24 Mayıs 2024 Cuma


16:36   CHP`LI ALI MAHIR BAŞARıR, RIZE`DEN İKTIDARA SESLENDI   16:07   SOKAK HAYVANLARıYLA İLGILI DÜZENLEME... AKP`LI YENIŞEHIRLIOĞLU: ``UYUTMA MODELI TARTıŞıLıYOR, MUHALEFET DESTEĞI ALıNACAK``   15:11   HAYVANSEVERLERDEN TBMM ÖNÜNDEN TEPKI...    14:53   CHP`LILER ADALET PEŞINDE AILELERI İLE TBMM`DE AÇıKLAMA YAPTı...    14:43   ÖZGÜR ÖZEL-MUSTAFA DESTICI GÖRÜŞMESI....    14:41   TÜRKER ATEŞ`TEN SOKAK HAYVANLARı DÜZENLEMESI İÇIN HÜKÜMETE ÇAĞRı   14:02   MERKEZ BANKASı, YÜZDE 50 OLAN POLITIKA FAIZINI SABIT TUTTU   14:01   CHP`LI VEKILLER ÖĞRENCILERE DESTEK İÇIN ODTÜ`DE...    13:49   GÜLÜSTAN KıLıÇ KOÇYIĞIT 9. YARGı PAKETI`NDEKI `ETKI AJANLıĞı`Nı ELEŞTIRDI   12:41   CHP`LI TAŞCıER: "ONURLU YAŞAM IÇIN TÜM EMEKLILERIMIZI VE EMEKÇILERIMIZI 26 MAYıS`TA ANKARA`YA BEKLIYORUZ"   11:36   ALI YERLIKAYA: "`UYUŞTURUCU MADDE TICARETI` SUÇUNDAN INTERPOL TARAFıNDAN ARANAN SEAD DEDEIC VE MARCIANO EUGENE RUIMWIJK İSTANBUL`DA YAKALANDı"   11:12   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, ETIK HAFTASı ETKINLIKLERINI BAŞLATTı   11:04   SERKAN SARı: EN DÜŞÜK EMEKLI MAAŞıNA AÇLıK SıNıRı DIKKATE ALıNARAK EN AZ YÜZDE 80 ZAM YAPıLMALı   10:39   EMEKLILERDEN BAKAN IŞıKHAN`ıN ``KYK YURDUNDA ÜCRETSIZ TATIL`` MÜJDESINE TEPKI: BEN DAHA ANKARA`DAN BAŞKA BIR YERE GITMEDIM. ORADA NE YIYECEĞIZ? HANI PARA?   10:35   CHP`LI İLGEZDI: "SON 11 YıLDA EN AZ 2 BIN 500 GENCIMIZ IŞ CINAYETINE KURBAN GITTI"   10:32   HUKUKÇULAR DEVREDE: ANKARA BAROSU 9.YARGı PAKETI`NDEKI “ETKI AJANLıĞı" SUÇLAMASıNıN SAKıNCALARıNA YÖNELIK ÇALıŞMA YÜRÜTECEK   10:11   BURHANETTIN BULUT`TAN CHP`NIN EMEKLI MITINGINE ÇAĞRı: "İÇINDE BULUNDUKLARı DURUMA ITIRAZ EDEN EMEKLILER VE BU KONUDA HASSASIYET YAŞAYAN HERKESI BU MITINGE DAVET EDIYORUZ"   10:10   AYHAN BARUT: "ÜLKEMIZE YÖNELIK ÖRTÜLÜ VIZE AMBARGOSUNA KAYıTSıZ KALAN AKP IKTIDARıNı KıNıYORUZ"   10:03   DEVA PARTISI GENEL BAŞKANı ALI BABACAN ÇIN`E GIDIYOR   10:02   TEOMAN, CUMARTESI ANNELERI`NIN EYLEMININ 1000. HAFTASı IÇIN SÖYLEDI: "BENIM ANNEM CUMARTESI"  
 
     
   

Adalet Nöbetinde 5. Gün : Adaletin olmadığı yerde kimse çocuğunun geleceğini kuramaz..


CHP Mersin İl Örgütü’nün, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adalet Yürüyüşü’ne destek olmak için başlattığı Adalet Nöbetini Akdeniz ilçe Örgütü devraldı.

 

Tarih : 29 Haziran 2017 Perşembe 08:27   Okunma : 741

CHP Mersin İl Örgütü'nün, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adalet Yürüyüşü’ne destek olmak için başlattığı Adalet Nöbetini Akdeniz ilçe Örgütü devraldı.

Geçtiğimiz hafta Barış meydanında gerçekleştirilmiş Ramazan Bayramı nedeniyle ara verilen adalet nöbeti, Barış Meydanı’ndaki  Festival  nedeniyle CHP İl Örgütü  bundan sonraki adalet nöbeti eylemlerini  Kültür Park içerisindeki Kıbrıs Barış Harekatı Anıtı önünde sürdürüleceği, nöbet eyleminin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Maltepe’ye varacağı güne kadar süreceği öğrenildi.

CHP Akdeniz İlçe Örgütü’nce yapılan adalet nöbeti  Alevi Kültür Dernekleri Mersin Şube Başkanı Hasan Kılavuz ile İnanç Kurulu üyesi Erdoğan Sevin de katıldı.

Adalet Nöbetinde  konuşma  yapan CHP Akdeniz İlçe Örgütü Başkanı Mustafa Sekendur, AKP’nin iktidara geldiğinde adalet ve demokrasi söylemlerini kullandığını, 15 yıl içinde yaptığı uygulamalarla demokrasiyi ve adaleti sekteye uğrattığını söyledi. Sekendur, “Adaletin olmadığı yerde kimsenin güveni, huzuru olmaz. Adaletin olmadığı yerde kimse çocuğunun geleceğini kuramaz” dedi.

Mersin Emek ve Demokrasi Platformu adına söz alan Kenan Hazar, işlerine geri dönebilmek için açlık grevi yapan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’ya destek çağrısı yaptı. Hazar ayrıca, Gülmen ve Özakça’ya açlık grevini sonlandırmaları çağrısı da yaparak, “Biz sizlerin yaşamasını istiyoruz” diye konuştu.

Kristal-İş Mersin Şube Başkanı Ahmet Ergev de, cam işçinin grevinin Bakanlar Kurulu kararıyla yasaklandığına dikkat çekti ve cam emekçileri olarak Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşüne kitlesel destek vermek için Perşembe gecesi yola çıkacaklarını söyledi.

Ergev, "Kılıçdaroğlu'nun bu yürüyüşünü önemsiyoruz. Sendikalar olarak, işçi sınıfı olarak destekliyoruz. Perşembe gece yolu çıkıp Kılıçdaroğlu'nu cam işçileri olarak Hendek’te karşılayacağız. Onunla birlikte bu kutlu yürüyüşte birlikte olmaktan şeref duyacağız" dedi.

 CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit de, konuşmasına yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen  Mehmet Avcı’yı anarak başladı. Özyiğit, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’a vardığı gün Mersin’den yüzlerce partiliyle İstanbul’da olacaklarını kaydetti.






Paylaş :
Etiketler :   chp, adalet yürüyüşü, kemal kılçdaroğlu, enis berberoğlu.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA