20 Eylül 2024 Cuma


16:28   TOROSLAR’ıN PARKLARıNDA SONBAHAR HAZıRLıĞı   16:21   VELI AĞBABA: "12 BIN 500 TL`YI BILAL ERDOĞAN`A VERIN. BEŞ DAKIKA GEÇINEBILIR MI?"   16:12   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER GAZILER GÜNÜ PROGRAMıNA KATıLDı   15:59   CHP ADALET POLITIKALARı DANıŞMA KURULU, ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLıĞıNDA TOPLANDı   15:50   CHP, `TASARRUF TEDBIRLERI PAKETI`NIN IPTALI ISTEMIYLE AYM`YE DAVA AÇTı   15:21   CHP`LI ÖZÇAĞDAŞ`TAN BAKAN TEKIN`E `BIR ÖĞÜN YEMEK` TEPKISI   14:57   ÖZGÜR ÖZEL`DEN 19 EYLÜL GAZILER GÜNÜ MESAJı   14:32   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı ULAŞ YıLMAZ’DAN GAZILER GÜNÜ MESAJı   14:13   DİSK`IN "GEÇINEMIYORUZ" EYLEMI ÇAĞRıSıNA VATANDAŞTAN DESTEK   14:04   BURHANETTIN BULUT: “CHP`NIN ADAYı, TÜRKIYE`NIN ÖNÜMÜZDEKI SEÇIMLERDEKI CUMHURBAŞKANı OLACAK”   12:13   EMO: "BUGÜN ÇAĞRı CIHAZLARı ÜZERINDEN YAPıLAN BIR SALDıRıNıN, YARıN CEP TELEFONLARı ILE YAPıLMAYACAĞıNA DAIR BIR GARANTI YOKTUR"   12:12   NERMIN YıLDıRıM KARA: "OKULLARDAKI HIJYEN EKSIKLIĞI HEM SAĞLıK RISKINE YOL AÇıYOR HEM DE EĞITIMI AKSATıYOR"   12:10   GÖKHAN GÜNAYDıN, BAKAN TEKIN`E TAŞıMALı EĞITIMIN KALDıRıLMASıNı SORDU: “BU DEĞIŞIKLIK KıZ ÇOCUKLARıNıN OKULU TERK ETME VE ERKEN YAŞTA EVLILIĞE ZORLANMA EĞILIMINI DAHA DA GÜÇLENDIRMEYECEK MI?”   12:03   HATAY`DA BETON SANTRALLERINE TEPKILER SÜRÜYOR... NILGÜN KARASU: ŞEHIR PARSEL PARSEL MADENCILIĞE BıRAKıLDı VE TAŞ OCAKLARı BÖLGEMIZIN IKINCI DEPREM FELAKETI OLDU   11:54   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: “SIMIT 15 LIRA. VATANDAŞ NASıL GEÇINECEK?”   11:37   GÖKAN ZEYBEK`TEN ARNAVUTKÖY`DEKI IMAR PLANı DEĞIŞIKLIKLERINE TEPKI: "PLANLAR IPTAL EDILMELI, ÇEVRE, ŞEHIRCILIK VE İKLIM DEĞIŞIKLIĞI BAKANı ELINI İSTANBUL`UN YEŞILINDEN VE DOĞASıNDAN ÇEKMELIDIR"   11:19   YAŞLıLıK MAAŞıYLA EV KIRASıNı ÖDEYEMEYEN VATANDAŞ: "BENI SOKAĞA ATARSALAR BEN NE YAPACAĞıM HASTA HALIMLE"   11:13   CHP`LI HASAN ÖZTÜRKMEN: KıZıLAY`ıN VERDIĞI ALTıN MADALYADA ALTıN ORANı SıFıR ÇıKTı   10:56   SELÇUK`TA TOKİ KONUTLARıNDA RANT IDDIASı… CHP`LI ONBAŞıOĞLU: SELÇUK, TOKİ ELIYLE RANT MERKEZI HALINE GETIRILMEYE ÇALıŞıLıYOR   10:45   TARSUS BELEDIYESI, YOL YAPıM VE ASFALTLAMA ÇALıŞMALARıNA HıZ VERDI  
 
     
   

Güneykent Hayır Şenliğinde Coştu..


Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar ilçe örgütünün ,Birleşik Haziran Hareketi ile beraber düzenlediği ‘Güle oynaya hayır şenliği’ne ilgi yoğundu.

 

Tarih : 10 Nisan 2017 Pazartesi 19:51   Okunma : 1184

Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar ilçe örgütünün ,Birleşik Haziran Hareketi ile beraber  düzenlediği ‘Güle oynaya hayır şenliği'ne ilgi yoğundu.

Toroslar ilçesi Güneykent Mahallesi’nde yapılan şenliğe olumsuz hava koşullarına rağmen halkın katılımı yüksekti.Grup Waweyli’nin sahneye çıkmasıyla başlayan Hayır şenliğinde,Waweyli’nin şarkılarına eşlik eden katılımcılar Türküler söyleyip,halaylar çekerek, hayır sloganları attı.

Halkın anayasa değişikliği talebi olmadığını söyleyen Birleşik Haziran Hareketi üyesi Kemal Dama “Yağmura, rüzgara, her şeye inat biz kazanacağız. Bu referanduma neden ihtiyaç duyuldu? Özellikle 7 Haziran seçimlerinden sonra gündemden düşmüştü. Devlet Bahçeli diye bir zaat, hangi projenin ürünü olduğunu bilmediğimiz, gerekçelerini hala anlayamadığımız bu başkanlık sürecini gündeme getirdi. Bu başkanlık sistemi gerçekten kimin ihtiyacı, sizin ihtiyacınız mı? Madem halkın ihtiyacı değilse, bir adamın ihtiyacı ise buna izin verir misiniz?” dedi. Kemal Dama’nın soruları üzerine katılımcılar ‘hayır’ sloganlarıyla cevap verdi.

Kemal Dama “Bu referandum süreci hazırlanırken size sordular mı? Anayasa bir mutabakatlar sistemidir. Özgür bir ortam tartıştığımız, oyladığımız bir meseledir. Oysa sayın vekillerin bile haberi yokken bir anayasa hazırlanıyor. Bu anayasayı tartışmak isteyen bizim seçtiğimiz vekillere saldırdılar. Bu anayasa teklifini AKP’nin milletvekilleri bile savunmuyor. Birileri bizden padişahlık istiyor. Birileri onlara kul olmamızı istiyor. Buna geçit verecek miyiz? Sözde eşit, demokratik bir ortam yarış sürdüreceğiz. Bir tarafta tankıyla topuyla, AKP’nin devleti. Bir tarafta yürekli insanlar topluluğu halk var. Mücadeleyi yürekli halk kazanacaktır. Kurtuluş yok tek başına ya hep beraber ya hiç birimiz” diye ifade etti.

Hayır Şenliğinde  konuşan CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu ise “Bu ülkenin tapusu 80 milyon kişinin. Tek kişiye teslim etmemiz mümkün değil. Bu anayasa mecliste hazırlanmadı. Bu anayasa, egemenliği teslim etmek istedikleri saraylarda hazırlandı. Bu Anayasada Halk yok,Vatandaş yok,İnsan yok ,Bu halkın, halkın temsilcilerinin anayasası değil” dedi.

Referandum süreciden AKP’nin devlet olanaklarını kullandığı belirten CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu “Birileri millet egemenliğini TBMM’den alıp Beştepe Sarayı’na vermek için çaba sarf ediyor. Eşit olmayan bir yarışla karşı karşıyayız. Ülkenin kaynaklarını kullanarak, ülkeyi diktatörlüğe getirmek için her türlü çabayı gösteriyorlar. Devletin imkanlarıyla şehirlerde toplantılar ve mitingler yapıyorlar. Gidecekleri bölgelerde aramalar, taramalar başlatılıyor, gözaltılar yapılıyor. Mahalleleri çeviriyorlar, kimseyi içeri sokmuyorlar. Kimden korkuyorsunuz? Bakın bizler buradayız, ne keskin nişancılarımız ne de korumalarımız var. Çünkü biz halkız” dedi.

 






Paylaş :
Etiketler :  güneykent, chp, haziran hareketi, referandum, hayır.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA