26 Eylül 2024 Perşembe


17:44   İMAMOĞLU`NDAN HAKKıNDAKI DAVAYLA ILGILI DEĞERLENDIRME   16:11   YALÇıN KARATEPE: “BDDK BAŞKAN YARDıMCıSı`NıN DÜĞÜNÜNDEKI ‘TAKı SKANDALıNıN` TARAFLARı SADECE BIR KIŞI DEĞILDIR, KATıLAN HERKESIN INCELENMESI GEREKMEKTEDIR”   15:36   `CUMHURBAŞKANıNA HAKARET`TEN YARGıLANAN DILRUBA KAYSERILIOĞLU`NDAN DURUŞMA SONRASı AÇıKLAMA...   15:29   CUMHURBAŞKANıNA HAKARETTEN YARGıLANAN DILRUBA KAYSERILIOĞLU HAKIM KARŞıSıNA ÇıKTı   14:44   ÖZGÜR ÇELIK POLONEZ IŞÇILERINI ZIYARET ETTI   14:20   DENIZ YÜCEL: "`KÖYLÜ MILLETIN EFENDISIDIR` VIZYONUNDAN GÜNÜMÜZE GELDIĞIMIZ NOKTA SAYGıNLıĞı YOK EDILMIŞ ÇIFTÇILIK MESLEĞI..."   13:41   CHP HEYETINDEN TARSUS`A ZIYARET…   13:07   ÖZGÜR ÖZEL: “ATATÜRK`ÜN BAŞLATTıĞı DIL DEVRIMI`NIN ıŞıĞıNDA TÜRKÇEMIZE SAHIP ÇıKMAYı SÜRDÜRECEĞIZ. TÜRK DIL BAYRAMıMıZ KUTLU OLSUN”   12:03   CHP, VERGI PAKETI`NIN IPTALI VE YÜRÜRLÜĞÜN DURDURULMASı ISTEMIYLE ANAYASA MAHKEMESI`NDE DAVA AÇTı   11:15   CHP HAZıRLADıĞı İLIÇ RAPORUNU KOMISYONA SUNDU   10:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "SOSYAL KONUT SÖZÜMÜZÜ TARSUS BELEDIYESI IŞ BIRLIĞINDE YAPACAĞıZ"   10:09   CHP, EKIM SONUNDA YENI BIR ÇALıŞTAYLA IKTIDARA SESLENECEK   09:21   GÜLCAN KıŞ, BAKAN ALI YERLIKAYA`YA SESLENDI...   01:24   GALATASARAY SAHASıNDA PAOK`U 3-1 MAĞLUP ETTI   01:05   DEPREM BÖLGESINDEKI ÖZEL OKUL ÖĞRENCILERINE EĞITIM ÖĞRETIM DESTEĞI VERILMESINE ILIŞKIN TEBLIĞ RESMI GAZETE`DE   22:40   GALATASARAY KADıN FUTBOL TAKıMı, ŞAMPIYONLAR LIGI`NE KATıLAN ILK TÜRK KADıN TAKıMı OLDU   22:20   ABD`DE ADLIYEDE PATLAMA MEYDANA GELDI, 2 KIŞI YARALANDı   21:01   ÖZGÜR ÖZEL`DEN KıBRıS BARıŞ HAREKATı`NA “IŞGAL” DIYEN KıBRıS RUM KESIMI TEMSILCISINE TEPKI: “HEM TÜRKLERE HEM RUMLARA BARıŞ GETIRMEK IÇIN YAPıLDı"   18:52   YALÇıN KARATEPE: BDDK BAŞKAN YARDıMCıSı AYDıN`ıN KENDI ÖZEL DÜĞÜNÜNE, DENETLEMEKLE YÜKÜMLÜ OLDUĞU BANKALARıN GENEL MÜDÜRLERINI DAVET ETMESI VE BU KIŞILERIN DÜĞÜNE KATıLMALARı TAM ANLAMıYLA BIR SKANDALDıR   18:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "ÇOCUKLARıMıZı DÜŞÜNEREK GÜNDÜZ BAKıMEVINI AÇıYORUZ"  
 
     
   

Başkan Özyiğit, Aziz Aydınlık’ın durumu hakkında bilgi aldı


Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin Şehir Hastanesi Başhekimliğini ziyaret ederek, Covid-19 tedavi gören CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık’ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

 

Tarih : 12 Ekim 2020 Pazartesi 14:36   Okunma : 1072

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Cumhuriyet Halk PartisiGenel Merkezi tarafından gönderilen CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, CHPAdana Milletvekili Burhanettin Bulut, CHP Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel ve Alpay Antmen ile birlikte koronavirüs'üne yakalanan ve Mersin Şehir Hastanesinde tedavisine devam edilen Milletvekili Aziz Aydınlık’ın sağlık durumu hakkında bilgi alarak, hastane önünde bekleyen ailesi ve sevenleriyle bir araya geldiler.

Aziz Aydınlık’ın kızı ve CHP Parti Meclisi Üyesi Erbil Aydınlık ve yakınlarını ziyaret eden Başkan Abdullah Özyiğit, “Korona virüs tedavisi gören Milletvekilimiz Azizi Aydınlık’a acil şifalar diliyoruz. Umuyoruz ki en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Sağlık çalışanlarımız ellerinden geleni yapıyorlar. Ailesi ve sevenleri burada, hepimizin duaları kendisiyle.” dedi.

“Hassasiyetini korumakla birlikte durumunun stabil olması bizim açımızdan sevindirici”

Aziz Aydınlık’ın kan bulgularının bir nebze olsun kendilerini rahatlattığını söyleyen CHP Ankara Milletvekili Murat Emirise “Cumhuriyet Halk Partisi heyeti olarak Mersin’e geldik. Hem hastamızın sağlık durumu hakkında bilgi aldık hem de hastamızı ziyaret ettik. Hassasiyetini korumakla birlikte durumunun stabil olması bizim açımızdan sevindirici. Kan bulguları bir nebze olsun bizi rahatlattı. Dualarımız Aziz Aydınlık ile birlikte.Emek veren ve mücadele eden sağlıkçılarımıza minnettarız. Aziz abimiz ile birlikte tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz. Umuyoruz ki pandemi ile en iyi şekilde mücadele edeceğiz ve bu hastalığı yeneceğiz.”ifadelerini kullandı.

Erbil Aydınlık, “Dualarınızı esirgemeyin”

Aziz Aydınlık’ın kızı ve CHP Parti Meclisi Üyesi Erbil Aydınlık“Milletvekillerimize, Başkanımıza ve Mersin İl Yönetimimize çok teşekkürediyorum. Herkes dualarıyla yanımızda oldu. Sayın Vekilimize herkes iyi dileklerini iletiyor. Durumunun iyi olması bizim için de sevindirici. Umarım bu şekilde devam eder. Dualarınızı esirgemeyin.”diye konuştu. 






Paylaş :
Etiketler :  CHP, PANDEMİ, MERSİN ŞEHİR HASTANESİ, YENİŞEHİR, BELEDİYESİ, BAŞKAN, COVID-19, PM

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA