8 Eylül 2024 Pazar


15:58   CHP GRUP BAŞKANVEKILI BAŞARıR, CAN ATALAY ILE ILGILI MECLIS BAŞKANı KURTULMUŞ ILE GÖRÜŞECEK   15:47   ÖZGÜR ÖZEL: "YARıN İKINCI YÜZYıL DEĞIŞIM KURULTAYıMıZ NEDENIYLE ANKARA`DA OLACAĞıZ ANCAK METIN LOKUMCU IÇIN KALBIMIZ TRABZON`DA"   15:43   ÖZGÜR ÖZEL, DıŞ POLITIKA DANıŞMA KURULU TOPLANTıSıNA BAŞKANLıK ETTI   15:03   CHP`LI AYHAN BARUT PAMUK ÜRETICILERIYLE GÖRÜŞTÜ   14:58   DEVRIMCI SAĞLıK-İŞ`IN BAKANLıK ÖNÜNDEKI OTURMA EYLEMI 10`UNCU GÜNÜNDE...   13:01   YAŞAM HAKKı SAVUNUCULARı ANAYASA MAHKEMESI ÖNÜNDE YAŞAM NÖBETINE BAŞLADı   12:54   AYM, SOKAK HAYVANLARıNA ``ÖTENAZI``YI DE ÖNGÖREN YASAYı ESASTAN GÖRÜŞECEK   12:19   AKDENIZ`DE GÖÇMENLERI TAŞıYAN TEKNE BATTı....   12:07   MSB KAYNAKLARıNDAN KARA HARP OKULU MEZUNIYET TÖRENINDE YAŞANAN OLAYA ILIŞKIN AÇıKLAMA...   11:57   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER ZABıTA PERSONELI ILE BIR ARAYA GELDI   11:39   KPSS ORTAÖĞRETIM SıNAVı`NA GIRIŞ BELGELERI ERIŞIME AÇıLDı   11:16   CHP`LI GÜRER, BIBER ÜRETICISININ DERDINI DINLEDI   11:08   CHP`NIN, TÜZÜK DEĞIŞIKLIKLERININ GÖRÜŞÜLECEĞI İKINCI YÜZYıL DEĞIŞIM KURULTAYı YARıN BAŞLAYACAK   10:05   SILIFKELILER ADAMLAR GRUBU ŞARKıLARıYLA COŞTU   01:29   EMNIYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ: GAZETECI MURAT AĞıREL`I TEHDIT EDEN 2 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   21:11   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: ŞEHIDIMIZE ALLAH`TAN RAHMET, AILESINE VE MILLETIMIZE BAŞSAĞLıĞı DILIYORUM   20:36   DILRUBA KAYSERILIOĞLU`NA "CUMHURBAŞKANıNA HAKARET" SUÇLAMASıYLA 4 YıLA KADAR HAPSI ISTEMIYLE YENI BIR DAVA AÇıLDı   19:33   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı GÖKÇEN: “HIÇ KIMSE SIYASETI YARGı YOLUYLA DIZAYN ETMEYE KALKMASıN”    16:14   VELI AĞBABA`DAN, ÖMER ÇELIK`IN `ERKEN SEÇIM YOK` SÖZLERINE TEPKI   15:11   ÖZGÜR ÖZEL: "DIĞER PARTILERIN HEDEFI BIZE ULAŞMAK, BIZIM HEDEFIMIZ ISE KENDI BAŞARı ÇıTAMıZı DAHA DA YUKARıYA ÇıKARMAKTıR"  
 
     
   

Toroslar Belediyesinin Yüzme Kursları, 16 Temmuz’da Başlıyor


Toroslar Belediyesinin yaz spor okulları kapsamında düzenlediği Yüzme Kursları, 16 Temmuz’da başlıyor.

 

Tarih : 11 Haziran 2024 Salı 15:33   Okunma : 367

2 etapta, 7-18 yaş grubuna yönelik gerçekleştirilecek kursların 2024 dönemi başvuru kayıtları, 28 Haziran’da sona erecek.

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Çukurova Mahallesi’nde bulunan Toroslar Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu tesisini gezerek, temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

“Çocuklarımız Hem Yüzme Öğrenecek Hem De Yaz Tatilini Keyifle Geçirecekler”

Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdüründen yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Yıldız; “Havuzumuz, Temmuz ayı itibariyle hazır olacak. Çocuklarımız ve gençlerimiz yüzme kurslarımıza gelerek hem yüzme öğrenecek hem de yaz tatilini keyifle geçirecekler” dedi.

Olimpik yüzme havuzunda kurslar için kayıt yaptıran veliler ile de sohbet eden Başkan Yıldız, 7-18 yaş grubundaki çocukları ve gençleri yüzme kurslarına beklediklerini söyledi.

Başkan Yıldız, yüzme havuzunda temizlik, bakım ve hijyen kurallarına büyük önem verdiklerini ve tesisin periyodik olarak bakımdan geçeceğini de kaydederek: “Belediyemizin olimpik yüzme havuzunda gerçekleştirdiğimiz bakım çalışmalarını inceledik. Bizim için kıymetli olan çocuklarımız ve gençlerimiz için yüzme kurslarımızı bu yıl da devam ettiriyoruz. Arkadaşlarımız, Temmuz ayında başlayacak olan yüzme kurslarımız için havuzumuzu yoğun bir şekilde hazırlıyorlar. Depolarımızı, soyunma odalarını boyuyorlar, havuzumuzun içinde ve çevresinde gerekli temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. Gençlerimize yönelik projelerimiz sadece yüzme kursları ile sınırlı değil. Yaz tatili aktivitesi olduğu için yüzme kurslarını önemsiyoruz. Kayıtlarımız, 10 Haziran’da başladı. Çocukları yaş kriterlerine uyan yurttaşlarımız, Çukurova Mahallemizde bulunan olimpik yüzme havuzu tesisimize gelerek kayıtlarını yaptırabilirler” diye konuştu.

“Kursiyerler, Haftada 4 Gün Yüzme Eğitimi Alacak”

1. Etap 16 Temmuz-02 Ağustos, 2. Etap 6 Ağustos-23 Ağustos tarihleri arasında haftada 4 gün, 3’er hafta, günde 1 saat yapılacak kurslarda toplam bin 500 kursiyer yüzme eğitimi alacak.

Yüzme kursuna katılmak isteyenler; Zeki Ayan Mahallesi’ndeki Belediye ana hizmet binası ile Halkkent Mahallesi’nde bulunan Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki veznelere yatırdıkları 480 TL kayıt ücreti dekontu, kimlik fotokopisi, ikametgah belgesi, sağlık raporu ve 1 adet fotoğrafla birlikte Toroslar Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu’nda kayıtlarını yaptırabilirler. Kurslar; şehit ve gazilerin birinci derece yakınlarına ücretsiz olacak.

Kurslar hakkında detaylı bilgi almak isteyenler; belediyenin 0324 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak Toroslar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü yetkililerine ulaşabilirler.






Paylaş :
Etiketler :  Toroslar Belediyesi, Mersin, Abdurrahman Yıldız

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA