21 Eylül 2024 Cumartesi


16:37   FERNAS MADEN IŞÇILERININ DIRENIŞI DEVAM EDIYOR...   16:17   TOROSLAR BELEDIYESI OKUL KANTINLERINI DENETLEDI   15:55   DİSK, `GELIRDE, VERGIDE, ÜLKEDE ADALET` TALEBIYLE BÖLGESEL MITINGIN IKINCISINI İZMIR`DE YAPTı...   15:24   EĞITIM-SEN MERSIN ŞUBESI: "OKULLARıMıZıN EN TEMEL IHTIYACı OLAN TEMIZLIK VE HIJYEN KONUSU DAHI TASARRUF TEDBIRLERIYLE KıSıTLANıYOR"   15:01   UŞAK`TA 2008`DE `DEPREME DAYANıKSıZ` DENILEN OKUL, YENI DÖNEMIN BAŞLAMASıNA IKI GÜN KALA BOŞALTıLDı...   14:30   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, MUĞLA`DA TAZIYE ZIYARETINDE BULUNDU   13:16   CHP, TAŞıMALı EĞITIM YÖNETMELIĞINE KARŞı DAVA AÇTı...   13:12   MURAT BAKAN`DAN VALILER KARARNAMESINE TEPKI   11:44   CHP`LI ŞEREF ARPACı`DAN OKULLARDA `BAĞıŞ` ADı ALTıNDA KAYıT ÜCRETI ALıNMASıYLA ILGILI ARAŞTıRMA ÖNERGESI   11:24   DEPREMDE 63 KIŞININ ÖLDÜĞÜ TUTAR YAPıSı SITESI DAVASıNDA YENI GELIŞME: İNŞAAT MÜHENDISI CÜNEYT AKKAYA`YA TUTUKLAMA KARARı   11:18   AKP`LI ŞAVŞAT BELEDIYESI`NIN 31 IŞÇININ SÖZLEŞMESINI YENILEMEMESINE YÖNELIK TEPKILER SÜRÜYOR... UĞUR BAYRAKTUTAN: "EKMEĞINI EVE GÖTÜREN IŞÇIYLE UĞRAŞıLıR Mı?"   11:11   GÜLCAN KıŞ:`` İŞGÜCÜ UYUM PROGRAMı, OKULLARDA CIDDI BIR HIJYEN KRIZINE YOL AÇACAK``   11:10   YENIŞEHIR BELEDIYESI`NDEN BISIKLETLI YAŞAMA DESTEK    11:05   NARIN GÜRAN CINAYETI... NARIN`IN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ KÖYDEKI ÇOCUKLARıN PSIKOLOJIK DURUMUNA ILIŞKIN ÖN RAPOR HAZıRLANDı   10:56   VOLKAN DEMIR: "İSRAIL`E TICARETI ENGELLEMEK YERINE FIRMALARıN FARKLı YÖNTEMLER KULLANMASıNı GÖRMEZDEN GELDILER"   10:54   GÖKHAN GÜNAYDıN, AKP KILIS GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı MUSA KARA`NıN KILIS VALILIĞI`NE ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLARAK ATANMASıNı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   10:54   BURSA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı BOZBEY: “ATA`MıZıN KADıNLAR IÇIN ORTAYA KOYDUĞU VIZYONU DAHA ILERIYE TAŞıMAK, HEPIMIZIN ORTAK SORUMLULUĞUDUR”   10:27   AK PARTILI MÜTEAHHIT MEHMET ÖZKAN`ıN TAHLIYE EDILDIĞI DAVADA YENI BILIRKIŞI RAPORU: ``YıKıM DEPREMIN BÜYÜKLÜĞÜYLE AÇıKLANAMAZ``   10:12   VAN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ZEYDAN: "DSİ`NIN BU IHMALI, BU DUYARSıZLıĞı KABUL EDILEMEZ"   10:02   DEPREMDE 56 KIŞIYE MEZAR OLAN NILÜFER APARTMANı DAVASıNDA HATAY VALILIĞI`NIN KAMU GÖREVLILERINE SORUŞTURMA IZNI VERILMEMESINE ILIŞKIN KARARıNA ITIRAZ EDILDI  
 
     
   

Mersinliler Doğa Yürüyüşünde Buluştu


Mersinliler, Mezitli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Cumhuriyet Doğa Yürüyüşünde buluştu.

 

Tarih : 28 Ekim 2019 Pazartesi 00:09   Okunma : 1079

 

Mezitli Belediyesi tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen geleneksel doğa yürüyüşü, Akarca-Doğançay mahalleleri arasında gerçekleşti. Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen yürüyüşe; CHP Mersin Milletvekilleri Alpay Antmen, Ali Mahir Başarır, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri, AKUT ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sonbaharın tüm renklerinin eşlik ettiği yürüyüş, kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarla kentte yaşayan vatandaşların kaynaşmasına imkân sağladı. Yaklaşık 3 kilometrelik yürüyüş boyunca binlerce vatandaş doğayla iç içe bir gün geçirdi. Doğal güzellikler arasında ellerinde bayraklar ve şarkılar, marşlar söyleyerek yürüyen Mersinliler, unutulmaz bir gün geçirmenin huzurunu yaşadı. Bebek arabasında uyuyan bebeklerden ileri yaştaki vatandaşlara kadar yoğun katılımın olduğu yürüyüşte, bol bol fotoğraf çekildi. Bazı vatandaşlar kekik, adaçayı gibi bitki topladı.

Milletvekili Alpay Antmen’e pasta kesilerek doğum günü sürprizi yapıldığı yürüyüşün sonunda vatandaşlara sıkma ve ayran ikramı yapıldı. Minik Zeynep’in Cumhuriyet şarkısı alanda toplanan vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Yaptıkları yürüyüşlere vatandaşların her geçen yıl daha fazla ilgi gösterdiğini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Burası Türkiye demek, burası Mezitli demek çok güzel bir duygu. Mersinimizin ne denli özel bir kent olduğunu ülkemizde ve dünyadaki yaşanan gelişmelere bakarak daha iyi anlayabiliriz. Bugün dünyada hak arama eylemeleri içerisindeyken, ülkemizde Cumhuriyet yürüyüşlerine, hak arama eylemlerine izin verilmezken, biz sivil toplum örgütlerimiz, güvenlik güçlerimizle birlikte, doğal güzelliklerimiz arasında yürüdük. Bu güzelliklerin, bir asır ömre yaklaşan Cumhuriyetimizin değerini bilelim diyorum. İyi ki Mersin’de ve Türkiye’de yaşıyoruz” dedi.

Çok güzel bir ortamda Cumhuriyet Bayramı gibi çok özel bir etkinlikte Mersinlileri bir araya getirdiği için teşekkür ederek sözlerine başlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer kısa bir konuşma yaparak,“Bu güzel havada sabah sporu yapmak mükemmel bir şey. Başka bir güzel tarafı da Cumhuriyet adına gerçekleşmesi. Cumhuriyet bizlere çok şey ifade ediyor. Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran ulu önder Atatürk’ün yaptıklarına sahip çıkmak çok önemli. Artık inanıyoruz ki her şey çok daha güzel olacak. En azından geçmişteki gibi asla olmayacak. Sizlerin de desteğiyle güzel günler bizim olacak”ifadelerine yer verdi.






Paylaş :
Etiketler :  MEZİTLİ BELEDİYESİ, NEŞET TARHAN, CUMHURİYET DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA