23 Ekim 2024 Çarşamba


18:38   CHP MYK, DIYARBAKıR`DA TUSAŞ TERÖR SALDıRı GÜNDEMIYLE TOPLANDı... DOĞU TURUNU YARıDA KESEN ÖZGÜR ÖZEL ANKARA`YA DÖNÜYOR   17:31   TUSAŞ`A TERÖR SALDıRıSı... ÖZGÜR ÖZEL, DIYARBAKıR`DA KURMAYLARıYLA BIR ARAYA GELECEK   17:10   TUSAŞ`A TERÖR SALDıRıSı... ÖZGÜR ÖZEL, DIYARBAKıR`DA KONUŞTU: "KIMDEN NEREDEN NE GEREKÇEYLE GELIRSE GELSIN TERÖRÜ LANETLIYORUZ"   17:02   TUSAŞ`A TERÖR SALDıRıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “TUSAŞ TESISLERINE YÖNELIK OLARAK GERÇEKLEŞTIRILEN TERÖR SALDıRıSıNı LANETLIYORUM”   16:59   TUSAŞ`A TERÖR SALDıRıSı... CHP GRUP BAŞKANVEKILI MURAT EMIR: ``KONUYU IVEDILIKLE TAKIP EDIYORUZ``   16:18   TUSAŞ`ıN KAHRAMANKAZAN`DAKI TESISLERI ÖNÜNDE PATLAMA MEYDANA GELDI   13:46   TBMM ADALET KOMISYONU`NDA "ETKI AJANLıĞı" TEPKISI...   13:42   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN KENT YÖNETIMINDE SIVIL KATıLıMı ARTıRACAK ADıM    13:33   ÖZGÜR ÖZEL: “CHP YEDI BÖLGEDEN ALDıĞı DESTEKLE TÜRKIYE`NIN BÜTÜN MAĞDUR VE MAZLUMLARıNı IKTIDAR YAPACAK”   13:30   DIYARBAKıR SUR MELIKAHMET MUHTARı ALI KıZGıN`DAN ÖZGÜR ÖZEL`E 524 KIŞILIK "FAKIR LISTESI"   12:45   CHP`LI KARACA`DAN, MERSIN`DEKI SOSYAL POLITIKALAR OFISI`NE ZIYARET   12:24   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ÖZÇAĞDAŞ: "BEŞIKDÜZÜ KÖY ENSTITÜSÜ TÜRKIYE`NIN EĞITIM TARIHININ ÖNEMLI BIR AŞAMASı"   10:47   ÖZGÜR ÖZEL, DIYARBAKıR`DA KADıN STK`LARıYLA BIR ARAYA GELDI...   15:53   ÖZGÜR ÖZEL: SAYıN ERDOĞAN BU ÜLKEDE BıÇAK KEMIĞE DAYANMıŞTıR   15:34   GÖKHAN GÜNAYDıN: “ERDOĞAN DERHAL, DEVLET BAHÇELI`NIN AÇıKLAMALARıNA KATıLıP KATıLMADıĞıNı KAMUOYU ÖNÜNDE IFADE ETMELIDIR”   15:02   ÖZGÜR ÖZEL: ``HERKESIN YAŞAM HAKKıNı SAVUNMAK ÜZERE SIZLERI 27 EKIM`DE YAPıLACAK `YAŞAM HAKKı` MITINGINE DAVET EDIYORUM``   15:02   MEZITLI BELEDIYESI, TANDıR EVI`NI YENILENEN YÜZÜYLE HIZMETE AÇMAYA HAZıRLANıYOR   14:35   ÖZGÜR ÖZEL: "FETULLAH GÜLEN ÖLDÜ GITTI, GÜNAH KAPıSı AÇıKTıR"   14:22   ÖZGÜR ÖZEL`DEN BAKAN MEMIŞOĞLU`NA: "GÖREVI BıRAKMASı LAZıM. KENDISINI ISTIFAYA DAVET EDIYORUM"   14:08   CHP, ORDU`DA “EĞITIM ZIRVESI” TOPLANTıSı DÜZENLEDI  
 
     
   

TUSAŞ`a terör saldırısı... CHP Grup Başkanvekili Murat Emir: ``Konuyu ivedilikle takip ediyoruz``


CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.`nin (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine düzenlenen terör saldırısına ilişkin "Ankara Kazan`daki TUSAŞ Havacılık ve Uzay Sanayii önünde büyük bir silahlı saldırı gerçekleştiğini, şehitlerimizin ve yaralılarımızın olduğunu büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Şehitlerimize Allah`tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Konuyu ivedilikle takip ediyoruz`` açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 23 Ekim 2024 Çarşamba 16:59   Okunma : 381

(ANKARA)- CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.’nin (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine düzenlenen terör saldırısına ilişkin "Ankara Kazan`daki TUSAŞ Havacılık ve Uzay Sanayii önünde büyük bir silahlı saldırı gerçekleştiğini, şehitlerimizin ve yaralılarımızın olduğunu büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Konuyu ivedilikle takip ediyoruz`` açıklamasını yaptı.

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, sosyal medya hesabı üzerinden TUSAŞ’a yönelik terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı. Emir`in paylaşımı şöyle:

``Ankara Kazan`daki TUSAŞ Havacılık ve Uzay Sanayii önünde büyük bir silahlı saldırı gerçekleştiğini, şehitlerimizin ve yaralılarımızın olduğunu büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Konuyu ivedilikle takip ediyoruz.``

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA