19 Nisan 2025 Cumartesi


21:32   GÖZTEPE, BEŞIKTAŞ ILE 1-1 BERABERE KALDı   21:30   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK`TEN İSTANBULLULARA `IMZA` ÇAĞRıSı: "VERECEKLERI IMZA CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZA, EKREM İMAMOĞLU`NA ÖZGÜRLÜK IMZASı OLACAK."   20:48   ÖĞRENCILERIN SARAÇHANE YÜRÜYÜŞÜNE POLIS ENGELI   20:29   İLETIŞIM BAŞKANı ALTUN: TRT, MILLI MENFAATLERIMIZ DOĞRULTUSUNDA TARAFSıZ YAYıNCıLıĞıYLA MILLETIMIZIN GÜVENINI KAZANMıŞ KURULUŞLARıMıZDAN BIRISIDIR   20:26   EKREM İMAMOĞLU: “SEN BU ÜLKENIN KÖYLÜSÜNÜ, ÇIFTÇISINI NE ZANNETTIN? BAK DA BIRAZ FERASET VE BASIRET ÖĞREN”     19:05   CHP`NIN YOZGAT MITINGI ILKLERE SAHNE OLDU, BINLERCE ÇIFTÇI MITINGE DAMGA VURDU: "YOZGAT TARIH YAZDı"   18:33   PUTIN, PASKALYA DOLAYıSıYLA UKRAYNA`DA TEK TARAFLı ATEŞKES ILAN ETTI   17:31   ALPARSLAN TÜRKEŞ ANMASıNA SALDıRı DAVASıNDA KARAR: 12 KIŞIYE 1 YıL 3 AY HAPIS CEZASı VERILDI   17:17    PM ÜYESI ERTÜRK: "BIR IKTIDAR GIDIYOR, BAŞKA BIR IKTIDAR GELIYOR"   17:16   ALI MAHIR BAŞARıR: "BURAYA KÖYLÜ, ÇIFTÇI, GENÇLER GELIYOR. ‘ARTıK YETER` DEMEK IÇIN GELIYOR"   17:05   CHP KAHRAMANMARAŞ MILLETVEKILI ÖZTUNÇ: "KARTALKAYA BARAJıNDA BULUNAN 70 MILYON METREKÜPTEN FAZLA SU ÇIFTÇIYE VERILMIYOR"   17:02   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... YOZGATLı VATANDAŞ: "GELMIŞ GEÇMIŞ EN BÜYÜK KALABALıKTı. HERKES NE OLACAĞıNı NE YAPACAĞıNı DA ÇOK IYI BILIYOR"   16:59   VELI AĞBABA: "ÇIFTÇILER AYAĞA KALKTı, ISYAN EDIYOR"   16:58    ÜMIT ERKOL: "ERDOĞAN`ıN ADAYıMıZı ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTURUP, SANDıĞı GETIRIP ADILCE YARıŞMASı LAZıM"   16:40   İMAMOĞLU`NDAN ÇEŞMELILERE MESAJ: "EN ACIL IHTIYACıMıZ HER ALANDA ADALETTIR"   16:38   ABD YÜKSEK MAHKEMESI, GÖZALTıNDA TUTULAN VENEZUELALıLARıN SıNıR DıŞı EDILMESINI GEÇICI OLARAK DURDURDU   16:36   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "BUGÜN ERDOĞAN`ıN GÖREVLENDIRDIĞI HAKEM AK PARTI`NIN FORMASıNı GIYMIŞTIR, RAKIBINE HAKSıZ KıRMıZı KART GÖSTERMIŞTIR"   16:34   İBB`DEN "FLORYA`DAKI SOSYAL TESISLERDE, PARKENIN ALTıNDA GÖMÜLMÜŞ HALDE 2 MILYON DOLAR BULUNDU" IDDIASıNA YALANLAMA   16:27   ALMANYA`DA İMAMOĞLU PROTESTOLARı IÇIN SOSYAL MEDYADAKI “VATAN HAINI” SUÇLAMALARıNA TEPKI: DEMOKRASIYI SAVUNMAK SUÇ DEĞILDIR   16:18   CHP SAMSUN MILLETVEKILI ÇAN: "DEVLET, METEOROLOJI, TARıM BAKANLıĞı SADECE ZIRAI DONU SEYRETMEKLE KALDı"  
 
     
   

Veli Ağbaba: "12 bin 500 TL`yi Bilal Erdoğan`a verin. Beş dakika geçinebilir mi?"


CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın oğlu Bilal Erdoğan`ın  EYT ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi. Ağbaba, "Be ey vicdansız. Bu memleketin üzerine kışlık saray, yazlık saray, kaçak saray yük değil emekli yük. Bu ekonominin üzerine konvoylar yük değil şatafat yük değil emekli yük. 12 bin 500 TL`yi Bilal Erdoğan`a verin. Beş dakika geçinebilir mi? O öyle söylüyor AK Partili siyasetçiler, bakanlar `evet EYT`yi yanlış yaptık` diyor. Sahtekarlar. Seçime giderken EYT`yi siz çıkartmadınız mı davulla turnayla? Şimdi bütün çalmanın, çırpmanın, şatafatın, hırsızlığın, konvoyların, sarayların harcamalarını kapatmak için emekliyi gündeme getiriyorlar" dedi.

 

Tarih : 19 Eylül 2024 Perşembe 16:21   Okunma : 581

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın oğlu Bilal Erdoğan`ın EYT ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi. Ağbaba şöyle konuştu: 

"Tayyip ‘ben ekonomistim` dediği 2018`den beri anamız ağladı. Şimdi bir de oğlu çıkmış ben ekonomistim diyor. Diyor ki; EYT bu ülkenin başına yük diyor. Ekonomiste bak. Birkaç rakam vereceğim sarayın bir aylık harcaması 1 milyar 798 milyon. Tam 143 bin 840 emekli maaşına eşit. Bir yılda 1 milyon 746 bin emekli maaşı yapıyor. 2024-2028 arasında dört yılda otoyollar için garanti ödeme parası 831 milyar. Eski parayla 831 katrilyon. Bu beyefendi, yeni ekonomist diyor ki; EYT, emekli ülkenin ekonomisine yük diyor. Be ey vicdansız. Bu memleketin üzerine kışlık saray, yazlık saray, kaçak saray yük değil emekli yük. Bu ekonominin üzerine konvoylar yük değil şatafat yük değil emekli yük. Bu ekonominin üzerine 12 bin 500 alan emekli yük 13 tane özel uçağı olan filo yük değil. Bu memleketin üzerine emekli yük Sisi`yi 500 arabayla konvoyla karşılayanlar yük değil.

"12 bin 500 TL`yi Bilal Erdoğan`a verin. Beş dakika geçinebilir mi?"

Emeklinin aldığı para 12 bin 500 lira. EYT`lilerin büyük çoğunluğu 12 bin 500 TL alıyor. 12 bin 500 TL`yi Bilal Erdoğan`a verin. Beş dakika geçinebilir mi? O öyle söylüyor AK Parti`li siyasetçiler, bakanlar `evet EYT`yi yanlış yaptık` diyor. Sahtekarlar. Seçime giderken EYT`yi siz çıkartmadınız mı davulla turnayla? Bu büyük mağduriyeti gideririz demediniz mi? Şimdi bütün çalmanın, çırpmanın, şatafatın, hırsızlığın, konvoyların, sarayların harcamalarını kapatmak için o uçak inmeyen havaalanına verdiği parayı kapatmak için emekliyi gündeme getiriyorlar. Bu siyasi sahtekarlık. Sen 10-12 milyon mülteci getirmiş başımıza bela etmişsin, her yerden mülteci geliyor elini kolunu sallaya sallaya, Avrupa`dan üç beş kuruş para alıyorsun sınırı kapatmasın Avrupa`ya bırakmıyorsun burayı kamp yapmışsın, ülkenin sosyolojik, kültürel, demokratik yapısını bozmuşsun şimdi utanmadan bu memlekette doğmuş insanları suçluyorsun. Suç işleme oranları düşük diyorsun. Suç işleme oranları düşükse al babanın sarayında ağırla. Bu anlayış ne milliyetçiliğe ne muhafazakarlığa sığar. Bu anlayış ancak bu millete düşmanlığa sığar."

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA