2 Nisan 2025 Çarşamba


16:22   ERKAN BAŞ: "ERDOĞAN`ıN EN YAKıNıNDAKILERIN ÇOCUKLARı BILE ISYAN EDIYOR"   16:05   VOLKAN KONAK`ıN EŞI SELMA KONAK : BUNU BANA NASıL YAPTıN VOLKAN..   15:58   ADALET BAKANı YıLMAZ TUNÇ`TAN "SILIVRI CEZAEVI" AÇıKLAMASı: "İŞKENCE VE KÖTÜ MUAMELE YAPıLDıĞıNA YÖNELIK IDDIALAR GERÇEK DıŞıDıR"   15:32   ALI BABACAN: "EKONOMININ ORTASıNA BÜYÜK BIR SIS BOMBASı BıRAKıLDı. SISLI ORTAMDA EKONOMI YAVAŞLAR"   15:27   ANKARA TABIP ODASı: "KÜRESEL SALGıNDA KAYBETTIĞIMIZ TÜM SAĞLıK ÇALıŞANLARıNıN ANıLARı ÖNÜNDE SAYGıYLA EĞILIYORUZ"   15:23   ÖZGÜR ÖZEL, VOLKAN KONAK`ıN CENAZESINE KATıLDı...”BU ÜLKENIN BÜTÜN HAKLı MÜCADELELERINE YÜREĞINI BASAN BIRINI KAYBETTIK”   14:32   İMAMOĞLU`NUN SOSYAL MEDYA HESABıNA ERIŞIM ENGELI TALEBI... CHP`LI BAŞARıR: "TÜM SOSYAL MEDYA HESAPLARıMıZ SAYıN İMAMOĞLU‘NUNDUR"   14:30   DEM PARTILILER ÖCALAN`ıNıN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMAK IÇIN DIYARBAKıR`DAN ŞANLıURFA`YA YÜRÜYÜŞ BAŞLATTı   14:24   EKREM İMAMOĞLU PROTESTOLARıNDA HAKIMLIKÇE SERBEST BıRAKıLAN GENCIN AVUKATı BÖYLE SAVUNMA YAPTı: "MÜVEKKIL BIR HAFTA ÖNCE CUMHURBAŞKANıMıZıN YEMEĞINE KATıLDı"   13:07   EKREM İMAMOĞLU`NUN SOSYAL MEDYA HESAPLARıNA ERIŞIM ENGELI TALEBI   11:57   CHP`LI ÖZÇAĞDAŞ`TAN, ATATÜRK`ÜN GENÇLIĞE HITABESI`NI OKUYAN GENÇLERE VERILEN CEZAYA TEPKI   11:56   MEHMET MURAT ÇALıK, VOLKAN KONAK`A SILIVRI CEZAEVI`NDEN VEDA ETTI: “YOLUN AÇıK OLSUN KUZEY`IN OĞLU”   11:44   CHP`LI KıŞ`TAN YUSUF TEKIN`E "MÜFREDAT" TEPKISI: "ADı ‘MAARIF MODELI`, IÇERIĞI ISE MILLI DÜZENSIZLIKTIR"   11:37   TTB, KOVID-19 SALGıNıNDA YAŞAMıNı YITIREN SAĞLıK ÇALıŞANLARıNı ANDı   11:30   ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERINDEN "EKONOMIK BOYKOT" ÇAĞRıSı: "2 NISAN`DA ALıM SATıM YAPMıYORUZ"   11:23   İÇIŞLERI BAKANı ALI YERLIKAYA BAYRAM TATILININ KAZA BILANÇOSUNU AÇıKLADı: 27 CAN KAYBı, 3 BIN 619 YARALı   11:10   SıRRı SÜREYYA ÖNDER`DEN VOLKAN KONAK`ı ANMA YAZıSı: "ŞEREFLE GIRDI HAYATıMıZA, ŞEREFLE YAŞADı, ŞEREFIYLE TAMAMLADı ZAMANıNı"   10:50   MANSUR YAVAŞ: “MAHIR POLAT`ıN TUTUKSUZ YARGıLANMASı, HEM INSANI BIR GEREKLILIK HEM DE VICDANI BIR YÜKÜMLÜLÜKTÜR”   10:41   MSB: İKINCI İNÖNÜ ZAFERI`NIN 104`ÜNCÜ YıL DÖNÜMÜNÜ BÜYÜK BIR GURUR VE COŞKUYLA KUTLUYORUZ   10:21   KEMAL KıLıÇDAROĞLU: “KURULTAY KARARı DOĞRU BIR KARARDı”  
 
     
   

CHP`li Açıkel, Silivri`de İmamoğlu`nu ziyaret etti... Açıkel: "Saraçhane ruhuyla hep birlikte yürüyüşümüze devam edeceğiz"


CHP İstanbul Milletvekili Fethi Açıkel, CHP`nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`nu, tutuklu bulunduğu cezaevinde ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Açıkel, "Mahkemelerdeki hukuksuzlukların, karakollardaki hukuksuzlukların, sokaklardaki, üniversitelerdeki hukuksuzlukların sona erdirilmesi; emeğin, öğrencinin, emeklinin, kadınların ve gençlerin hak ettiği bir Türkiye`nin yaratılması için durmaksızın Saraçhane ruhuyla hep birlikte yürüyüşümüze devam edeceğiz" dedi.

 

Tarih : 28 Mart 2025 Cuma 17:52   Okunma : 224

(İSTANBUL) - CHP İstanbul Milletvekili Fethi Açıkel, CHP`nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`nu, tutuklu bulunduğu cezaevinde ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Açıkel, "Mahkemelerdeki hukuksuzlukların, karakollardaki hukuksuzlukların, sokaklardaki, üniversitelerdeki hukuksuzlukların sona erdirilmesi; emeğin, öğrencinin, emeklinin, kadınların ve gençlerin hak ettiği bir Türkiye`nin yaratılması için durmaksızın Saraçhane ruhuyla hep birlikte yürüyüşümüze devam edeceğiz" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Fethi Açıkel, CHP`nin Cumhurbaşkanı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, Necati Özkan, Murat Ongun, İPA Başkanı Buğra Gökçe, Reform Enstitüsü direktörü Mehmet Ali Çalışkan, Gezi Davası`ndan cezaevinde bulunan şehir plancısı Tayfun Kahraman`a destek vermek için gittiği Silivri`deki Marmara Cezaevi önünde basın açıklaması yaptı.

Açıkel, "Bugün 19 Mart darbesinin ardından Adalet ve Kalkınma Partisi`nin Ekrem İmamoğlu Başkanımıza ve tüm ekibine yönelik olarak haksız ve hukuksuz bir şekilde gerçekleştirdiği tutuklama süreçlerinin ardından başkanlarımızı ziyaret ettik. Ekrem Başkanımızın morali çok yerinde, herkese çok selamları var. Tüm Türkiye`ye, vatanseverlere, demokratlara selamlarını iletiyor" dedi. 

Türkiye`nin maruz kaldığı hukuksuz ve anti demokratik durumun bir an önce sona ermesi için tüm güçleriyle çalıştıklarını belirten Açıkel, şöyle devam etti:

"Türkiye çok zor zamanlardan geçiyor, tutuklu bütün arkadaşlarımız bunun çok farkında fakat Türkiye`nin kötü yönetildiği bu dönem artık tahammül edilemez bir noktaya gelmiş durumda. Bunun sona ermesi için bir an önce seçim gündeminin önümüze konulması, vatandaşın milli iradeyi seçimlerde sandığa yansıtabileceği koşulları hazırlamanın uğraşı içindeyiz.

"AK Parti sonrası dönemde sorumluluğunu hep birlikte üstleneceğiz"

Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel de Ekrem İmamoğlu`nu ve diğer belediye başkanlarımızı bayramda ziyaret edecekler. Bu vesileyle size iyi bayram dileklerini ilettiler, daha hakça, adaletli ve özgür bir Türkiye için durmadan, yılmadan büyük bir motivasyonla Cumhuriyet Halk Partisi kadroları olarak hep birlikte çalışacağımızı fakat bu meselenin sadece bir parti meselesi olmadığını; sosyal demokratların, cumhuriyetçi demokratların, milliyetçi demokratların el birliğiyle bu sürecin aşılacağını bilmemizi istediler.

Türkiye`de demokratik bir cumhuriyetin, sosyal demokratik bir hukuk devletinin inşa edilmesi sürecinin AK Parti sonrası dönemde sorumluluğunu hep birlikte üstleneceğiz. Mahkemelerdeki hukuksuzlukların, karakollardaki hukuksuzlukların, sokaklardaki, üniversitelerdeki hukuksuzlukların sona erdirilmesi; emeğin, öğrencinin, emeklinin, kadınların ve gençlerin hakettiği bir Türkiye`nin yaratılması için durmaksızın Saraçhane ruhuyla hep birlikte yürüyüşümüze devam edeceğiz."






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA