19 Nisan 2025 Cumartesi


21:32   GÖZTEPE, BEŞIKTAŞ ILE 1-1 BERABERE KALDı   21:30   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK`TEN İSTANBULLULARA `IMZA` ÇAĞRıSı: "VERECEKLERI IMZA CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZA, EKREM İMAMOĞLU`NA ÖZGÜRLÜK IMZASı OLACAK."   20:48   ÖĞRENCILERIN SARAÇHANE YÜRÜYÜŞÜNE POLIS ENGELI   20:29   İLETIŞIM BAŞKANı ALTUN: TRT, MILLI MENFAATLERIMIZ DOĞRULTUSUNDA TARAFSıZ YAYıNCıLıĞıYLA MILLETIMIZIN GÜVENINI KAZANMıŞ KURULUŞLARıMıZDAN BIRISIDIR   20:26   EKREM İMAMOĞLU: “SEN BU ÜLKENIN KÖYLÜSÜNÜ, ÇIFTÇISINI NE ZANNETTIN? BAK DA BIRAZ FERASET VE BASIRET ÖĞREN”     19:05   CHP`NIN YOZGAT MITINGI ILKLERE SAHNE OLDU, BINLERCE ÇIFTÇI MITINGE DAMGA VURDU: "YOZGAT TARIH YAZDı"   18:33   PUTIN, PASKALYA DOLAYıSıYLA UKRAYNA`DA TEK TARAFLı ATEŞKES ILAN ETTI   17:31   ALPARSLAN TÜRKEŞ ANMASıNA SALDıRı DAVASıNDA KARAR: 12 KIŞIYE 1 YıL 3 AY HAPIS CEZASı VERILDI   17:17    PM ÜYESI ERTÜRK: "BIR IKTIDAR GIDIYOR, BAŞKA BIR IKTIDAR GELIYOR"   17:16   ALI MAHIR BAŞARıR: "BURAYA KÖYLÜ, ÇIFTÇI, GENÇLER GELIYOR. ‘ARTıK YETER` DEMEK IÇIN GELIYOR"   17:05   CHP KAHRAMANMARAŞ MILLETVEKILI ÖZTUNÇ: "KARTALKAYA BARAJıNDA BULUNAN 70 MILYON METREKÜPTEN FAZLA SU ÇIFTÇIYE VERILMIYOR"   17:02   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... YOZGATLı VATANDAŞ: "GELMIŞ GEÇMIŞ EN BÜYÜK KALABALıKTı. HERKES NE OLACAĞıNı NE YAPACAĞıNı DA ÇOK IYI BILIYOR"   16:59   VELI AĞBABA: "ÇIFTÇILER AYAĞA KALKTı, ISYAN EDIYOR"   16:58    ÜMIT ERKOL: "ERDOĞAN`ıN ADAYıMıZı ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTURUP, SANDıĞı GETIRIP ADILCE YARıŞMASı LAZıM"   16:40   İMAMOĞLU`NDAN ÇEŞMELILERE MESAJ: "EN ACIL IHTIYACıMıZ HER ALANDA ADALETTIR"   16:38   ABD YÜKSEK MAHKEMESI, GÖZALTıNDA TUTULAN VENEZUELALıLARıN SıNıR DıŞı EDILMESINI GEÇICI OLARAK DURDURDU   16:36   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "BUGÜN ERDOĞAN`ıN GÖREVLENDIRDIĞI HAKEM AK PARTI`NIN FORMASıNı GIYMIŞTIR, RAKIBINE HAKSıZ KıRMıZı KART GÖSTERMIŞTIR"   16:34   İBB`DEN "FLORYA`DAKI SOSYAL TESISLERDE, PARKENIN ALTıNDA GÖMÜLMÜŞ HALDE 2 MILYON DOLAR BULUNDU" IDDIASıNA YALANLAMA   16:27   ALMANYA`DA İMAMOĞLU PROTESTOLARı IÇIN SOSYAL MEDYADAKI “VATAN HAINI” SUÇLAMALARıNA TEPKI: DEMOKRASIYI SAVUNMAK SUÇ DEĞILDIR   16:18   CHP SAMSUN MILLETVEKILI ÇAN: "DEVLET, METEOROLOJI, TARıM BAKANLıĞı SADECE ZIRAI DONU SEYRETMEKLE KALDı"  
 
     
   

Büyükşehir’in Çorbası Merkeze Kilometrelerce Uzakta’da Vatandaşlara Ulaşıyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ‘1 Ekmek 1 Çorba’ projesiAnamur, Aydıncık, Bozyazı, Mut ve Gülnar’da da başladı. Günün ilk saatlerindeki çorba ikramı yurttaşların yüzünü güldürdü. 5 ilçenin daha kapsama alınmasıyla birlikte proje 52 noktaya ulaşmış oldu. Anamur’da günün ilk saatlerinde başlayan çorba ikramı önce D-400 Karayolu’nda,ardından Anamur Devlet Hastanesi önündeyapıldı.Aracı ile Diyarbakır’a doğru seyahat ederken Anamur’da Büyükşehir’in ikram ettiği sıcacık çorbadan içen Emin Özer, “Diyarbakır’dan Muğla’ya giderken, oradan dönüşte de buraya kadar böyle bir hizmete rastlamadık” dedi.

 

Tarih : 22 Şubat 2021 Pazartesi 19:16   Okunma : 578

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in göreve geldiği günden itibaren Mersin’in dört bir yanında başlattığı sosyal projeler vatandaşların takdirini kazanıyor. Sosyal Hizmetler Dairesi’nin yürüttüğü‘1 Ekmek 1 Çorba’ projesi ile günün ilk saatlerinde sunulan çorba ikramları, başta dar gelirli vatandaşlar olmak üzere tüm Mersinliler içinözellikle kış aylarındadaha çok önem kazanıyor. Mersin’in merkez ilçelerinin ardından ilçelere de yayılan proje ile kısa zaman içerisinde binlerce vatandaşa ulaşıldı.

Anamur’da sabahın erken saatlerinde sunulan çorba ikramı vatandaşların gönlünü ısıttı

Hizmet ağı gün geçtikçe genişleyen ‘1 Ekmek 1 Çorba’ projesi Anamur, Aydıncık, Bozyazı, Mut ve Gülnar’da da hayata geçirildi.Sabahın ilk saatlerindeki çorba ikramı vatandaşların yüzünü güldürdü. 5 ilçenin daha kapsama alınmasıyla birlikte proje 52 noktaya ulaşmış oldu.

Anamur’da ilk çorba ikramı sabah saat 06.30’da başladı.Araç geçişinin yoğun olduğu D-400 Karayolu Ay Yıldızlı Kavşak’taaraçlarıyla geçiş yapan vatandaşlar,Büyükşehir’e ait mobil araçla yapılan çorba ikramından yararlandı. Daha öncesinde araçları ile seyahat yaptıkları hiçbir ilin sınırları içerisinde böyle bir hizmetle karşılaşmadıklarını söyleyen vatandaşlar, kendilerine sunulan ikramlardan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

“Çok güzel bir çalışma”

Muğla’dan Diyarbakır’a seyahat ederken Anamur D-400 Karayolu’nda Büyükşehir Belediyesi’nin sunduğu sıcak çorba ikramından yararlanan Emin Özer, “Çok güzel bir çalışma. Hiçbir şehirde böyle bir hizmete rastlamadık. Maddi durumu ister iyi, ister kötü olsun bu vatandaşa bir memnuniyettir. Pandemiden dolayı da çok makbule geçen bir hizmet, çok memnuniyet duydum”dedi.

“Herkesin eline sağlık”

Anamur’un Akine Mahallesi’nde yaşayan, sabahın erken saatlerinde gittiği hastanenin kapısında çorba ikramından yararlanan Mustafa Deniz, Büyükşehir’in hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Deniz, “Sabah hastaneye aç geldim. Çorbamı, ekmeğimi aldım. Böyle bir hizmetten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı’na çok teşekkür ediyorum. Yaptığı hizmetlerden çok memnunuz. Bizim köyümüze öyle bir yol yapıldı ki 50 yılından beri ilk defa böyle bir hizmet aldık. Çorba için de çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel, herkesin eline sağlık” dedi. 

“Anamur halkı için bu çok güzel oldu”

Anamur’da ikamet eden ve ikram edilen sıcak çorbayı arabasında içen Salih Kutlu, “Çok güzel bir hizmet.  Anamur’u da unutmayıp böyle bir hizmet yaptığı için Sayın Başkanımız’a çok teşekkür ediyoruz. Anamur halkı için bu çok güzel oldu. Düşünceleri çok güzel. Bu yöndeki çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum kendisini, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

“Sosyal belediyecilik anlayışının en iyi örneklerinden biri”

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan Cansen Beşlik ise Anamur’da da hayata geçirilen projenin vatandaşların ilgi ve memnuniyetiyle karşılandığını belirterek, şunları söyledi:

“Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in öncülüğünde gerçekleştirilen ‘1 Ekmek 1 Çorba’projesi 2’nci bölgede, Anamur ilçemizde başlamış bulunmaktadır. Sabah 06:30 ile 08:30 saatleri arası D-400 Karayolu’nda bulunan Ay Yıldızlı Kavşak’ta başlayıp ardından Anamur Devlet Hastanesi önünde de devam etmektedir. Pandemi sürecinde bu hizmetimiz, vatandaşımızın yüzünü güldürdü. İçini ısıttı. Sosyal belediyecilik anlayışının en iyi örneklerinden biri. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e teşekkür ediyoruz.”






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR’İN, ÇORBASI, MERKEZE, KİLOMETRELERCE, UZAKTA’DA, VATANDAŞLARA, ULAŞIYOR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA