28 Eylül 2024 Cumartesi


21:24   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: "MEDAWAR ÖDÜLÜNE LAYıK GÖRÜLEN MEHMET HABERAL HOCAMıZı TEBRIK EDIYORUM"   18:36   KıLıÇDAROĞLU`NA ÇUBUK`TAKI LINÇ GIRIŞIMI: “YAKıN O EVI” DIYE BAĞıRAN SEVIM GÖLYERI`NE 5 YıL 10 AY HAPIS CEZASı   16:23   ÖZGÜR ÖZEL: “TÜRKEVI`NI TÜRGEV VE TÜGVA ILE ILIŞKILENDIRMEK BILGI EKSIKLIĞIDIR”   15:55   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıLARı ZEYBEK VE KARABAT`TAN MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NE ZIYARET…   15:22   ASU KAYA`DAN SIYASI PARTILERIN KADıN KOLLARıNA ÇAĞRı   15:05   ÖZÇAĞDAŞ, BAKAN TEKIN`E SAYıŞTAY RAPORLARıNA YANSıYAN MESEM TESPITLERINI SORDU   14:59   BDDK`NıN KREDI KARTı KARARLARı YENI TARTıŞMALARA YOL AÇTı   14:43   DEPREMDE 96 KIŞININ ÖLDÜĞÜ ALPARGÜN APARTMANı DAVASıNDA KARAR ÇıKTı...   14:07   ALI MAHIR BAŞARıR: MEVZUATA UYAN ÖĞRETMENLERIMIZ DEĞIL, ONLARA CEZA KESENLER SORUŞTURULMALıDıR   13:52   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: "VAR GÜCÜMÜZLE ÇALıŞıYORUZ"   13:25   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıLARıNı AĞıRLADı   11:30   SERKAN SARı`DAN, BAKAN URALOĞLU`NA BALıKESIR HAVALIMANı TEPKISI   10:42   BAKANLıKTAN CHP`LI PAZAR BELEDIYESI`NE 1.3 MILYON CEZA...   10:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN TARıMSAL ÜRETIME DESTEĞI DEVAM EDIYOR   10:09   YANKı BAĞCıOĞLU: ``CUMHURBAŞKANı, GENÇ SUBAYLARıMıZı HEDEF GÖSTERMEK YERINE, ONLARı ÜLKEMIZIN GELECEĞI OLARAK GÖRÜP DESTEKLEMELI``   10:05   İTHAL ILAÇ PROBLEMI ARTıYOR, BEŞ ILAÇTAN BIRI BULUNAMıYOR... ANKARA ECZACı ODASı BAŞKANı ABBASOĞLU: HASTALAR ECZANE ECZANE GEZMEK DURUMUNDA KALıYOR   10:04   CHP LIDERI ÖZEL`DEN “TÜRKEVI” AÇıKLAMASı: “İKTIDARLAR GELIR GIDER, DEĞIŞIR AMA TÜRKIYE`NIN ORADAKI 50 YıLLıK EVI DEĞIŞMEZ”    09:34   ESENYURT KARDEŞ KÜLTÜRLER FESTIVALI`NIN TANıTıMı YAPıLDı… BAŞKAN ÖZER: “ŞIMDI KARDEŞLIK ZAMANı DIYEREK, BIRBIRIMIZI KUCAKLAYALıM”   22:44   DIL DEVRIMI`NIN 92`NCI YıLı KUTLANDı... ÇANKAYA BELEDIYE BAŞKANı GÜNER: "CHP`LI BELEDIYELER, DAHA DA GÜÇLÜ BIR ŞEKILDE DIL DEVRIMI`NE SAHIP ÇıKACAK"   22:03   FENERBAHÇE, UNION SAINT-GILLOISE`YI 2-1 MAĞLUP ETTI VE AVRUPA LIGI`NE GALIBIYETLE BAŞLADı  
 
     
   

Heyecanımız Yüksek, Gençliğimiz Var. 14 Musa


Yolumuz uzun. Heyecanımız yüksek. Gençliğimiz var.

 

Tarih : 3 Eylül 2019 Salı 09:04   Okunma : 482

Mart’ın sonu bahardı ve her şey çok güzel olacaktı, öyle de oldu. İstanbul, Ankara, İzmir derken Mersin de layık olduğu sosyal demokrat yönetime kavuştu.

Mersin’de ne oldu?

Nazım Hikmet’in dediği gibi demeye de dilim varmıyor ama kabahatin çoğu senin be güzel canım kardeşim sözünü haklı çıkarır şekilde Büyükşehir Meclisinin çoğunluğu CHP de olmadığından Vahap Seçer önemli bir sıkışma yaşadı borçlanma yetkisi onaylanmadı ve daha neler… Bunları Erketeye yatanlar elbette biliyordu…3 merkez ilçe yani Yenişehir, Mezitli, Tarsus Büyükşehirle taçlandı. Peki, kalan 10 ilçede ne oldu? Hepsini Cumhur ittifakı aldı bu bir SONUÇ’tur. Çok söylediğimiz gibi bu seçim Gençler ve kadınlar kazanacak demiştik, öyle de oldu.

10 İlçede Cumhur ittifakını oluşturan AK parti ve MHP Başkan ve Meclis üyesi adayları kazandı tekrar edelim bu bir SONUÇ.

Gelelim 14. Musa meselesine

Birçok ilçede olduğu gibi CHP de 50 yaşın üzerindeki adaylar Halkı ikna için çalıştı Kadın adayları evden çıkarmak zaten mümkün olmadı. Aklımıza da kadın kontenjanından yetkili olarak Karar Mekanizmasına giren Mehmet Bekaroğlu geldi galiba bekârdı ve gençti. Son seçim dahil CHP Gençlik Kollarının hedefler beyannamesi hep kararsız oldu.

14.Musa meselesinde de benzer bir durum yaşandı Mut Belediye seçimi için halkın en yakın temsilcileri olan Meclis üyelerinin ilk sıralarına Gençler ve Kadınlara mı verildi? Elbette hayır.

SONUÇ; Mut belediyesini Cumhur ittifakı aldı. CHP yönetiminin öngördüğü 21 kişilik listeye hepsi 50 yaş üstü delikanlı büyüklerimiz sadece 4 kişiyle artık Mut belediye meclis üyesi. Bir örnekle taçlandıralım yine.

Sayın Musa Kocabıyık. Esnaf,30 yaşında 21 kişilik CHP listesinde 30 yaş altı 3 Genç arkadaşın sıralaması şöyle 9,14 ve son sıra olan 21.sıra Musa Kocabıyık ise 14. Sırada Meclis Üyesi Adayı…

Kadın Adaylar ise yine seçilemeyecek sırada ve yine hepsi 60 yaş ve üzerinde

Ne demişti Mustafa Kemal; Bütün ümidim gençliktedir. İstanbul Büyükşehir Belediyesini iki kere kazanan ve dillere destan olan cümlelerini şimdi birleştirelim. Yolumuz uzun. Heyecanımız yüksek. Gençliğimiz var.

Sonuç; Musa Kocabıyık 14. Sırada.

Nüans ve tez canlı yaklaşımlarını düşünerek herkese örnek olsun diye Mut’ta hala söyleniyor 14. Musa






Paylaş :
Etiketler :  CHP, MUT, İLÇE, ÖRGÜTÜ, GENÇLİĞİMİZ VAR, YOLUMUZ UZUN

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA