27 Nisan 2025 Pazar


13:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI KURS MERKEZI ÖĞRENCILERI, BILGI YARıŞMASı HEYECANı YAŞADı   13:21   ÖZGÜR ÖZEL: “1 MAYıS`TA KADıKÖY`DE OLACAĞıM. SENDIKALAR `TAKSIM` DESEYDI, BIZ DE `TAKSIM` DERDIK”   12:54   AKDENIZ AKADEMISI `DEMOKRASI OKULU` AÇıLıYOR   12:03   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ADEM: “DEPOLARDA ÇÜRÜYEN SADECE SOĞAN DEĞIL, TÜRKIYE`NIN TARıMSAL GELECEĞIDIR”   11:42   NYT: “TÜRKIYE, GITTIKÇE OTOKRASIYE DOĞRU KAYARKEN, SOKAĞA ÇıKMA CESARETI GÖSTEREN YÜZ BINLER, KÜRESEL SESSIZLIKTEN ÇOK DAHA FAZLASıNı HAK EDIYOR”   11:33   EKREM İMAMOĞLU: "BÜTÜN YOL ARKADAŞLARıMıN AILELERI, ÇOCUKLARı ÖNCE ALLAH`A SONRA İSTANBULLULARA EMANETTIR"   11:16   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: “DAVA AÇıLMAYAN CINSEL ISTISMAR DOSYALARı ENDIŞELERIMIZI ARTıRıYOR”   10:46   CHP`LI TANAL`DAN BAKAN TEKIN`IN AÇıKLAMALARıNA TEPKI: "DEVLET BANA TÜM EĞITIM SÜRECINDE ÜÇ ÖĞÜN SıCAK YEMEK VERDI. ŞU ANDA OKULLARDA ÇOCUKLARıN AÇLıĞıNDAN VE YEMEK HAKKıNDAN SÖZ EDIYORUZ"   10:04   ÖMER FETHI GÜRER: "ÜLKEMIZDE TARıMıN EN ÖNEMLI SORUNLARıNDAN BIRI DE ÜRETIM PLANLAMASı"   09:37   DENIZ YAVUZYıLMAZ`DAN MÜLKIYE MÜFETTIŞLERINE ÇAĞRı: "HAYDI, AK PARTI DÖNEMI İBB`DEKI SIKORSKY HELIKOPTERI YOLSUZLUĞUNUN GEREĞINI YAPıN DA GÖRELIM"   09:15   MAHMUT TANAL: "BUGÜN ‘YA KANAL YA İSTANBUL` DIYEREK KARŞı DURDUĞUMUZ; RANTTıR, TALANDıR, YALANDıR"   01:36   ALI MAHIR BAŞARıR: EKREM İMAMOĞLU`NA IFTIRALARıNıZLA DARBE YAPMAYA KALKıYORSUNUZ. İLK SEÇIMDE BAVULLARıNıZı TOPLAYıP TARIHI BIR FARKLA GIDECEKSINIZ   01:20   GÜL ÇIFTCI: AILEYI, KADıNLARı SIYASI KUMPASLARıN HEDEFI HALINE GETIRENLERI, HAKSıZ YERE SUÇLUYANLARı AFFETMEYECEĞIZ   23:52   MUĞLASPOR 2. LIG`E YÜKSELDI   22:46   SAMSUNSPOR, BODRUMSPOR`U 2-1 MAĞLUP ETTI   22:28   FENERBAHÇE, GAZIANTEP FK`Yı 3-1 MAĞLUP ETTI   21:48   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL, YARıN SILIVRI`DE EKREM İMAMOĞLU VE DIĞER TUTUKLULARı ZIYARET EDECEK   21:44   CHP ANKARA İL BAŞKANLıĞı`NDAN GÖZALTıLARA TEPKI: ÇEŞITLI BAHANELERLE ORANTıSıZ GÜÇ UYGULANMASıNı VE BU HUKUKSUZ UYGULAMAYı “MAKUL” GÖSTERME ÇABASıNıN KARŞıSıNDAYıZ   21:20   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... VAHAP SEÇER: CHP`NIN MITINGINDEN ZIYADE BIR HALK MITINGI VARDı     20:47   TUTUKLU İPA BAŞKANı BUĞRA GÖKÇE: NE YAZıK KI AHLAKI HER TÜRLÜ SıNıRı AŞAN, KIN VE NEFRET DOLU BIR KÖTÜLÜK ILE KARŞı KARŞıYAYıZ  
 
     
   

CHP`nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi… Erhan Adem: "Yüreği olan, cesareti olan erken seçim sandığını bu milletin önüne getirir"


CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, "Biz artık erken seçim istiyoruz. Bu vatandaş gerçekten bıkmış. Bakın Yozgat`taydı. Binler vardı orada, traktörler vardı ve o traktörler için dediler ki `Parası verilmiş, kiralanmış`. Ya kardeşim bunu bile bilmiyorsunuz. O traktörlerin her birisi vatandaşın alın teriyle kazanılmış, banka kredilerine borçlanılmış, her birinin beş yıl vadeli banka kredileri olan traktörlere sahipler, çiftçilerimiz ve ödemekte bile güçlük çekiyorlar. Onun isyanı, o gün oydu" dedi. 

 

Tarih : 26 Nisan 2025 Cumartesi 16:43   Okunma : 229

(MERSİN) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, "Biz artık erken seçim istiyoruz. Bu vatandaş gerçekten bıkmış. Bakın Yozgat`taydı. Binler vardı orada, traktörler vardı ve o traktörler için dediler ki `Parası verilmiş, kiralanmış`. Ya kardeşim bunu bile bilmiyorsunuz. O traktörlerin her birisi vatandaşın alın teriyle kazanılmış, banka kredilerine borçlanılmış, her birinin beş yıl vadeli banka kredileri olan traktörlere sahipler, çiftçilerimiz ve ödemekte bile güçlük çekiyorlar. Onun isyanı, o gün oydu" dedi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, partisinin Mersin`de düzenlediği ``Millet İradesine Sahip Çıkıyor`` mitinginde ANKA Haber Ajansı`na değerlendirmelerde bulundu. Adem, şunları söyledi:

"İnsanları gördünüz, akın akın yüz binler buradaydı. Artık insanlarımız, vatandaşlarımız haksızlığa isyan ediyor. Haksızlık karşısında bir çare olması için burada sesini yükselten Genel Başkanımıza destek için buradalar. Yapılan tüm hukuksuz uygulamalar, bugün olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi`ndeki çalışanlara yapılan sabah operasyonları hala durdurak bilmiyor. Ama ortada dosyada hiçbir şey yok. Çıkıp hiçbir açıklama yapmıyorlar. Vatandaşlarımız isyanı bu noktadır. Biz artık erken seçim istiyoruz. Bu vatandaş gerçekten bıkmış. Bakın Yozgat`taydı. Binler vardı orada, traktörler vardı ve o traktörler için dediler ki `Parası verilmiş, kiralanmış`. Ya kardeşim bunu bile bilmiyorsunuz. O traktörlerin her birisi vatandaşın alın teriyle kazanılmış, banka kredilerine borçlanılmış, her birinin beş yıl vadeli banka kredileri olan traktörlere sahipler, çiftçilerimiz ve ödemekte bile güçlük çekiyorlar. Onun isyanı, o gün oydu.

Bugün ise burada da aynı vatandaşlarımız, çiftçimiz, emeklimiz, asgari ücretlerimiz, çalışanların hepsi buradaydı. Yapılan tüm uygulamalara artık yeter diyor. Vatandaş gerçekten bıkmış. Biz o gün de söyledik, Genel Başkanımız da ısrarla söylüyor, erken seçim sandığını getirin, koyun bu milletin önüne, bakalım vatandaş ne yapacak? Genel Başkanımızın çağrısına biz yanıt vermesini bekliyoruz. Bugün don olmuş, don vurmuş, 15 günü geçmiş. Kardeşim Tarım Bakanı çıkıp adam gibi bir açıklama yapmamış. Ne dediği belli değil. `Vatandaşları rahatlatacak, vatandaşlara ne kadar yardım edecek, borçları karşılanacak mı, krediler ertelenecek mi veya gelecek dönemin bakım masrafları karşılanacak mı, bunlarla ilgili hiçbir açıklama yapmıyor. Milli Eğitim Bakanı öyle. Sağlık Bakanı deseniz evlere şenlik. O da kendinden bir haber. Vallahi bakanların da birbirinden haberi yok. Kurumların da birbirinden haberi yok. Ne yaptıklarını bilmiyor. Biz Genel Başkanımızın dediğini tekrarlıyoruz. Yüreği olan, cesareti olan erken seçim sandığını bu milletin önüne getirir. O zaman görür hanyayı da Konya`yı da."
 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA