20 Nisan 2025 Pazar


18:53   DEM PARTI`DEN AÇıKLAMA: "SıRRı SÜREYYA ÖNDER`IN SAĞLıK DURUMU STABIL"   18:10   CHP`NIN İSTANBUL`DA YAPMAK ISTEDIĞI `FILISTIN` YÜRÜYÜŞÜ ENGELLENDI AK PARTI`NIN İZMIR YÜRÜYÜŞÜNE IZIN VERILDI   17:49   CHP`LI ÖZÇAĞDAŞ`TAN CHP`NIN FILISTIN YÜRÜYÜŞÜNÜN ENGELLENMESINE TEPKI: "BU TUTUM, IKTIDARıN IKIYÜZLÜLÜĞÜNÜN VE ADALETSIZLIK ANLAYıŞıNıN AÇıK GÖSTERGESIDIR"   16:37   CHP`LI NAZLıAKA, IKTIDARA SESLENDI: "SIZ ÇOCUKLARıN DÜNYAYA NASıL GELECEĞINI DÜŞÜNMEK YERINE DOĞANLARıN GELECEĞINI DÜŞÜNÜN"   16:34   RAMS BAŞAKŞEHIR, GAZIANTEP FK`YI 2-1 MAĞLUP ETTI   16:33   AĞAÇLARıNı DON VURAN ÇAĞLARCA KÖYÜ ÇIFTÇILERI: "BURANıN ACILEN AFET BÖLGESI ILAN EDILMESI LAZıM"   16:08   SIYASET BILIMCI SEZIN ÖNEY, CHP`NIN YOZGAT MITINGINI DEĞERLENDIRDI: "BURADA CIDDI BIR KıRıLMA YAŞANıYOR"   15:51   YOZGAT`TA YAPTıĞı KONUŞMA ILE GÜNDEM OLAN ÇIFTÇI ABDULLAH CEYHAN: "HALKTAN BÜYÜK KIMSE YOK, KORKMAYıN"   15:45   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, HRISTIYAN VATANDAŞLARıN PASKALYA BAYRAMı`Nı KUTLADı   15:35   RUSYA VE UKRAYNA, BIRBIRLERINI BIR GÜNLÜK PASKALYA ATEŞKESINI BOZMAKLA SUÇLADı   15:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, TÜRK YıLDıZLARı EKIBINI AĞıRLADı   15:17   AHMET VEHBI BAKıRLıOĞLU: İKTIDARıN YURTTAŞA REVA GÖRDÜĞÜ GÜNLÜK 20,7 TL   15:06   CHP`LI ÖZGÜR ÇELIK: "İKTIDARıN PARALı TROLLERI, BIZIM FILISTIN VE GAZZE HALKıYLA DAYANıŞMAMıZı SORGULAYAMAZLAR"   13:23   BÜLENT ARıNÇ`TAN EKREM İMAMOĞLU`NUN TUTUKLANMASıNA ELEŞTIRI: "SIYASI TUTUKLULUK HIÇ OLMAMALı"   12:48   İNGILTERE`NIN ESKI AVRUPA BAKANı MACSHANE`DEN IKTIDARDAKI İŞÇI PARTISI`NE "İMAMOĞLU SESSIZLIĞI" ELEŞTIRISI   12:45   MHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı FETI YıLDıZ`DAN YENI ANAYASA ÇAĞRıSı: “DAHA FAZLA ERTELENEMEZ”   12:25   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER: "MEZITLI`DE BIRLIK, BERABERLIK, DAYANıŞMA VAR"   12:21   TRT, SOSYAL MEDYA PAYLAŞıMıNı GEREKÇE GÖSTEREREK BIR UZMANıN IŞINE SON VERDI   11:49   IĞDıR`DA KURUYEMIŞ SATAN ESNAF: "YAŞANAN DON OLAYLARı NEDENIYLE 450 LIRAYA SATTıĞıMıZ KAYıSıYı ŞU AN 800 LIRAYA ALAMıYORUZ"   11:41   CHP MALATYA`DA ÇIFTÇILERLE BULUŞTU… ÇIFTÇILER DEVLETTEN ACIL DESTEK BEKLIYOR  
 
     
   

AK Partili Elitaş`tan gazeteciler için yeşil pasaport açıklaması: "İnşallah bir makul noktaya doğru gelmiş olacağız"


AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Parlamento Muhabirleri Derneği`ni ziyaretinde gazetecilerin yeşil pasaport taleplerine ilişkin olarak, ""Olumlu görüyoruz. İnşallah bir makul noktaya doğru gelmiş olacağız" ifadesini kullandı.

 

Tarih : 10 Ocak 2025 Cuma 16:40   Okunma : 233

(ANKARA) - AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Parlamento Muhabirleri Derneği`ni ziyaretinde gazetecilerin yeşil pasaport taleplerine ilişkin olarak, ""Olumlu görüyoruz. İnşallah bir makul noktaya doğru gelmiş olacağız" ifadesini kullandı.

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, başkan vekilleri Abdulhamit Gül, Muhammed Emin Akbaşoğlu, Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş`ın beraberindeki heyet, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Meclis`te Parlamento Muhabirleri Derneği`ni ziyaret etti.

AK Parti heyeti, gazetecilerin Çalışan Gazeteciler Günü`nü kutladı ve sohbet etti. Güler, konuşmasına dün yaşamını yitiren eski AK Parti Milletvekili Ahmet İyimaya`yı anarak başladı. Güler, şöyle konuştu:

"İnşallah daha gerçekçi, doğru haberin peşinde, emeği, gayreti, alın terini ortaya koyan bütün gazetecilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu yolda uzun zaman emek sarf etmiş hakkın rahmetine kavuşmuş gazetecilerimize Allah`tan rahmet diliyorum. Parlamento gazeteciler için çok kıymetli bir yer. Zor bir alan, fedakarlık isteyen bir alan. İnşallah, AK Parti Grup Başkanlığı olarak bütün milletvekillerimizle beraber sizlerle bu ortak payda da toplumun doğru-gerçek habere ulaşımı noktasındaki bu çalışmaya bizde her zaman destek olmaya gayret göstermeye devam edeceğiz. AK Parti Grup Başkanlığımızın kapısı sizlere her zaman açık."

Eliştaş`tan yeşil pasaport yorumu: İnşallah bir makul noktaya doğru gelmiş olacağız

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ise "Hiçbir basın mensubu arkadaşımızın bizi açık düşürecek veya yanıltacak ya da farklı noktaya götürecek bir haber yazdığını görmedim. Tüm gazeteci arkadaşlarımızın Çalışan Gazeteciler Günü`nü tebrik ediyorum" dedi. Elitaş, gazetecilerin yeşil pasaport talebine ilişkin olarak, şunları kaydetti:

"Onunla ilgili genel bir çalışma yapmak lazım. Şu anda yeşil pasaport sayısı olağan derecede yüksek. Belli bir noktaya doğru geliyor sonrasında aşmak için çalışılıyor. Meclis Başkanımız da olumlu görüyor. AK Parti Grubu da olumlu görüyor. Biz de olumlu görüyoruz ama yeşil pasaportun sayısını önlemez bir noktaya getiremezsek... Yeşil pasaportun özelliği Avrupa Birliği`ne vizesiz girmek. Yeşil pasaport vizeli hale gelir mi endişesini taşıyoruz. Onun için zaman içerisinde değerlendirilmesi gerekir. Değer basın mensuplarının yurtdışında çok ilişkileri var. Yeşil pasaportun önüne engel çıkmasın en ince ayrıntılarla inceleniyor. Grup Başkanımız da konuyu çok iyi biliyor. İnşallah bir makul noktaya doğru gelmiş olacağız."

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ da "Yeşil pasaport hangi sınıf için gelirse gelsin. İlk geldiğinde gazeteciler bunun içine dahil edilir mi" diye sordu. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, "Ben onun sözünü verdim, birinci sırada" yanıtını verdi.

Bozdağ: Gaazetecilerin ücretine de hayat standartı getirilmeli

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, "Basında çalışanlara şunun altında ücret ödenemez diye asgari bir hayat standardı getirilmeli" derken AK Parti heyetinden, "Bekir Bey sendika başkanınız olabilir" çıkışı geldi. Bir gazeteci de "En çok yıpranan meslek grubu biziz. Dolayısıyla birisinin bize sahip çıkması gerekiyor. Bekir Bey ilk adımı attı, umarım devamı gelir" ifadesini kullandı.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA