16 Nisan 2025 Çarşamba


20:47   TBMM`DE AYM`NIN CAN ATALAY ILE ILGILI KARARıNıN OKUNMASı… CHP`LI KATIP ÜYE GEZMIŞ: HALK IRADESINE DÜŞÜLEN BU NOKTAYı MILLETIN VICDANıNA HAVALE EDIYORUM   20:44   ÇHD ONURSAL BAŞKANı SELÇUK KOZAĞAÇLı TAHLIYE EDILDI   20:29   CHP`LI EMIR`DEN NUMAN KURTULMUŞ`A "YETKILERIMI KULLANACAĞıM" YANıTı: İÇTÜZÜĞE BIR AYKıRıLıK OLMADıĞı GIBI SIZIN BAŞKAN OLARAK HERHANGI BIR YAPTıRıM YETKINIZ DE YOK   20:29   CHP`LI GÖKÇEN: MECLISIN TUTANAKLARıNı SILMEK VE SILDIRMEK, ANCAK CUNTA REJIMLERINE YAKıŞACAK BIR IŞTIR   20:26   KEMAL KıLıÇDAROĞLU: GÜLIZAR BIÇER KARACA`Yı, ANAYASA MAHKEMESI`NIN ALMıŞ OLDUĞU CAN ATALAY KARARıNı OKUTMASıNDAN ÖTÜRÜ KUTLUYORUM   20:23   İBB`DEN AÇıKLAMA: "MASAK RAPORUNA GÖRE, İBB VE IŞTIRAK ŞIRKETLERI, BAZı ISIMLERE USULSÜZ PARA TRANSFERINDE BULUNDU" IDDIASı YALANDıR   19:30   CAN ATALAY HAKKıNDAKI AYM KARARıNıN TBMM`DE OKUNMASıNA KURTULMUŞ`TAN TEPKI: GÜLIZAR BIÇER KARACA VE SIBEL SUIÇMEZ HAKKıNDA YETKILERIMI KULLANACAĞıM   19:08   ÖZGÜR ÖZEL, FLORENCE NIGHTINGALE HASTANESI`NI ZIYARET ETTI: TÜRKIYE`DEKI HERKESIN KALBI ONUNLA BIRLIKTE ATıYOR   12:39   ÖZGÜR ÖZEL: “TÜRKIYE CUMHURIYETI DEVLETI`NI BU SUÇ ÖRGÜTÜNÜN ELINDEN KURTARıP GÜÇLÜ BIR HUKUK DEVLETI YAPANA KADAR DURMAYACAĞıZ”   12:38   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "ADALETSIZLIK, KIMLIK AYıRT ETMIYOR. İMAMOĞLU DA , ÖZDAĞ DA; ATALAY DA , DEMIRTAŞ VE KAVALA DA TUTUKLU"   12:30   YÜKSEK SEÇIM KURULU, CHP`NIN 21. OLAĞANÜSTÜ KURULTAYı`NıN IPTAL ISTEMINI REDDETTI    12:29   MANSUR YAVAŞ: "SAYıN SıRRı SÜREYYA ÖNDER`E GEÇMIŞ OLSUN DILEKLERIMI ILETIYOR, ACIL ŞIFALAR DILIYORUM"   12:26   DENIZ DEMIR: KREDI KARTıYLA BORÇ HARÇ ILE GÜNÜ KURTARMAYA ÇALıŞAN VATANDAŞLAR ARTıK ÖDEME GÜCÜNÜ DE YITIRDI   12:21   AHMET DAVUTOĞLU: "RTÜK ŞIMDI ESAS GÖREVINI YERINE GETIRMELI. AILE YAPıSıNı ZEDELEYEN ATV`NIN YENI ADı, `AILEYI TAHRIP TELEVIZYONU`DUR"   12:07   EKREM İMAMOĞLU: "SıRRı SÜREYYA ÖNDER`IN YENIDEN KARDEŞLIK VE BARıŞ IÇIN HIZMETLERINE DEVAM ETMESINI GÖNÜLDEN DILIYORUM"   11:59   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÇELIK: "SıRRı SÜREYYA ÖNDER`IN BIR AN ÖNCE SAĞLıĞıNA KAVUŞMASıNı VE TBMM`DEKI GÖREVININ BAŞıNA DÖNMESINI TEMENNI EDIYORUM"   11:37   CHP`DEN PROJE OKULLARıNA DAVA... SUAT ÖZÇAĞDAŞ: "ÖĞRETMENLERI YANDAŞ LISTELERLE UZAKLAŞTıRDıNıZ. ÖĞRENCILERE ZULÜM YAŞATTıNıZ"   11:31   ÜMIT ÖZDAĞ: "ÖCALAN ÖNCE İMRALı`DA ÖZGÜR HALE GELECEK. TOPLUM ALıŞıNCA ÖCALAN`ıN GÜVENLIĞI SAĞLANARAK KENT ZIYARETLERI BAŞLAYACAK"   11:23   EKREM İMAMOĞLU, FT`YE YAZDı: “DÜNYANıN DÖRT BIR YANıNDA DEMOKRATIK DAYANıŞMA, ORTAK GELECEĞIMIZI INŞA ETMEK IÇIN ARTıK ELZEMDIR”   11:03   SELAHATTIN DEMIRTAŞ: "SıRRı BEY AYAĞA KALKACAK, BU BARıŞ ILLA KI OLACAK, O DA EMEKLERININ SONUÇLARıYLA GURUR DUYACAK"  
 
     
   

Diyarbakır`da 1 kişinin öldüğü, 10 kişinin yaralandığı kavgaya ilişkin 22 kişi tutuklandı


Diyarbakır`da gruplar arasında çıkan silahlı kavgada bir kişinin öldüğü aralarında bir polisin de yaralandığı kavgaya karıştıkları tespit edilen 22 kişi tutuklandı.

 

Tarih : 13 Nisan 2025 Pazar 16:11   Okunma : 113

(DİYARBAKIR) - Diyarbakır`da gruplar arasında çıkan silahlı kavgada bir kişinin öldüğü aralarında bir polisin de yaralandığı kavgaya karıştıkları tespit edilen 22 kişi tutuklandı.

Merkez Kayapınar ilçesindeki Huzurevleri Mahallesi`nde, 8 Nisan günü 2 grup arasında çıkan silahlı kavgaya ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı`nca başlatılan soruşturma sürüyor.

Ferhat Tangüner`in yaşamını yitirdiği ve aralarında bir polisin de bulunduğu 10 kişinin yaralandığı kavgaya karışan şüphelilerin yakalanmalarına yönelik İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği`nce çalışma başlatıldı.

Ekipler, belirledikleri adreslere düzenledikleri operasyonda 30 şüpheliyi gözaltına aldı. Adreslerde yapılan aramalarda ise 5 tabanca, 3 pompalı tüfek ele geçirildi.

Emniyetteki sorgu işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 22`si, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği`nce tutuklandı, 8 kişi serbest bırakıldı.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA