18 Eylül 2024 Çarşamba


16:28   BILECIK`TE ÇEVREYI KIRLETEN KIŞILERE TOPLAM 238 BIN 521 TL TUTARıNDA CEZAI IŞLEM UYGULANDı   15:09   ÖZGÜR ÖZEL: "ŞEHIT OLAN ASTSUBAY ÇAVUŞUMUZ MEHMET FATIH ÇANGıR`A ALLAH`TAN RAHMET, AILESINE VE MILLETIMIZE BAŞSAĞLıĞı DILIYORUM"   15:01   YARGıTAY`DAN "6 ŞUBAT DEPREMI" KARARı...   14:50   VELI AĞBABA: “BÖYLE DEVAM EDERSE GELECEK YıL MALATYA`DA DA TÜRKIYE`DE DE KIMSE EKIP BIÇMEYECEK"   14:32   GÜLCAN KıŞ: “EKONOMIK KRIZ ÖNCE EĞITIMI VURDU”    14:02   MURAT BAKAN`DAN ``GÖÇ`` SORULARı...   13:28   TUNCER BAKıRHAN MERSINLI BASıN MENSUPLARıNıN SORULARıNı YANıTLADı   12:30   ÖZGÜR ÖZEL, HUGH WILLIAMSON ILE GÖRÜŞTÜ   12:19   CHP`NIN GÜNDEMINDE GÖLGE KABINENIN YENI DÖNEMI VAR   12:01   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı YıLMAZ’DAN HÜDA-PAR’A TEPKI   11:51   BURHANETTIN BULUT: “ENFLASYON BU ÜLKEDE SADECE SARAYıN KAPıLARıNDAN GEÇEMIYOR”   11:12   CHP GRUP BAŞKANVEKILI BAŞARıR`DAN BORNOVA BELEDIYE BAŞKANı EŞKI`YE TEBRIK   09:35   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`IN DÜZENLEDIĞI PATIFEST, BU YıL “YAŞAMı SAHIPLEN, DESTEK BÜYÜKŞEHIR`DEN” MOTTOSUYLA YAPıLACAK   01:06   ÖZÇAĞDAŞ: ``CHP IKTIDARıNDA BIR KÖYDE BIR ÖĞRENCI VARSA BILE O KÖYDE OKULLAR AÇıK OLACAK"   22:56   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: "BU ÜLKEYI BIR KEZ DAHA BIZ KURTARACAĞıZ"   22:08   GALATASARAY EVINDE, GAZIANTEPSPOR`U 3-1 YENDI   20:43   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: "KENT LOKANTALARı`NDA ASKıDA YEMEK UYGULAMASı BAŞLAYACAK"   20:22   UEFA DISIPLIN KURULU MUSLERA`YA 3 MAÇ CEZA VERDI   17:58   ÖZGÜR ÖZEL, ERDEK`TEN SESLENDI,“‘BU MÜRAILERE KARŞı TÜRKIYE CUMHURIYETI`NI BIZ KORUYACAĞıZ”   17:45   YıLDıRıM KAYA`DAN BAKıRKÖY İLÇE MILLI EĞITIM MÜDÜRLÜĞÜ`NÜN OKULLARA GÖNDERDIĞI `CAMIDE SEMINER` YAZıSıNA TEPKI  
 
     
   

Özgür Özel, Tayfun Kahraman`ın eşi ve kızını ziyaret etti: "Kötü muamele hakkında suç duyurusunda bulunacağız"


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gezi Parkı Davası`nın hükümlülerinden Tayfun Kahraman`ın sağlık kontrolü için götürülürken ``kötü muamele görmesinin`` ardından ailesini ziyaret etti. Özel, "Pazartesi günü delilleri ile birlikte suç duyurusunda bulunup, yaşananların tüm merci, mecra ve aşamalarda takipçisi olacağız" dedi.

 

Tarih : 31 Ağustos 2024 Cumartesi 17:27   Okunma : 644

(ANKARA) - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gezi Parkı Davası`nın hükümlülerinden Tayfun Kahraman`ın sağlık kontrolü için götürülürken ``kötü muamele görmesinin`` ardından ailesini ziyaret etti. Özel, "Pazartesi günü delilleri ile birlikte suç duyurusunda bulunup, yaşananların tüm merci, mecra ve aşamalarda takipçisi olacağız" dedi. 

CHP Lideri Özgür Özel, Tayfun Kahraman`ın eşi Meriç Demir ve kızı Vera Kahraman`ı ziyaret etti. Özel, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

Özel, "Hepimizin yerine Silivri Cezaevi`nde haksız yere tutuklu bulunan Tayfun Kahraman`a yapılan kötü muamele hakkında bilgi almak için değerli eşi Meriç Demir Kahraman`la ve duyduklarından olumsuz etkilenmesinden endişe ettiğimiz sevgili kızı Vera`yla biraz olsun hoşça zaman geçirmek için bir aradayız. Pazartesi günü delilleri ile birlikte suç duyurusunda bulunup yaşananların tüm merci, mecra ve aşamalarda takipçisi olacağız" ifadesini kullandı.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA