19 Nisan 2025 Cumartesi


23:58   ABD`NIN ŞAM BÜYÜKELÇILIĞINDEN SURIYE`YE SEYAHAT UYARıSı   23:29   CHP`LI YAVUZYıLMAZ: AK PARTI DÖNEMINDE İBB`DE, `CUMHURBAŞKANLıĞı AILE FERTLERI`NE KEYFI ARAÇ TAHSISLERI YAPıLDıĞıNı TESPIT ETTIK   22:50   İMAMOĞLU`NUN AVUKATı MEHMET PEHLIVAN: İMAMOĞLU`NUN DIPLOMASı HAKKıNDA RAPOR HAZıRLAYAN YÖK ÜYELERI HAKKıMDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU   22:36   MUHARREM İNCE: FIZIK ÖĞRETMENLIĞINE 61, DIN KÜLTÜRÜNE 1802 ATAMA YAPARSAN BILIMDEN UZAKLAŞıRSıN   22:20   HATAYSPOR 2  -  3  KONYASPOR   22:08   İSTANBUL VALILIĞI, CHP`NIN GAZZE EYLEMININ GÜZERGAHıNı UYGUN BULMADı   22:07   GALATASARAY,  BODRUMSPOR`U 2-0 MAĞLUP ETTI   21:32   CHP`LI GÖKÇEN`DEN 3 EKIM`E ERTELENEN SARAÇHANE DURUŞMASıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: MAHKEMELER SUÇ OLMAYAN FIILLERI CEZALANDıRAMAYACAĞı IÇIN BERAAT KARARLARıNı GECIKTIRIYOR   21:23   GÖKÇE GÖKÇEN: "HUKUK ICAT EDIP GÜYA DOSTÇA UYARıLARLA INSANıMıZı TEHDIT ETMEK SUÇTUR"   21:11   CHP`LI YAVUZYıLMAZ: DEVREK İLÇESI ÖNCEKI DÖNEM BELEDIYE BAŞKANı ÇETIN BOZKURT GÖZALTıNA ALıNDı   21:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANLıĞı, FILISTIN`E DESTEK IÇIN TAKSIM`E YÜRÜYECEK   21:07   İMAMOĞLU`NDAN IMZA KAMPANYASıNA DESTEK ÇAĞRıSı: BU IMZALAR BIR KIŞI YA DA PARTI IÇIN DEĞIL GÜZEL ÜLKEMIZIN YARıNLARı IÇIN ATıLıYOR   20:20   AHMET BARAN YAZGAN SAZLıDERE BARAJı`NDA: "SUYUMUZUN, TARLALARıMıZıN YOK OLMAMASı IÇIN DAVALARıMıZı AÇACAĞıZ"   20:12   CHP`LI VELI AĞBABA: İNŞALLAH 30 MILYON IMZAYı BULACAĞıZ VE 30 MILYON IMZAYı BULUNCA DA MEVCUT SEÇILEN CUMHURBAŞKANıNıN BIR MEŞRUIYETI KALMAYACAK     19:49   99 SANıKLı IKINCI SARAÇHANE DAVASı DURUŞMASı 3 EKIM`E ERTELENDI   19:22   İSTANBUL TABIP ODASı: TUTUKLU ÖĞRENCI ESILA AYıK SAĞLıK SORUNLARı NEDENIYLE SERBEST BıRAKıLMALıDıR   19:03   ALI MAHIR BAŞARıR: "BU UTANÇ DOSYASıNDA GENÇ KARDEŞLERIMIZLE DAVANıN SONUCUNU BEKLIYORUZ"   18:46   YOZGAT`TA EKREM İMAMOĞLU IÇIN EYLEM YAPAN KAZANKAYA KÖYÜNDEKI ÇIFTÇILER: "BURAYA CHP`NIN ADALETI GELMEZSE BU IŞ DÜZELMEYECEK"   18:11   YOZGATLı ÇIFTÇI SATıLMıŞ ARKOL: “TÜRKIYE CUMHURIYETI GIDIYOR ELIMIZDEN, ONU KORUYACAĞıZ”   17:43   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI YARıN YOZGAT`TA YAPıLACAK...ALI ABBAS ERTÜRK: “YOZGAT EMEĞIN, ALıN TERININ, ADALETIN, DOĞRULUĞUN KALESIDIR”  
 
     
   

Tutuklanan üniversite öğrencilerinin aileleri her gün "Çocuklarımız İçin Bir İmza" etiketinde buluşma çağrısı yaptı


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun gözaltına alınmasıyla başlayan ve tutuklanması sonrasında yurdun birçok yerinde gerçekleştirilen eylemlerde tutuklanan üniversite öğrencilerinin anne-babaları, çocuklarının serbest kalması için başlattığı imza kampanyasını her gün sürdürmeyi amaçlıyor.

 

Tarih : 8 Nisan 2025 Salı 10:54   Okunma : 360

(ANKARA) - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun gözaltına alınmasıyla başlayan ve tutuklanması sonrasında yurdun birçok yerinde gerçekleştirilen eylemlerde tutuklanan üniversite öğrencilerinin anne-babaları, çocuklarının serbest kalması için başlattığı imza kampanyasını her gün sürdürmeyi amaçlıyor.

CHP`nin Cumhurbaşkanı adayı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun tutuklanmasının ardından yapılan protestolarda tutuklanan veya ev hapsi cezası verilen üniversite öğrencilerinin aileleri, dayanışma ağı kurdu. 

"Anne Baba Dayanışma Ağı" adı altında biraraya gelen ve çocuklarının serbest bırakılmasını isteyen aileler, "Çocuklarımız İçin Bir İmza" başlığıyla imza kampanyası da başlattı.

Aileler, her gün saat 21.00`de, sosyal medya üzerinden "Çocuklarımız İçin Bir İmza" etiketinde buluşma çağrısı yaptı.

"Bizi içeriden almadan gündemden düşürmeyin"

"Anne Baba Dayanışma Ağı" adıyla sosyal medya üzerinde açılan hesaplardan yapılan paylaşımda, şu açıklamalara yer verildi:

"Çocuklarımızın sesine, çağrısına her gün hep birlikte ses oluyoruz. Çocuklarımızın çağrısıdır; ‘Bizi içeriden almadan gündemden düşürmeyin` Bu Akşam 21.00`de yine ‘Çocuklarımız İçin Bir İmza` etiketinde buluşuyoruz."

Ailelerin "change.org" üzerinden başlattıkları imza kampanyasına şu ana kadar 30 binin üzerinde kişi imza attı. 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA