19 Eylül 2024 Perşembe


14:32   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı ULAŞ YıLMAZ’DAN GAZILER GÜNÜ MESAJı   14:13   DİSK`IN "GEÇINEMIYORUZ" EYLEMI ÇAĞRıSıNA VATANDAŞTAN DESTEK   14:04   BURHANETTIN BULUT: “CHP`NIN ADAYı, TÜRKIYE`NIN ÖNÜMÜZDEKI SEÇIMLERDEKI CUMHURBAŞKANı OLACAK”   12:13   EMO: "BUGÜN ÇAĞRı CIHAZLARı ÜZERINDEN YAPıLAN BIR SALDıRıNıN, YARıN CEP TELEFONLARı ILE YAPıLMAYACAĞıNA DAIR BIR GARANTI YOKTUR"   12:12   NERMIN YıLDıRıM KARA: "OKULLARDAKI HIJYEN EKSIKLIĞI HEM SAĞLıK RISKINE YOL AÇıYOR HEM DE EĞITIMI AKSATıYOR"   12:10   GÖKHAN GÜNAYDıN, BAKAN TEKIN`E TAŞıMALı EĞITIMIN KALDıRıLMASıNı SORDU: “BU DEĞIŞIKLIK KıZ ÇOCUKLARıNıN OKULU TERK ETME VE ERKEN YAŞTA EVLILIĞE ZORLANMA EĞILIMINI DAHA DA GÜÇLENDIRMEYECEK MI?”   12:03   HATAY`DA BETON SANTRALLERINE TEPKILER SÜRÜYOR... NILGÜN KARASU: ŞEHIR PARSEL PARSEL MADENCILIĞE BıRAKıLDı VE TAŞ OCAKLARı BÖLGEMIZIN IKINCI DEPREM FELAKETI OLDU   11:54   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: “SIMIT 15 LIRA. VATANDAŞ NASıL GEÇINECEK?”   11:37   GÖKAN ZEYBEK`TEN ARNAVUTKÖY`DEKI IMAR PLANı DEĞIŞIKLIKLERINE TEPKI: "PLANLAR IPTAL EDILMELI, ÇEVRE, ŞEHIRCILIK VE İKLIM DEĞIŞIKLIĞI BAKANı ELINI İSTANBUL`UN YEŞILINDEN VE DOĞASıNDAN ÇEKMELIDIR"   11:19   YAŞLıLıK MAAŞıYLA EV KIRASıNı ÖDEYEMEYEN VATANDAŞ: "BENI SOKAĞA ATARSALAR BEN NE YAPACAĞıM HASTA HALIMLE"   11:13   CHP`LI HASAN ÖZTÜRKMEN: KıZıLAY`ıN VERDIĞI ALTıN MADALYADA ALTıN ORANı SıFıR ÇıKTı   10:56   SELÇUK`TA TOKİ KONUTLARıNDA RANT IDDIASı… CHP`LI ONBAŞıOĞLU: SELÇUK, TOKİ ELIYLE RANT MERKEZI HALINE GETIRILMEYE ÇALıŞıLıYOR   10:45   TARSUS BELEDIYESI, YOL YAPıM VE ASFALTLAMA ÇALıŞMALARıNA HıZ VERDI   10:43   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT: "AMACıMıZ KALITELI VE KALıCı HIZMETI VATANDAŞLARıMıZLA BULUŞTURMAK"   10:43   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı BAĞCıOĞLU: EN KıSA SÜREDE TÜRKIYE ÇAPıNDA SIBER SAVUNMA TATBIKATı YAPıLMALı   10:42   CHP`LI ŞEVKIN: ``DEPREMZEDELERE KAÇ KONUTUN TESLIM EDILDIĞI BILINMIYOR ANCAK TOKİ LÜKS VE YÜKSEK FIYATLı KONUT YAPıMıNA DEVAM EDIYOR``   10:33   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, `TOROSLAR SPOR PARK VE ÇOCUK GELIŞIM MERKEZI`NDE INCELEMELERDE BULUNDU   10:28   2024-YKS KAPSAMıNDA YAPıLAN SPOR BILIMLERI İÇIN ÖZEL YETENEK SıNAVı`NıN SONUÇLARı AÇıKLANDı    10:25   POLONEZ IŞÇILERININ DIRENIŞINDE IKI AY GERIDE KALDı... İŞÇILER: “DIRENIYORUZ AMA POLIS MÜDAHALESI ÇOK AĞıR OLUYOR. ARKADAŞLARıMıN KOLLARı HEP MOSMOR”   10:17   YARGıTAY`ıN "IŞLEME KONULMAMA" KARARı SONRASı RAHMI DOĞAN SAKARYA VALILIĞI`NE ATANDı  
 
     
   

Mersin Büyükşehir`in kurs merkezlerinden mezun olan öğrencilerden Vahap Seçer`e ziyaret 


Mersin Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri`nden mezun olarak istedikleri okullara yerleşen öğrenciler, Başkan Vahap Seçer`i ziyaret etti. Seçer, “Toplum iyi jenerasyonlar ve nesiller yetiştirebilirse geleceğine daha güvenle bakar. İyi eğitimli jenerasyon toplumu daha da zenginleştirir, mutlu kılar ve dünyada temsil ettiği ülkenin diğer ülkelerle rekabetini ve bu rekabetteki başarısını arttırır” dedi.

 

Tarih : 13 Eylül 2024 Cuma 16:26   Okunma : 274

(MERSİN) - Mersin Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri`nden mezun olarak istedikleri okullara yerleşen öğrenciler, Başkan Vahap Seçer`i ziyaret etti. Seçer, “Toplum iyi jenerasyonlar ve nesiller yetiştirebilirse geleceğine daha güvenle bakar. İyi eğitimli jenerasyon toplumu daha da zenginleştirir, mutlu kılar ve dünyada temsil ettiği ülkenin diğer ülkelerle rekabetini ve bu rekabetteki başarısını arttırır” dedi.

Başkan Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri`nden mezun olarak iyi okullara yerleşen öğrencileri ağırladı. Ziyarette konuşan Seçer, şunları söyledi:

``Zihniniz açık olsun. Hayatta önemli olan mutlu olabilmek. Mutlu olabilmenin yollarından bir tanesi de iyi eğitim almak, sosyal olmak ve hayatın tadına varabilmek. Bu; işin bir yönü. İkinci yönü ise; toplum iyi jenerasyonlar, nesiller yetiştirebilirse geleceğine daha güvenle bakar. İyi eğitimli jenerasyon toplumu daha da zenginleştirir, mutlu kılar ve dünyada temsil ettiği ülkenin diğer ülkelerle rekabetini ve bu rekabetteki başarısını artırır. Yarınlarda ülkeyi yönetecek olan sizlersiniz. Hukuk devletini tahkim edecek, demokrasiyi ve adaleti sağlayacak, topluma bir değer katacak olan sizlersiniz. Bu bir bayrak yarışı. Ben bugün Mersin`i yönetiyorum ama yarın Mersin`i yöneten içinizden biri çıkacak. Benden daha iyi, birikimli ve çağdaş dünyaya uygun bir yönetici olmak için iyi eğitim almak ve deneyimlenmek gerekiyor. Bunlar hep emekle oluyor. Emeğin olmadığı yerde olumlu hiçbir şey olmuyor. Bu başarının altında yatan yoğun bir emek ve çok büyük bir gayret. Onun için sizi kutluyorum. Umut ediyorum ülkemizin geleceği bugünlerden çok daha güzel olsun. Bizim gayretimiz bu, şiarımız belli; ‘Hayatta en hakiki mürşit ilimdir` Atatürk`ün izinden yürüyüp, daha çağdaş ve medeni bir toplum olmak için mücadelemizi devam ettireceğiz. Mustafa Kemal Atatürk de ülkeyi sizin gibi gençlere emanet etti. Sizler, O`nun bizlere emanetisiniz ama ülke de size emanet. Umut ediyorum çok daha güzel günleri hep beraber yakalayacağız.``

Seçer, öğrencilerden gelen okuma salonu taleplerine, ``Sahildeki okuma salonunu biliyorsunuzdur. Sayısını da her geçen gün artırıyoruz. Sahile bir tane daha yaptıracağız. 3 senedir atılmayan imzayı bekliyoruz Bakanlık`tan. Yorulmuş hükümet, artık böyle bir imza atmaya mecali yok, 3 senedir bir imzayı atamadı`` diye yanıt verdi.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA