18 Mart 2025 Salı


16:33   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN MEMNUNIYET ORANı YÜZDE 63   16:09   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: "CHP IKTIDARıNDA MÜLAKAT GARABETI SON BULACAK. SADAKAT DEĞIL LIYAKAT DEVLETIN EN ÖNEMLI DEĞERI OLACAK"   16:01   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “BU PARTIDEN MAKBUL MUHALEFET MHP ÇıKMADı, ÇıKMAYACAK, ÇıKARAMAYACAKSıNıZ”   15:55   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı ULAŞ YıLMAZ: "ÇANAKKALE, TÜRK MILLETININ ÖZGÜRLÜK İÇIN VERDIĞI EN BÜYÜK MÜCADELEDIR"   14:47   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "BIZ, TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNE, ŞIDDETIN HER TÜRLÜSÜNE KARŞıYıZ; MAFYA TERÖRÜNE DE KARŞıYıZ. BU SORUYU SORANLAR, SIZ MAFYA TERÖRÜNE DE KARŞı MıSıNıZ?"   14:27   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL`DEN BAYRAM IKRAMIYESI TEPKISI   14:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "İLIÇ`E ADALETI GETIRMEK BUNDAN BIR SONRAKI IKTIDARA, CHP IKTIDARıNA KALDı"   12:35   ABD`NIN 200 VENEZUELALıYı SıNıR DıŞı ETMESINE TEPKI... VENEZUELA: ``SıNıR DıŞı EDILENLER YASAL SÜREÇTEN MAHRUM BıRAKıLDı``   12:35   ABD`NIN 200 VENEZUELALıYı SıNıR DıŞı ETMESINE TEPKI... VENEZUELA: ``SıNıR DıŞı EDILENLER YASAL SÜREÇTEN MAHRUM BıRAKıLDı``   12:02   ÖZGÜR ÖZEL: “‘ÇANAKKALE GEÇILMEZ` SÖZÜNÜ TARIHE YAZMıŞ DESTANıN ADıDıR ÇANAKKALE”   12:01   TKP GENEL SEKRETERI OKUYAN: "SDG ILE YAPıLAN ANLAŞMANıN AKP`NIN IÇINE SINDIĞINI DÜŞÜNMÜYORUM. HTŞ ILE SURIYE`NIN BIRLIĞI OLMAZ"   11:18   TRUMP, JFK SUIKASTıNA ILIŞKIN 80 BIN SAYFALıK DOSYANıN BUGÜN AÇıKLANACAĞıNı DUYURDU   11:03   ALI İSMAIL KORKMAZ, 31 YAŞıNDA... ALİKEV: "ALI İSMAIL`IN HAYALLERI DAYANıŞMAYLA YAŞAMAYA DEVAM EDIYOR"   10:59   CHP`LI BAŞEVIRGEN: "HER DÖRT VATANDAŞTAN BIRI ICRALıK”   10:45   GÜLCAN KıŞ`TAN IKTIDARA `AILE YıLı` ELEŞTIRISI: AILEYI DESTEKLEMEK YERINE KOLEKSIYONCULARA HATıRA ÜRETTILER   10:19   TıP HAFTASı`NDA VATANDAŞ DA DERTLI: "RANDEVUSUZ ALMıYORSUNUZ, RANDEVU DA DÜŞÜREMIYORUZ; EVDE KÖPEK GIBI CAN ÇEKEREK OTURUYORUZ"   09:38   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN MERCEK KURSLARıNDA KADıNLAR DAHA DA GÜÇLENIYOR   09:36   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: ÇANAKKALE DESTANıMıZıN 110`UNCU YıLıNDA, ASIL ECDADıMıZıN VE MILLETIMIZIN BIR EVLADı OLMAKLA GURUR DUYUYORUZ   09:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, MEZITLI`DE IFTAR YAPTı   07:49   CHP MYK TOPLANDı... “İMAMOĞLU`NUN DIPLOMASı IPTAL EDILSE DAHI KAMPANYA SÜRECINDEN GERI ADıM ATıLMAYACAK”  
 
     
   

Özgür Özel`den Kuzey Makedonya`ya taziye telefonu


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kuzey Makedonya`da meydana gelen yangın faciasıyla ilgili taziye dileklerini iletti.

 

Tarih : 17 Mart 2025 Pazartesi 15:32   Okunma : 450

Kuzey Makedonya`nın güneyindeki Koçana kasabasında bulunan bir işletmede yangın çıktı. İçişleri Bakanı Pançes Toşkovski, yangın faciasında 59 kişinin hayatını kaybettiğini, 100 kişinin de yaralandığını bildirdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kuzey Makedonya`nın Koçana şehrinde meydana gelen yangın faciası sonrasında, Kuzey Makedonya`nın Ankara Büyükelçisi Jovan Manasijevski`yi ve Türkiye`nin Üsküp Büyükelçisi Fatih Ulusoy`u telefonla arayarak taziye dileklerini ve dayanışma duygularını iletti. Hayatını kaybedenlere Allah`tan rahmet, yaralılara acil şifa dileyen CHP Lideri Özel, Türkiye`ye getirilen yaralıların tedavi sürecini yakından takip ettiklerini ifade etti.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA