9 Nisan 2025 Çarşamba


15:37   TOROSLAR BELEDIYESI ARAÇ PARKıNı YENI ARAÇLARLA GÜÇLENDIRDI   15:17   İMAMOĞLU, ÇOCUKLARıN KENDISI IÇIN CEZAEVINE GÖNDERDIĞI NOTLARı ILETTI   14:26   CHP`LI GÜLCAN KıŞ: “SARAY`DA YAZıLAN POLITIKALAR HER SABAH HALKıN SOFRALARıNDAN BIR TABAK DAHA EKSILTIYOR"   14:16   EĞITIM-İŞ`TEN SILIVRI`DE AÇıKLAMA... ÖZBAY: “İÇERIDEKI ÇOCUKLAR SALGıN ŞÜPHESINDEN BAHSEDIYOR. 3-4 KIŞI KONTROL EDILIP ‘BIR ŞEY YOK` DENILIYOR”   14:10   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER: “HER YÖNÜYLE YAŞANABILIR BIR MEZITLI INŞA EDIYORUZ”   13:39   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN IKTIDARA TUTUKLU GENÇLER TEPKISI   13:33   CHP`NIN YOL HARITASı... MITINGLER HıZ KESMEDEN DEVAM EDECEK, ANKARA VE İSTANBUL`DA CUMHURBAŞKANLıĞı OFISI KURULACAK   13:30   EKREM İMAMOĞLU`NUN TUTUKLANMASıNı TRAKTÖRLERLE PROTESTO EDEN ÇIFTÇILERE TRAFIK CEZASı KESILDI..    12:37   İMAMOĞLU EYLEMLERI… İDDIANAMEDE “SOKAĞA ÇıKALıM”, "HUKUKSUZLUĞA KARŞı BIR ARADAYıZ``, ``SARAÇHANE`YE YÜRÜYORUZ`` PAYLAŞıMLARı SUÇ SAYıLDı   12:07   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`DAN, CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`E "CUNTACı" DAVASı   11:42   CHP`LI BULUT`DAN, "TRT BANDROL ÜCRETI`NIN" KALDıRıLMASıNA ILIŞKIN KANUN TEKLIFI   10:54   TUTUKLANAN ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERININ AILELERI HER GÜN "ÇOCUKLARıMıZ İÇIN BIR İMZA" ETIKETINDE BULUŞMA ÇAĞRıSı YAPTı   10:08   İSTANBUL BAROSU BAŞKANı PROF. DR. İBRAHIM KABOĞLU: EN YOĞUN GÖZALTı VE TUTUKLAMA IŞLEMLERI İSTANBUL`DA GERÇEKLEŞMIŞTIR   09:52   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN GÜLNAR`A ATALıK TOHUM DESTEĞI    09:51   İSTANBUL TABIP ODASı: ADLI TıP KURUMU`NUN, MAHIR POLAT KARARı BIR AN ÖNCE AÇıKLANMALıDıR   09:46   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN`DAN KANUN TEKLIFI: "SIYASETÇILERIN MAL VARLıĞıNDAKI DEĞIŞIM DENETLENMELI"   09:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, SILIFKE ATAKENT ÇOCUK HOBI ATÖLYESI`NI HIZMETE AÇTı   09:18   SILIFKE BELEDIYESI, ILÇE GENELINDE YOL ÇALıŞMALARıNı SÜRDÜRÜYOR   01:49   AHMET ÖZER`DEN MAHIR POLAT IÇIN TUTUKSUZ YARGıLAMA ÇAĞRıSı   23:35   TKP BEŞIKTAŞ`TA “DIZ ÇÖKMÜYORUZ” EYLEMI GERÇEKLEŞTIRDI: “BU DÜZEN SÜRSÜN DIYE DIZ ÇÖKMEMIZI ISTIYORLAR; ENINDE SONUNDA BU DÜZENI MUTLAKA DEĞIŞTIRECEĞIZ”  
 
     
   

CHP`li Oğuz Kaan Salıcı: "21. Olağanüstü Kurultay`da Parti Meclisi seçimlerinde `Denge ve Dayanışma Listesi` çıkaracağız"


CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, "CHP 21. Olağanüstü Kurultayı`ndaki Parti Meclisi seçimlerinde `Denge ve Dayanışma Listesi` çıkaracağız. `Denge` diyoruz çünkü nasıl bir ülke istiyorsak öyle bir parti istiyoruz. Cumhuriyetimizin başına gelen en büyük belanın keyfi yönetime dayalı, her türlü fren, denge ve denetim mekanizmasını `vesayet` sayan, çoğulcu demokrasinin düşmanı Başkanlık Sistemi olduğunu biliyoruz" dedi.

 

Tarih : 5 Nisan 2025 Cumartesi 17:58   Okunma : 184

(ANKARA)- CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, "CHP 21. Olağanüstü Kurultayı`ndaki Parti Meclisi seçimlerinde `Denge ve Dayanışma Listesi` çıkaracağız. `Denge` diyoruz çünkü nasıl bir ülke istiyorsak öyle bir parti istiyoruz. Cumhuriyetimizin başına gelen en büyük belanın keyfi yönetime dayalı, her türlü fren, denge ve denetim mekanizmasını `vesayet` sayan, çoğulcu demokrasinin düşmanı Başkanlık Sistemi olduğunu biliyoruz" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada CHP`nin 21. Olağanüstü Kurultayı`nda  Parti Meclisi seçimlerinde "Denge ve Dayanışma Listesi" çıkaracaklarını açıkladı. Salıcı`nın paylaşımı şöyle:

"Cumhuriyet Halk Partisi 21. Olağanüstü Kurultayı`ndaki Parti Meclisi seçimlerinde `Denge ve Dayanışma Listesi` çıkaracağız. `Denge` diyoruz çünkü nasıl bir ülke istiyorsak; öyle bir parti istiyoruz. Cumhuriyetimizin başına gelen en büyük belanın keyfi yönetime dayalı, her türlü fren, denge ve denetim mekanizmasını `vesayet` sayan, çoğulcu demokrasinin düşmanı Başkanlık Sistemi olduğunu biliyoruz. Kontrolsüz güç, güç değildir. Meclis`in etkisizleştirilmesi, yargının yozlaşması ve Türkiye`nin, Tek Adam`ın şahsi kaprisleriyle yönetilmesi… Gençlerin umutsuzluğunun, çalışanların yoksullaşmasının, kadınların güvencesizliğinin, emeklilerin çığlığının temeli bu çürümedir. `Dayanışma` diyoruz çünkü Partimize yönelik saldırıları ancak dayanışmayla aşacağımıza inanıyoruz. Dayanışma; birlikte var olma ve birlikte güçlenme iradesidir.

"Cumhuriyet Halk Partisi`nin saygıdeğer delegelerini Denge ve Dayanışma Listesi`ne destek vermeye davet ediyorum"

Cumhuriyet Halk Partisi`ndeki her bireyin, her fikrin ve her kanadın ortak hedefler ve değerler etrafında vereceği mücadelenin en güçlü ifadesidir. Birlikte düşünmek, birlikte üretmek ve birlikte direnmektir. Biz, Mustafa Kemal Atatürk`ten miras aldığımız yenilikçi düşünceyle dünyayı anlamlandırıyor; sosyal demokrasinin evrensel ilkelerini Anadolu`nun dört bir yanında yeşertmek için mücadele ediyoruz. Bu inançla çıktığımız yolda, Cumhuriyet Halk Partisi`nin saygıdeğer delegelerini Denge ve Dayanışma Listesi`ne destek vermeye davet ediyorum."






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA