5 Temmuz 2024 Cuma


15:58   AYŞE ATEŞ: "BU OLAYı ‘FETÖ YAPTı’ DIYEREK KAPATMAK ISTIYORLAR"   15:32   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, ANKARA`DA ŞAŞMAZ ESNAFıNı ZIYARET ETTI   15:23   TOROSLAR BELEDIYESI SOSYAL TESISLERINI YENILIYOR   15:11   CHP`LI BAKıRLıOĞLU: "MEMURA VERILEN BU ZAM ADETA BU INSANLARLA ALAY ETMEKTIR"   15:03   ÖZGÜR ÖZEL, ERZINCAN BAŞBAĞLAR`DA...   14:55   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASıNDA ARA KARAR AÇıKLANDı   14:08   GÜLCAN KıŞ: “1 MILYON ÖĞRETMENIN SESINI DUYUN”   14:03   UEFA DISIPLIN KURULU, MERIH DEMIRAL`ı 2 KARŞıLAŞMADAN MEN ETTI   13:55   “TARSUS’TA GÜÇ KADıNDA” ÇALıŞTAYı GERÇEKLEŞTIRILDI   13:47   CHP`LI VEKILLER, BOĞAZIÇI ÜNIVERSITESI`NE SOKULMAK İSTENMEDI...   13:16   MERVE KıR, CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANLıĞı İÇIN ADAY OLDUĞUNU AÇıKLADı   13:11   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN OSMAN GÖKÇEK`E: "SEN KIRLISIN, SEN HARAMLA BÜYÜMÜŞSÜN"   13:09   ALI KOÇ ``ŞÜPHELI`` SıFATıYLA İFADE VERDI   12:53   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN ŞEHIT ACAR`ıN AILESINE TAZIYE TELEFONU   12:10   PAHALıLıKTAN YAKıNAN PAZARCı ESNAFı, CHP`LI BÜLBÜL`E DERT YANDı   11:30   MURAT EMIR: "ÇOCUKLARıN ÖNÜNÜ KESIYORSUNUZ"   10:54   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı... DAVANıN 5`INCI GÜN DURUŞMASıNDA TANıKLARıN DINLENMESI TAMAMLANDı   10:37   İRAN`DA CUMHURBAŞKANLıĞı SEÇIMLERININ IKINCI TURU IÇIN OY VERME BAŞLADı   10:19   CHP`LI BAŞEVIRGEN: "BANKNOTLARıMıZıN TOPLAM DEĞER OLAN 385 LIRAYLA YARıM KILO KıYMA BILE ALıNMıYOR"   10:13   İNGILTERE`DE GENEL SEÇIMLER İŞÇI PARTISI`NIN BÜYÜK ZAFERIYLE SONUÇLANDı  
 
     
   

Mersin Büyükşehir`den özel bireyler için etkinlik


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mola Evleri`nde özel bireyler ve ailelerine yönelik piknik düzenledi. 

 

Tarih : 1 Temmuz 2024 Pazartesi 09:44   Okunma : 977

 (MERSİN) - Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mola Evleri`nde özel bireyler ve ailelerine yönelik piknik düzenledi. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, özel bireylerin toplum içerisinde yer alarak sosyalleşebilmeleri ve ailelerinin de hayatlarını kolaylaştırabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı`na bağlı Engelliler Şube Müdürlüğü tarafından 2 yıl önce hizmete açılan ve anne-babalar iş, hastane veya özel işlerini hallederken özel bireylerin 1 günlük faydalanabileceği Mola Evleri, sosyal etkinliklerine de devam ediyor. Bu kapsamda, Mola Evleri`nden faydalanan özel bireyler ve aileleri için piknik etkinliği düzenlendi. Ormanın içinde şarkılar eşliğinde oyunlar oynanıp dans eden özel bireyler ve aileler, yeşilliklerin arasında doyasıya eğlendi.

“Hizmetimizden velilerimiz ve öğrencilerimiz çok memnun kalıyorlar”

Mola Evi Sorumlusu Fatma Hörlek, piknikte özel bireylere çevre bilincini aşılamak için çöp toplama etkinliği düzenlemenin yanı sıra oyunlar oynatarak el-göz koordinasyonu sağlamalarını amaçladıklarını söyledi. Hörlek, “Sonrasında da hazırladığımız ufak ikramlarla onları ağırlamaya çalıştık. Ailelerimiz genelde tek başlarına ya da bu engelli bireylerle bir yerlere gidemeyen aileler. Bu nedenle annelerle çocukları ya da sadece anneleri veya sadece çocuklarımızı sık sık etkinliklere götürüyoruz ki çocuklar da anneler de sosyalleşsinler. Bu hizmetimizden velilerimiz ve öğrencilerimiz genelde çok memnun kalıyorlar” dedi. Bu tür etkinlikleri sık sık gerçekleştirdiklerini de aktaran Hörlek, “Yaz döneminde Mersin`in sıcağından dolayı etkinliklerimizi yaylalarda sürdürmeye çalışacağız” diye konuştu.

Özel bireyler ve aileleri, hem sosyalleşti hem eğlendi

Etkinliğe katılan ebeveynler, duygularını şu sözlerle dile getirdi: 

Raziye Ersöz: “Çocuğum dairenin açılışından şu ana kadar devam etmektedir. Oradaki eğitimden, etkinliklerden her türlü faaliyetlerden. Gerçekten çok memnunuz, iyi ki çocuklarımız oraya gidiyorlar. Bunun için emeği geçen herkese gerçekten teşekkür ediyorum. Onların sayesinde dışarıdayız mutluyuz, umutluyuz."

Emine Dönmez:"Artık çocuğumun arkadaşlarıyla iletişimi daha güzel, memnunuz. Bugün burada da arkadaşlarımızla güzel vakit geçirdik, teşekkür ederiz Vahap Başkanımıza. Çok güzel bir şey. Çok eğleniyoruz."






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA