çalışan yaklaşık 450 bin işçi kardeşimiz sürekli kadroya geçiyor. Mevsimlik çalışan geçici işçilerin çalışma süresini 4 ay kadar daha uzatılmasını sağlıyoruz. 4/C kapsamında çalışan kardeşlerimizi, 4/B kadrosuna alıyoruz. AK Parti hükümetleri olarak 2002’den bu yana, çalışanlarımız, engelli kardeşlerimiz, hanım kardeşlerimiz, gençlerimiz, emeklilerimiz, yaşlılarımız için güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Türkiye’yi büyütmeye, büyüyen Türkiye’nin imkânlarını adaletle dağıtmaya devam edeceğiz."

Konuşmasının sonunda bu düzenleme ile ilgili emeği geçen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım olmak üzere,  Bakanlara teşekkür ederek, tüm çalışanlara hayırlı olsun temennisinde bulundu.


Okunma : 720

Etiketler : ak parti, hacı özkan, mersin, taşeron işçi.




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..!
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!