16 Eylül 2024 Pazartesi


15:49   ÖZGÜR ÖZEL: “ANAYASA`NıN ILK DÖRT MADDESINE KARŞı ÇıKAN HÜDA PAR`Lı GEÇMIŞIN HIZBULLAHÇı DOMUZ BAĞCıLARı, IKTIDAR YÜRÜYÜŞÜMÜZE ENGEL OLAMAZLAR”   14:47   ASU KAYA: "KADIRLILI EMEKLILER, KENT LOKANTASı SAYESINDE DıŞARıDA YEMEK YIYEBILIYOR"   14:19   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL`DEN BILAL ERDOĞAN’A...   14:14   NERMIN YıLDıRıM KARA`DAN HATAY SAMANDAĞ`DAKI TOKİ KONUTLARıYLA ILGILI AÇıKLAMA   14:06   CHP LIDERI ÖZEL`DEN HÜDA-PAR`A `‘ANAYASA`` YANıTı   12:43   CHP`LI BÜLBÜL`DEN HUZUREVI ZAMMıNA TEPKI   11:53   TAŞKıN ÖZER`DEN YAYıN YASAKLARı VE ERIŞIMIN ENGELLENMESINE ILIŞKIN ARAŞTıRMA ÖNERGESI   10:38   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN HAYATıNı KURTARDıĞı ŞIRIN`IN ARTıK BIR YUVASı VAR   09:43   ÖMER FETHI GÜRER: 6 ŞUBAT DEPREMINDE HASAR ALDıĞı IÇIN KAPATıLAN NIĞDE MÜZESI YENIDEN INŞA EDILEREK AÇıLMALı   20:08   SAKARYA VALILIĞI: "SOĞUTMA ÇALıŞMALARı ESNASıNDA 1 VATANDAŞıMıZıN CANSıZ BEDENINE ULAŞıLDı"   19:56   NARIN GÜRAN CINAYETI… CUMA GÜNÜ GÖZALTıNA ALıNAN NARIN`IN YENGESI ADLIYEYE SEVK EDILDI   19:17   TOKİ MAĞDURLARı BIR KEZ DAHA MEYDANLARA INDI, SABIT ÖDEME VE YÜZDE 1 KDV ISTEDI   19:07   FENERBAHÇE, KASıMPAŞA`Yı DEPLASMANDA 2-0 MAĞLUP ETTI   18:04   CHP HATAY MILLETVEKILI KARA`DAN TAŞOCAĞıNDAN ÇıKAN TOZA TEPKI: "ŞEHRIMIZI YENIDEN INŞA EDECEĞIZ DERKEN MAHALLELERIMIZI YAŞANMAZ HALE GETIRIYORSUNUZ"   17:59   TÜRKIYE HALK TEMSILCILERI MECLISI, İNCIRLIK `YÜRÜYÜŞÜ`NÜ KARTAL`DAN BAŞLATTı   17:37   2`INCI GAZI PAŞA`Yı ANMA VE YAĞLı PEHLIVAN GÜREŞLERI`NDE 60 BAŞPEHLIVAN VE 700 PEHLIVAN MÜCADELE ETTI   17:33   MAKARNA FABRIKASıNDAKI PATLAMADA YARALANANLARıN SAYıSı 28`E YÜKSELDI... SAKARYA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ALEMDAR: "YARALıLARıN 6`SıNıN DURUMU AĞıR"   17:26   YUSUF HALAÇOĞLU: “KUTLU PARTI OLARAK TEK BAŞıMıZA SEÇIME GIRIP IKTIDAR OLACAĞıZ”   16:38   BIR GRUP SENDIKA VE DERNEK TEMSILCISINDEN ÜSKÜDAR`DA AÇıKLAMA: EMEKÇILERE KÖLELIK VE SEFALET DAYATıLıYOR   16:37   CHP SÖZCÜSÜ DENIZ YÜCEL, HÜDA-PAR GENEL BAŞKANı YAPıCıOĞLU`NA KARŞıLıK VERDI: "TALIBAN KAFALı, GERICI, 3-5 YOBAZ ISTEDI DIYE NE ATATÜRK`TEN NE DEMOKRASIDEN NE CUMHURIYET`TEN NE DE LAIKLIKTEN VAZGEÇMEYIZ"  
 
     
   

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, 7`nci CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nu ziyaret etti


DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara`daki Mustafa Kemal Mahallesi Barış Sitesi`ndeki ofisinde ziyaret etti. Yaklaşık 2 saat süren görüşmenin ardından, Kılıçdaroğlu ve Babacan, gazetecilerin sorusu üzerine ziyarete ilişkin kısa açıklama yaptı.

 

Tarih : 26 Temmuz 2024 Cuma 17:53   Okunma : 572

(ANKARA) - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 7`nci CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nu, Ankara`da Mustafa Kemal Mahallesi Barış Sitesi`ndeki ofisinde ziyaret etti. Ziyaretin ardından gazetecilerin soruları üzerine Kılıçdaroğlu, Babacan ile ekonomi, dış politika, eğitim konularında düşüncelerini paylaştıklarını, verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirtti. Babacan da Kılıçdaroğlu`na iadeiziyarette bulunduğunu dile getirerek, "Türkiye`nin çok ciddi sorunları var. Bu sorunların hem durum tespiti açısından hem de çözümü açısından istişare her zaman çok faydalı, çok verimli oluyor.  Kendisinin de siyasi tecrübesi, devlet yönetim tecrübesi bizim için çok çok  kıymetli" ifadelerini kullandı. 

Kılıçdaroğlu, "Sayın Genel Başkan ile uzun süredir görüşmüyorduk. Türkiye`deki ekonomiyi konuştuk, dış politikayı konuştuk, eğitim konusundaki düşüncelerimizi paylaştık. Dolayısıyla son derece verimli ve güzel bir görüşme gerçekleşti. Sayın Genel Başkan`a tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Babacan da şunları söyledi:

"Türkiye`nin çok ciddi sorunları var. Çok derin sorunlar, gittikçe de kötüleşen sorunlar. Bu sorunların hem durum tespiti açısından hem de çözümü açısından istişare her zaman çok faydalı, çok verimli oluyor. Değerli Genel Başkan sağolsun hem babamın hem annemin taziyeleri için gelmişti, cenaze namazında beraber olmuştuk. Dolayısıyla bu ziyaretim bir bakıma hem iade-i ziyaret niteliğinde hem de uzunca süren bir beraber çalışma hukukumuz da vardı, aynı zamanda şahsi dostluk hukukumuz da o süre içinde çok güçlendi. Hem o şahsi dostluk hukukunun gereği ve kendisinin de siyasi tecrübesi, devlet yönetim tecrübesi bizim için çok çok  kıymetli. Dolayısıyla ekonomi konusundaki gittikçe büyüyen sıkıntıları ele almış, değerlendirmiş olduk. Dış politikadaki Türkiye`yi saran riskler ve yapılması gerekenler konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Gittikçe derinleşen bir yaramız var ülkte olarak, o da eğitim. Eğitim konusunda ülkemizin geldiği nokta ve yapılabileceklerle ilgili de çok değerli görüş alışverişinde bulunduk. Ben ev sahipliği için Genel Başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum"

Açıklamanın ardından Kılıçdaroğlu, Babacan`ı aracına kadar uğurladı. 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA