25 Eylül 2024 Çarşamba


16:59   KARS ŞEKER FABRIKASı, ŞEKER PANCARı ALıMıNA BAŞLADı   16:54   AMD BAŞKANı HASAN YÜCEL`DEN `ORMAN YÖNETMELIĞI` TEPKISI: YENI YÖNETMELIK MADENCILIĞIN ÖLÜM FERMANıDıR   16:54   ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: “ECZACıLARıN SESINE KULAK VEREREK SOMUT ÇÖZÜMLERLE, TÜM ECZACıLARıMıZıN 25 EYLÜL DÜNYA ECZACıLıK GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM”   16:45   İŞÇILER SARAÇHANE`DEN SESLENDI: "BENIM 10 TANE ÇEYREK ALTıNıMı HER AY KIM ÇALDı?" "BU INSANLAR SAMAN Mı YIYECEK?"   16:45   İŞÇILER SARAÇHANE`DEN SESLENDI: "BENIM 10 TANE ÇEYREK ALTıNıMı HER AY KIM ÇALDı?" "BU INSANLAR SAMAN Mı YIYECEK?"   16:37   ÇERKEZOĞLU, SARAÇHANE`DEN IKTIDARA SESLENDI   16:05   SILAHLı POZLARıNı SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞAN YUNUS EMRE GEÇTI`NIN KUZENI K.G. DE GÖZALTıNA ALıNDı, ÇOK SAYıDA SUÇTAN KAYDı OLDUĞU ORTAYA ÇıKTı   16:03   AYSU BANKOĞLU, CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`ıN ABD GEZISINI ELEŞTIRDI   15:12   BITLIS`TE 4.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDI   14:34   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "ESNAFıMıZA HER ZAMAN KAPıMıZ AÇıKTı, ŞU ANDA DA AÇıK"   14:03   "PARA SAYMA” DAVASı ERTELENDI...   13:49   GÖKAN ZEYBEK: “CHP`NIN CUMHURBAŞKANı ADAYıNı MAHKEMELER BELIRLEYEMEZ”   13:14   TARSUS BELEDIYESI`NDEN MECLIS ÜYELERINE KADıNA YÖNELIK ŞIDDETLE MÜCADELE TOPLANTıSı   11:16   GAMZE TAŞCıER: “OKULLARDA ISTIHDAM EDECEKLERI 30 BIN KIŞIYI ASGARI ÜCRETIN ALTıNDA KALAN ‘CEP HARÇLıĞı`YLA ÇALıŞTıRMAK INSAFSıZLıKTıR”   10:49   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT`TAN CHP İLÇE BAŞKANLıĞı`NA ZIYARET   10:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "ÜRETICI HAK ETTIĞI GELIRI ELDE EDEMIYOR"   09:21   CHP LIDERI ÖZEL`DEN MERKEZE ÇEKILEN MANISA VALISI ÜNLÜ`YE VEDA MEKTUBU   08:58   CHP`DE ROTA ERKEN SEÇIM...   01:04   BIRLEŞMIŞ MILLETLER GÜVENLIK KONSEYI,  LÜBNAN GÜNDEMIYLE TOPLANACAK   22:41   MILLI EĞITIM BAKANı TEKIN: ``TALEP OLDUĞU SÜRECE IMAM HATIP OKULU AÇMAYA DEVAM EDECEĞIZ``  
 
     
   

Salda Gölü`nde balon uçuşları başladı


Burdur`un Yeşilova ilçesinde bulunan doğal güzellikleri ve turkuaz rengi suyuyla tanınan Salda Gölü`nde sıcak hava balonu uçuşları başladı.

 

Tarih : 14 Temmuz 2024 Pazar 17:48   Okunma : 258

MUHAMMET FATİH TAŞCI

(BURDUR) - Burdur`un Yeşilova ilçesinde bulunan doğal güzellikleri ve turkuaz rengi suyuyla tanınan Salda Gölü`nde sıcak hava balonu uçuşları başladı.

Tanıtım programında protokol konuşmalarının ardından, etkinliğe katılan davetliler ve basın mensupları sıcak hava balonlarına bindi. Gökyüzüne yükselen balonlar, katılımcılara Salda Gölü`nün benzersiz manzaralarını kuşbakışı görme fırsatı sundu. Gölün turkuaz rengi suyu, beyaz kumsalları ve çevresindeki yemyeşil doğa, gün doğumuyla birleşerek muhteşem görüntüler oluşturdu.

Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü`nün çalışmalarıyla Salda Gölü`nde sıcak hava balonu uçurulması etkinliğinin tanıtımı yapıldı. Ticari uçuşların iki hafta içinde başlaması planlanan etkinliğin tanıtım toplantısına Burdur Valisi Türker Öksüz, Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder ile kamu kurum, kuruluşlarının temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

"Bu uçuş koruma altına alınmış mirası tüm dünyaya tanıtma fırsatı sundu"

Salda Balonculuğu Kurucusu Emre Yıldız programda yaptığı konuşmada, “Sizin desteklerinizle bu uçuşu gerçekleştirdik. Salda`da bu ilk uçuşu gerçekleştirmek bizim için de büyük bir paylaşım oldu. Burada uçuşa başlamamız doğal güzellikleriyle koruma altına alınmış bu mirası tüm dünyaya tanıtma fırsatı sunmuştur” dedi.

“Bir yıl içerisinde 500 kişiye istihdam sağlanacak”

Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Emre Gürsoy ise “Balon meselesi görsel güzellik tabi önemli. Fakat Yeşilova`da yaklaşık bir yıl içerisinde 500 kişinin istihdamı söz konusu. Dolaylı olarak da buradan 3 bin kişinin ekmek yemesi demek. Bizi heyecanlandıran noktası budur” diye konuştu.

Balona binen kurum müdürleri ve vatandaşlar çok heyecanlı olduklarını, Burdur için tarihi bir gün olduğunu söyledi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA