19 Nisan 2025 Cumartesi


21:32   GÖZTEPE, BEŞIKTAŞ ILE 1-1 BERABERE KALDı   21:30   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK`TEN İSTANBULLULARA `IMZA` ÇAĞRıSı: "VERECEKLERI IMZA CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZA, EKREM İMAMOĞLU`NA ÖZGÜRLÜK IMZASı OLACAK."   20:48   ÖĞRENCILERIN SARAÇHANE YÜRÜYÜŞÜNE POLIS ENGELI   20:29   İLETIŞIM BAŞKANı ALTUN: TRT, MILLI MENFAATLERIMIZ DOĞRULTUSUNDA TARAFSıZ YAYıNCıLıĞıYLA MILLETIMIZIN GÜVENINI KAZANMıŞ KURULUŞLARıMıZDAN BIRISIDIR   20:26   EKREM İMAMOĞLU: “SEN BU ÜLKENIN KÖYLÜSÜNÜ, ÇIFTÇISINI NE ZANNETTIN? BAK DA BIRAZ FERASET VE BASIRET ÖĞREN”     19:05   CHP`NIN YOZGAT MITINGI ILKLERE SAHNE OLDU, BINLERCE ÇIFTÇI MITINGE DAMGA VURDU: "YOZGAT TARIH YAZDı"   18:33   PUTIN, PASKALYA DOLAYıSıYLA UKRAYNA`DA TEK TARAFLı ATEŞKES ILAN ETTI   17:31   ALPARSLAN TÜRKEŞ ANMASıNA SALDıRı DAVASıNDA KARAR: 12 KIŞIYE 1 YıL 3 AY HAPIS CEZASı VERILDI   17:17    PM ÜYESI ERTÜRK: "BIR IKTIDAR GIDIYOR, BAŞKA BIR IKTIDAR GELIYOR"   17:16   ALI MAHIR BAŞARıR: "BURAYA KÖYLÜ, ÇIFTÇI, GENÇLER GELIYOR. ‘ARTıK YETER` DEMEK IÇIN GELIYOR"   17:05   CHP KAHRAMANMARAŞ MILLETVEKILI ÖZTUNÇ: "KARTALKAYA BARAJıNDA BULUNAN 70 MILYON METREKÜPTEN FAZLA SU ÇIFTÇIYE VERILMIYOR"   17:02   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... YOZGATLı VATANDAŞ: "GELMIŞ GEÇMIŞ EN BÜYÜK KALABALıKTı. HERKES NE OLACAĞıNı NE YAPACAĞıNı DA ÇOK IYI BILIYOR"   16:59   VELI AĞBABA: "ÇIFTÇILER AYAĞA KALKTı, ISYAN EDIYOR"   16:58    ÜMIT ERKOL: "ERDOĞAN`ıN ADAYıMıZı ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTURUP, SANDıĞı GETIRIP ADILCE YARıŞMASı LAZıM"   16:40   İMAMOĞLU`NDAN ÇEŞMELILERE MESAJ: "EN ACIL IHTIYACıMıZ HER ALANDA ADALETTIR"   16:38   ABD YÜKSEK MAHKEMESI, GÖZALTıNDA TUTULAN VENEZUELALıLARıN SıNıR DıŞı EDILMESINI GEÇICI OLARAK DURDURDU   16:36   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "BUGÜN ERDOĞAN`ıN GÖREVLENDIRDIĞI HAKEM AK PARTI`NIN FORMASıNı GIYMIŞTIR, RAKIBINE HAKSıZ KıRMıZı KART GÖSTERMIŞTIR"   16:34   İBB`DEN "FLORYA`DAKI SOSYAL TESISLERDE, PARKENIN ALTıNDA GÖMÜLMÜŞ HALDE 2 MILYON DOLAR BULUNDU" IDDIASıNA YALANLAMA   16:27   ALMANYA`DA İMAMOĞLU PROTESTOLARı IÇIN SOSYAL MEDYADAKI “VATAN HAINI” SUÇLAMALARıNA TEPKI: DEMOKRASIYI SAVUNMAK SUÇ DEĞILDIR   16:18   CHP SAMSUN MILLETVEKILI ÇAN: "DEVLET, METEOROLOJI, TARıM BAKANLıĞı SADECE ZIRAI DONU SEYRETMEKLE KALDı"  
 
     
   

MESKİ, Yeşilovacık Mahallesi’nde içme suyu iyileştirme çalışmalarına devam ediyor


MESKİ Genel Müdürlüğü, Silifke İlçesi Yeşilovacık Mahallesi içme suyu iletim hattı yapım işine devam ediyor. Bu çalışmalarla Yeşilovacık, Işıklı ve Hırmanlı mahalleleri ile Tisan-Mavikent bölgesinin içme suyu kapasitesi artırılmış olacak.

 

Tarih : 29 Temmuz 2024 Pazartesi 10:20   Okunma : 1244

(MERSİN)- Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Silifke`de başlattığı Yeşilovacık Mahallesi içme suyu iletim hattı yapımına devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla Yeşilovacık, Işıklı, Hırmanlı mahalleleriyle Tisan ve Mavikent bölgesinin içme suyu kapasitesi artırılacak.

MESKİ, Silifke`ye 11 bin 194 metre içme suyu hattı kazandıracak

MESKİ`nin yatırım bedeli 40 milyon 529 bin lira olan yapım işi kapsamında 11 bin 194 metre muhtelif çaplarda iletim ve terfi hattı yapılacak. Yapılması planlanan tesisler ile Işıklı, Yeşilovacık mahallelerindeki mevcut su depolarına içme suyu iletimi sağlanacak. İş kapsamında 1 Adet 100 metreküp biriktirme su deposu, 1 adet terfi merkezi, 1 adet sondaj kuyusu binası, 3 adet branşman odası, 14 adet vantuz odası, 17 adet tahliye odası inşa edilecek. Çalışmanın tamamlanmasıyla Yeşilovacık, Işıklı, Hırmanlı mahalleleri ile Tisan-Mavikent bölgesinde toplam 13 bin abone yeterli içme suyuna kavuşmuş olacak.






Paylaş :
Etiketler :  Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin, MESKİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA